Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τι συμβαίνει στην Καστάνη;


Δύο κοπέλες, οι οποίες είχαν πάει για μπάνιο στην πολυδιαφημιζόμενη παραλία της Καστάνης, «κόλλησαν» στο χαλίκι του δρόμου, με το μικρό 1000άρι τους, στην ανηφόρα της επιστροφής. Περαστικοί τις βοήθησαν να φθάσουν μέχρι την άσφαλτο, αλλά δεν θα επιχειρήσουν, όπως μας είπαν, να ξανακατέβουν στην παραλία. Με την ευκαιρία, μας έδωσαν και ένα «φλασάκι» με φωτογραφίες, απορημένες για τα «έργα» που γίνονται στην παραλία μέσα Ιουλίου. 
«Ξέρετε τί συμβαίνει στην Καστάνη;» μας ρώτησαν...
«Μας βρίσκετε ανενημέρωτους...» ήταν η απάντησή μας.


28 σχόλια:

  1. Τι συμβαίνει στο Καστάνι; Χρήμα, "ανάπτυξη", τουριστικές υπηρεσίες. Αυτά θα σας απαντήσουν γιατί δεν ξέρουν τίποτ' άλλο να σας πουν. Ούτε από αισθητική ξέρουν, ούτε από ειδυλλιακό τοπίο ούτε τίποτα. Το νησί μας, χαλάει. Αυτές οι Αρχές όμως μας αξίζουν. Άντε και του χρόνου δώστε και το Χόβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγάλτε τα μάτια του νησιού μας. Μην αφήνετε τίποτα αγνό. Δώστε τα όλα. Λεφτά!!!! Μαζέψτε λεφτά. Ξεπουλήστε τα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νησί μας χωρίς τουριστικές υπηρεσίες θα το έχουμε και θα το καμαρώνουμε εμείς οι ντόπιοι το χειμώνα.Οταν θα χτυπάνε τις πόρτες μας οι Δικαστικοί Κλητήρες για να μας πάρουν τα σπίτια μας από τα χρέη.Μάλλον αυτά τα γράφουν αυτοί που ζουν αλλού και δεν γνωρίζουν πόσο δύσκολα περνάει ο Σκοπελίτης το χειμώνα.
    Οσο για το Καστάνι επιτέλους άρχισε μια κίνηση για να βρίσκει ένας άνθρωπος ένα ποτήρι νερό.
    Οι τουρίστριες γιατί δεν φωτογράφισαν το δρόμο και την ταλαιπωρία που τράβηξαν, τους πείραξαν τα ξύλα επί της παραλίας.
    Τίποτα δεν αξίζει να γίνεται σ αυτό το τόπο.Κανένας νέος δεν μπορεί να δραστηριοποιηθεί και να μείνει εδώ παντού καλοθελητές.Ντροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άδεια που έδωσε ο Δήμος (και καλά έκανε) είναι για τροχήλατη καντίνα. Για να βρίσκουν οι τουριστες «ένα ποτήρι νερό», όπως λέτε.
    Αυτό που βλεπέτε στιςφωτογραφίες είναι τροχήλατο;
    Όσο για τον δρόμο κανενός δεν ιδρώνει το αυτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ. Ένα ποτήρι νερό κυρά Βαγγελιώ. Βάλτε και ομπρέλλες για να κρατιέται δροσερό το νεράκι καθώς και ξαπλώστρες για να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες. Α μαζί με το νεράκι να βάλουμε και μουσική για την διασκέδασή μας ε; Ταξιδέψτε και λίγο εκτός Ελλάδας σε πολύ πιο τουριστικά μέρη για να δείτε τις καντίνες που έχουν εκεί. Εκεί φαίνεται δεν διψούν. Απλώς σέβονται....
    Υ.Γ. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι κάποιος νέος μπορούμε να δώσουμε τα πάντα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα σ´αυτές τις περιπτώσεις τα επιχειρήματα είναι ίδια. Περί νέων ανθρώπων, περί "ποτηριού νερού", περί ανθρώπων που ζουν εκτός Σκοπέλου τον χειμώνα κλπ... Πάντα τα ίδια ξύλινα λόγια. Γι αυτό καταστρέφεται η Σκόπελος. Συνεχίστε σ´αυτό το ρυθμό. Έχουν μείνει λίγα μέρη ακόμα. Δώστε τα....... Σε νέους έτσι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α) Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ..

