Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Καλώς την και ας άργησε..!


Ήρθε επιτέλους το πλοίο «Αλκυόνη» που συνδέει
τη Θεσσαλονίκη με τις Βόρειες Σποράδες.
Τα δρομολόγια είχαν καθυστερήσει λόγω της έλλειψης
καυσίμων από την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων.
Η «Αλκυόνη» θα μείνει κοντά μας
μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη...

3 σχόλια:

  1. Θεσσαλονίκη Σκόπελος:ένα μήνα το χρόνο:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    Κατερίνα Παπαδοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκαιο το αίτημα Βορειοελλαδιτών και Βορειοσποραδιτών για σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων, μόνο που οι αρμόδιοι κωφεύουν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟΝ! ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ , ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΤΑ ΄΄ΝΟΥΜΕΡΑ΄΄ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ( ΤΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΄΄ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ΄΄ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΚΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣ΄ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.