Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ...

στην περιφέρεια Θεσσαλίας για πόσιμο νερό
Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ διαθέτει η περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, για την υλοποίηση έργων που αφορούν στη διαχείριση και διανομή πόσιμου νερού.  
Η σχετική πρόσκληση που έχει  εκδοθεί από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπογράφηκε από την Γ.Γ. της Περιφέρειας Καλλιόπη Γερακούδη, απευθύνεται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α βαθμού, ΔΕΥΑ και Συνδέσμους Ύδρευσης ΟΤΑ. 
Όλοι οι παραπάνω δυνητικοί δικαιούχοι, καλούνται να υποβάλουν άμεσα προτάσεις έργων, προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στη Θεσσαλία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013. 
Στόχος  των έργων που θα χρηματοδοτηθούν είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Οι πράξεις που θα ενταχθούν θα πρέπει να συμβάλουν στην διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού μέσω δράσεων προστασίας, διατήρησης και αναβάθμισης του και ειδικότερα μέσω της καλύτερης καταγραφής και ελέγχου αυτού, έγκαιρης προειδοποίησης, έργων εξοικονόμησης, εγκαταστάσεων – εξοπλισμών καθαρισμού και απολύμανσης του πόσιμου νερού.  
Με την πρόσκληση μπορούν  να χρηματοδοτηθούν:
• η Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού εξωτερικών υδραγωγείων καθώς και 
• τα Συστήματα απολύμανσης του πόσιμου νερού σε εξωτερικά υδραγωγεία.  
Η υποβολή των προτάσεων θα ξεκινήσει άμεσα, ώστε εντός του Σεπτεμβρίου να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος συγκριτικής αξιολόγησης και να ενταχθούν τα πρώτα έργα, για τα οποία ελάχιστος προϋπολογισμός, ορίζεται το ποσό των 300.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. μήπως ο Δήμος Σκοπέλου θα έπρεπε να έχει ήδη καταθέσει μελέτες για την αλλαγή των αμιαντοσωλήνων το δικτύου ύδρευσης στο Παλιό Κλήμα και το Έλιος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.