Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Λειτούργησε σαν Καράμπελας

Νίκος Πλωμαρίτης
Η εκρηκτικότητα του Νίκου Πλωμαρίτη, αλλά και η πίστη και ο όρκος που έδωσαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας πριν 4 χρόνια, για διασφάλιση των εσόδων του Δήμου, έθεσε την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Σκιάθου κα Δάφνη Ξυλοποδάρου ένα βήμα πρίν την έξοδο από τον συνδυασμό. Ο Δήμαρχος της ζήτησε εγγράφως να παραιτηθεί και αύριο συνεδριάζει η παράταξη για περαιτέρω αποφάσεις.
Η κα Ξυλοποδάρου ψήφισε πρόταση επαγγελματιών που εκμεταλλεύονται ομπρελοκαθίσματα οι οποίοι ζητούσαν να πληρώσουν  20% λιγότερα στο Δήμο, παρά τη σχετική αρνητική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου κ.  Στεφ. Καραγιώργου ο οποίος πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. ενημέρωσε τους συμβούλους ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο.
Ο κ. Πλωμαρίτης μας είπε: «Αν μπορούσαμε να κάνουμε μειώσεις τιμολογιών, έπρεπε να γίνουν για το σύνολο των Σκιαθιτών και όχι για ένα μέρος. Δεν γίνεται να κάνουμε διακρίσεις. Έχουμε ορκιστεί πριν 4 χρόνια να διαφυλάξουμε το κύρος, τα συμφέροντα του Δήμου και των Σκιαθιτών, δεν μπορούμε να ψηφίζουμε εναντίον του για προεκλογικά οφέλη... Εμείς έχουμε την πρωτιά και μας ενδιαφέρει τον μέλλον της Σκιάθου και για τα επόμενα χρόνια. Το σύνθημά μας είναι δουλειά, αγάπη για το νησί, πρόοδος και διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου και των Σκιαθιτών. Όσοι ενστερνίζονται τις απόψεις αυτές ανήκουν στον πυρήνα μας.»

4 σχόλια:

