Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Θαλάσσια σπορ από τον Α.Ο. Δήμου Σκιάθου

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου διοργανώνει θαλάσσια καλοκαιρινά προγράμματα για τα παιδιά της Σκιάθου. Έτσι και φέτος πραγματοποίησε προγράμματα κολύμβησης, θαλάσσιου σκι και κανό καγιάκ τον Ιούνιο- Ιούλιο και Αύγουστο.
Στο πρόγραμμα της κολύμβησης συμμετείχαν 70 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών με εκπαιδευτή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νίκο Τασιόπουλο. Στόχος του προγράμματος αυτού ήταν η εξοικείωση των παιδιών με το υγρό στοιχείο με  ασκήσεις και παιγνίδια για τις μικρότερες ηλικίες και για τα πιο μεγάλα παιδιά πραγματοποιήθηκε η εκμάθηση βασικών τεχνικών στα τέσσερα στυλ κολύμβησης. Τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν και με θαλάσσιες μάσκες και με μεγάλη χαρά και περιέργεια  ανακάλυπταν το βυθό της θάλασσας.
Στο πρόγραμμα του θαλάσσιου σκι συμμετείχαν 40 παιδιά και η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές σχολές σκι, στις ακτές «ΒΑΣΙΛΙΑΣ», «ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ» και «ΤΖΑΝΕΡΙΑ». Η εμπειρία αυτή ήταν πολύ ευχάριστη για τα παιδιά που μόνο η χαρά και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.
Στο τρίτο πρόγραμμα, το θαλάσσιο καγιάκ, συμμετείχαν 18 παιδιά ηλικίας 12-15 ετών με εκπαιδευτές την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Πόλυ Κουτσίκου και τον κ. Κίμωνα Παπαδημητρίου, όπου εξοικειώθηκαν τα παιδιά με το άθλημα καγιάκ - κωπηλασία σε συνδυασμό με κολυμβητικές δραστηριότητες. Ανακάλυψαν παραλίες και εξερεύνησαν σπηλιές, που μπορεί κάποιος να πάει κοντά μόνο από τη θάλασσα και τα μαθήματα ήταν μια ευχάριστη περιπέτεια για όλους.
Στη λήξη των προγραμμάτων έγιναν αγώνες επίδειξης τεχνικής στην κολύμβηση και δόθηκαν σ’ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα φωτογραφίες και αναμνηστικά δώρα. Οι γονείς και τα παιδιά ευχαρίστησαν μέσα από την καρδιά τους τους εκπαιδευτές των προγραμμάτων που χάρη σ’ αυτούς τα παιδιά έζησαν όμορφες στιγμές μέσα από την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.