  1. Το ΛΙΒΑΝΙΣΤΉΡΙ
    Παρακολουθώ τα δρώμενα στο νησί μου και ενημερώθηκα για ένα νέο site με τίτλο Δημοτικές εκλογές Σκιάθου 2010.
    Απευθύνομαι στό δικό σας site γιατί πιστεύω οτι αν στείλω αυτό το κείμενο σε αυτούς δεν θα το δημοσιεύσουν, γιατί δεν θα αντέχουν στον δημοκρατικό διάλογο!!
    Δεν χρειάζεται να είναι κανείς έξυπνος για να καταλάβει τον "αν'ωνυμο" που χρησιμοποιέί την δυνατότητα της ανωνυμίας για να ελευθερώσει τον χαρακτήρα του.
    Η δομή καιτο λεκτικό μας δίνει ξεκάθαρα την φωτογραφίθα του Καράμπελα, το γνωστό του ύφος, το υβρεολόγιο και η έπαρση τον μαρτυράνε.
    Δυστυχώς το "καλό παιδί" το αποκάλυψε η καρέκλα της εξουσίας, άλλα λέμε μπροστά και άλλα πίσω.Υποκρισία και ψευτιά.
    Νίκο τώρα φτύνεις εκεί που μέχρι χθές έγλυφες, τώρα ο "Παυλάρας" το δεξί σου χέρι έγινε κατάλοιπο της Χούντας? η "Ξυλοποδαρίνα" έγινε ο κακός δαίμονας και εκείνη φταίει για όλα? Εσύ Νίθκο που ήσουνα?
    Μαζί δεν διοικούσατε τον Δήμο όλα αυτά τα χρόνια? Ιδίως με την Ξυλοποδάρου ήσουνα αυτοκόλητος!!
    Τι δηλώνεις δηλαδή για τον εαυτό σου όταν κατηγορείς τους στενότερους συνεργάτες σου τώρα? Οτι σε παρέσυραν γιατί? Είσαι βλάκας ή είχες σκοπιμότητα και δεν σου βγήκε ?
    Άρχισες μάλιστα να μοιράζεις και μελλοντικές καρέκλες προς Πασχάλη για το 2014!!!
    Πανικός ή απύθμενο Θράσος?
    Ξεκίνησε μιά προσπάθεια αποδόμησης των αντιπάλων με τον Καρταμπελικό τρόπο,έδώ ατύχησε, δεν θα περάσει, ο κόσμος πλέον βλέπει, ακούει και μαθαίνει.
    Στον Πρεβεζάνο καταλογίζει οτι μάζεψε όλα τα σκ... !! ένα απο αυτά του Πρεβεζάνου είσαι και εσύ Νίκο!!
    Οσο για την Δέσποινα Συμιακάκη, είναι το λιγότερο γελοιο το σχόλιο οτι δεν παρακολουθεί τα Δημοτικά Συμβούλια. Όλοι θυμούνται τις προσπάθειές της να πάρει τον λόγο για να τοποθετηθεί σε σοβαρά θέματα και της τον αφαιρούσε η Ξυλοποδάρου. Είναι η μόνη που δηλώνει συγκεκριμένο πρόγραμμα και δημοσιεύει τις θέσεις της σε θέματα ουσίας. Τρβάει έναν άλλο δρόμο και μπράβο της, γιατί δεν συμμετέχει στην κουτσομπολίστικη μικροπολιτική που εσείς θεωρείτε πολιτιτκή ουσίας, είναι αληθινή, ουσιαστική και διαφορετική.
    Δεν μπορώ να παρω θέση για τους υπόλοιπους 2 γιατί δεν έχω δεί γραπτή τους τοποθέτηση στα θέματα που πραγματικά καίνε το νησί, είμαι όμως περίεργος μετά την πρώτη και μόνη προκύρηξη της Τασούλας Φιλαρέτου την οποία είχατε δημοσιεύσει και την συνυπέγραφαν καμιά 10ριά άτομα, πόσοι είναι ακόμη μαζί της? έχει κανέναν για ψηφοδέλτιο? γιατί πολλα και διάφορα βλέπουμε και ακούμε.
    Είναι καιρός παιδιά να καθαρίσουμε το νησί από τους ψεύτες τους ανίκανους και τους ύποπτους όπως λέει ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Ενας πολίτης με ψύχραιμο μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ενημέρωση του φίλου σχετικά με την ανυπαρξία γραπτών τοποθετήσεων της κ. Φιλαρέτου, τον παραπέμπω στο site του συνδυασμού www.akps.gr,που λειτουργεί εδώ και τρείς μήνες περιπου, καθώς και στα συνεχή δημοσιεύματα των εφημερίδων του Βόλου. Η κ. Συμιακάκη δεν έχει ακόμη site, αλλά ειμαι βέβαιος ότι δεν θα κριθή, η κατά τα άλλα σοβαρή υποψηφιότητά της, απ' αυτό. Οσο για το υπονοούμενο ότι δήθεν η κ. Φιλαρέτου δεν έχει αρκετούς συμβούλους, εξυπονοώντας ότι κάποιοι άλλοι έχουν μέγα πλήθος (ζήλια-ζήλια!),τι κάνουμε, υπομονή και ...ψύχραιμο μάτι, γιά περίπου ένα μήνα ακόμα!
    Ευχαριστώ
    Ενας πολίτης με γυμνό μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε όταν λέω ψύχραιμο το εννοώ και από τον δικό σου σχολιασμό είναι φανερό οτι το γυμνό σου μάτι, ίσως λόγω διάθλασης βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν, μπήκα στο site και δεν είναι η πρώτη φορά, γιατί σαν πολίτης θέλω να κρίνω πολιτικά πριν αποφασίσω, λυπάμαι αλλά εγώ δεν βρήκα πολιτικές θέσεις με επεργασμένες προτάσεις, αοριστολογία, συνθήματα και ουσία απουσα, στα δε δημοσιευματα πέραν της ανακοίνωσης ουδέν, πραγματικά σε παρακαλώ να μας γράψεις που να τα βρούμε και αν είναι σε μυστικούς φακέλους πες τον κωδικό. όσο για την ζήλεια ισως αφορά αυτούς που διεκδικούν ψήφους, εγώ ψάχνω να βρώ σε ποιόν θα δώσω την δική μου, έτσι λοιπόν αναζητώ πολιτικές θέσεις για να κρίνω όχι ποιός έχει περισσοτερες πιθανότητες να βγει αλλά ποιός πρέπει να βγεί και να δουλέψει για την Σκιάθο, με μόνο κριτήριο την πολιτική πρόταση και την προσωπική του διαδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχραιμία φίλε μου, μην αγχώνεσαι! Ειμαι βέβαιος ότι όλοι οι συνδυασμοί θα τυπώσουν και θα μοιράσουν τα προγράμματά τους με "επεξεργασμένες" θέσεις, καλαίσθητα, ακριβά και ιλλουστρασιόν! Εχω το συρτάρι μου γεμάτο με "επεξεργασμένα" προγράμματα συνδυασμών και κομμάτων, της τελευταίας 20ετίας! Κανένα δεν εφαρμόσθηκε ποτέ, γι' αυτό φθάσαμε και στα σημερινά χάλια! Ειμαι επίσης βέβαιος ότι το πιό ωραία "επεξεργασμένο" πρόγραμμα θα το έχει ο πιό πλούσιος συνδυασμός! Τι άλλο από την προσωπική αξιοπιστία του υποψηφίου δημάρχου και τη σοβαρότητα των συμβούλων του μπορεί να αποτελέσει εγγύηση γιά την, εν τω έργω, επιτυχία του; Πάντως σίγουρα όχι τα ωραία λόγια! Επεα πτερόεντα!
    Ψυχραιμία λοιπόν και...υπομονή!
    Ενας πολίτης με γυμνό μάτι και ...γυαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.