    Β) Η ΚΑΝΤΙΝΑ η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....

    Γ) ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΑ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

    Δ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΦΥΛΟ

    Ε) ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΟ ΥΨΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ... ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΝΑΡΑΚΙΑ

    ας μαθουν καποιοι στο δημο σκοπελου ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 180 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΗΓΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ..

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..


    ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι δεν είναι τροχήλατο.Είναι μια εξέδρα όπου πάνω απ΄ότι φαντάζομαι θα τοποθετηθεί ψάθινη τέντα.Η τροχήλατη καντίνα θα τοποθετηθεί πίσω.Αφήστε το νέο να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως είσαι εσύ ο νέος; Πολλές λεπτομέρειες μου φαίνεται ότι ξέρεις. Να δουλέψει λοιπόν ο νέος και να χαλάσει η ωραιότερη παραλία του νησιού. Νοοτροπία που σκοτώνει! Και τις άλλες καντίνες και τα παραπήγματα στη Σκόπελο νέοι τα ´χουν.... Προκόψαμε όμως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ουδεν μονιμότερον παρά του προσωρινού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που ταξιδεύεις εκτός Ελλάδας φαίνεται ότι έχεις αρκετά χρήματα για να ξοδεύεις σε ταξίδια..Εμείς οι υπόλλοιποι δεν έχουμε χρήματα για να πάμε μέχρι το Βόλο.
    Η Σκόπελος δεν είναι το ησυχαστήριο που προσταθείτε να την καταντήσετε εσείς οι μεγάλοι και διανοούμενοι.Αν δεν σας αρέσει να πάτε σε μοναστήρι.
    Αρκετοί ησυχία έχουμε το Χειμώνα.Θέλουμε φασαρία, κίνηση και ζωή το Καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Καστάνι αγαπητέ φίλε ή φίλη δεν ήταν ποτέ για ξεφάντωμα. Υπάρχει ο Στάφυλος, η Μηλιά και ο Πάνορμος. Άσε και καμμιά παραλία χωρίς Mojito και freddo. Είδαμε και τα τρελλά σας πάρτυ στις εν λόγω παραλίες. Φοβερό ξεσάλωμα τι να σου πώ. Άραγε έχεις πάει ποτέ σου Καστάνι. Είναι μετά τη Μηλιά και πριν το Έλιος, για να ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθε φορα που παω στο νησί, όλο κ κάποιο έκτρωμα έχουν χτίσει, κάποιο τοπίο έχουν χαλάσει.. Να είστε σίγουροι ότι αυτοί που θέλουν να πάνε στα beach bar και να κάνουν clubbing, στη Σκόπελο δε θα έρθουν. δυστυχως όμως η εκάστοτε αλλαγή αντικατοπτρίζει κ το επίπεδο του κόσμου. Μόνο Julia, τέλος!!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραίο δάρι!!Μακριά τα ξύλα απ αυτό θα έχετε προβλήματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ζήτημα είναι δεν είναι η καντίνα ή το νεράκι... φυσικά και να δουλέψει, όχι μόνο ο νέος αλλά και ο γέρος και η γριά (τι είδους διάκριση είναι αυτή δεν το κατάλαβαινω..) Το ζήτημα είναι η τοποθεσία της που βρισκετε ακριβώς στην μέση της παραλιας. Θα μπορούσε άνετα να μπεί πιο πίσω, στον χώρο του πάρκιγκ όπου δεν θα ενοχλεί οπτικά και σκιά έχει και δεν χρειάζεται κανενός είδους ξύλινη κατασκευή. Επίσης κάτι άλλο που δεν λαμβάνετε υπ'οψιν είναι πως αντί για τζιτζίκια θα ακούγετε η γεννήτρια ρεύματος. Αυτό θα είναι το πιο ενοχλητικό απ'όλα.
    Προς 14 Ιουλίου 2010 12:45 π.μ. Αν θέλετε φασαρία να πάτε στην Μηλια ή στον Στάφυλο ..Ας αφήσουμε μια παραλία ήσυχη, δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε όλα ...Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ14 Ιουλίου 2010 στις 1:29 μ.μ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!!!! (ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ) ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΄΄ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ΄΄ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ14 Ιουλίου 2010 στις 1:47 μ.μ.

    ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΑΝ ΦΛΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ''ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ'' ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΚΑΣΤΑΝΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ''SURVIVOR'' ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΝΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ....!!!! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν τα βάζει κανένας με κανένα νεο (η γέρο ή γριά), αλλά όχι και επειδή είναι νέος (άραγε απο πόσο χρονών και κάτω είσαι νέος?) να κλείνουμε τα μάτια. Εξάλλου προτάθηκαν λύσεις παραπάνω. Σίγουρα όλοι μας όταν πάμε στο Καστάνι θα θέλήσουμε και ένα κρύο νεράκι ή μια πορτοκαλάδα κάτω απο τον καυτό ήλιο αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι μεσα στα πόδια μας με μόνιμες και θορυβώδεις κατασκευές πάνω στην παραλία. Δεν βλέπετε πόσο αντιαισθητικό έιναι?
    Παρεπιμπτόντως απ'οτι έμαθα, οι κατασκευές θα απομακρυνθούν και μάλλον δεν θα μπει καντίνα εφ'οσον ο υπενοικιαστής (ναι ο υπενοικιαστής και όχι ο νέος) δεν έιχε τα χαρτιά του σωστα..
    Σχετικά με τον δρόμο, σαφώς και είναι απαράδεκτος. Ας γίνει μια διαπλάτυνση στην άσφαλτο για παρκάρισμα και ας μπει μια ταμπέλα να προειδοποιει πως ο δρόμος είναι δύσβατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επι σειρά ετών και σε συζητήσεις Καφενείου,ρωτούσα όλους τους Δημάρχους καθώς και συμβούλους γιατί δεν εκμεταλλεύονται την συγκεκριμμένη ακτή και γιατί δεν ασφαλτοστρώνουν το δρόμο.Οι απαντήσεις ήταν γεμάτες υπερκφυγές,σαν κάτι να έκρυβαν.
    Απορρώ πώς ο σημερινός Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε μια τέτοια ηρωική απόφαση.Ας είναι η αρχή για να αποτινάξουμε από πάνω μας δεσμεύσεις που αποσκοπούν σε εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρκετά πια με το επιχείρημα "νέος". Και κάτι ακόμα: οι πιο πολυφωτογραφημένες και ειδυλλιακές παραλίες στην Ελλάδα και το Κόσμο είναι χωρίς παράγκες και "trendy" μπαράκια. Μια ζωή οι μπίχλες και οι προχειρότητες στη Σκόπελο θα γίνονται. Δυστυχώς δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Τις συνέπειες θα τις δείτε σε μερικά χρόνια. Και κάτι ακόμα: η γεννήτρια θα καλύπτει τη μουσική ή το ανάποδο; Και τα δύο πάντως θα ηχορρυπαίνουν το ειδυλλιακό τοπίο.ΚΡΙΜΑ....συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλη μια φορά απέδειξε την ανικανότητα και την παντελή έλλειψη αισθητικής που χαρακτηρίζει τα μέλη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρώτη φορά τόσα πολλά σχόλια ενάντια σε μια απόφαση-παραχώρηση. Σημαίνει ότι πολλοί δεν θέλουν αυτό το παράπηγμα. Ξηλώστε το αμέσως και δώστε αποζημίωση έστω και την τελευταία στιγμή. Σταματήστε το ξεχαρβάλιασμα του νησιού. Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα και μην ξεπουλάτε την φύση μας. Αρκετά πια με τις παράγκες και τα τσαντηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηρωική απόφαση ; Ε για κουβέντες καφενείου ας καταστρέψουμε το Καστάνι. Γεια σου ρε ανοιχτόμυαλε.... Λέτε να απομακρυνθεί τελικά ; Ίσως η τύχη να βοήθησε το Καστάνι. Σκεφτείτε τι καντίνα θα κάνανε άνθρωποι που δεν συμπληρώνουν σωστά χαρτιά!!!! Έστω ο "υπεργολάβος". Αυτό πάλι τι ήταν, θα μας εξηγήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ κε Τζώρτζη, αν δεν έχεις καταλάβει, είναι προφανές ότι με το Δήμαρχο τα "έχουμε βάλλει", αλλά όπως πάντα δεν περιμένουμε ουσιαστική απάντηση. Το' χουμε μάθει πια. Όσον αφορά την ανωνυμία, εφόσον δεν βριζουμε, σημασία έχει η κατάθεση της άποψης και όχι του ονόματος. Αν θέλεις διάβασε και το μοτο στην κορυφή του συγκεκριμένου blog. Και για άλλη μια φορά : ανάπτυξη δεν σημαίνει καντίνα, ξαπλώστρα και ομπρέλλα. Όταν το καταλάβετε το νησί θα προχωρήσει μπροστά και ουσιαστικά. Καθαρό περιβάλλον και σωστή αντιμετώπιση της φύσης και το νησί λόγω μοναδικής ομορφιάς θα απογειωθεί. Μην το κρατάτε άλλο στο έδαφος. Αφήστε το να πάει μπροστά . Δείξτε λίγο όραμα. Αν βέβαια μπορείτε και έχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ14 Ιουλίου 2010 στις 5:57 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?... ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.......
    Υ.Γ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μην μας μπλέκεται τους εραστές του Καστανιου ούτε με δρόμους,ούτε με Δημάρχους, ούτε με Νομάρχες. Δεν μας απασχολούν αυτά. Μην αλλάζετε το θέμα. Δεν μας νοιάζουν ούτε οι επιστολές σας, ούτε το πότε είναι οι εκλογές. Σάμπως θ´αλλαξει τίποτα; Όσον αφορά το δρόμο, θα προτιμούσαμε το παλιό μονοπάτι, ή ένα δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, μιας και βρισκόμαστε στο 2010 και φυσικά όχι άσφαλτο. Μακριά από μας η μιζέρια επιστολών και δημοτικων εκλογών. Ας ασχοληθούν οι επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι με τα μεγάλα σόγια( βασικό προσόν) καθώς και οι "επαγγελματίες" γκρινιάρηδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κε Τζώρτζη μ´άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε. Δεν μας νοιάζουν οι επιστολές, ούτε ερχόμαστε στα νερά σας. Καμμία σχέση. Στα νερά του Καστανιού θελουμε να πηγαίνουμε και όχι κατ´ανάγκη από ασφάλτινο ή τσιμεντένιο δρόμο. Και σίγουρα δεν θέλουμε καντίνα για το νεράκι που λέγαν κάποιοι παραπάνω. Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ14 Ιουλίου 2010 στις 8:18 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΣΙΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΣΕ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΝΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΟΥ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμφωνώ κ εγώ με καποια νεα νοοτροπια π πρεπει να αρχιζει να επικρατει εδω στην σκοπελο...ειμαι νεος 17 χρονων κ δν βλεπω τν ωρα να φυγω απο αυτο τ νησι..σε αντιθεση με αλλους νεους απο αλλα νησια(πχ σκιαθο) με τους οποιους εχω μηλησει εγω προσωπικα..Μν περιμενετε να γεμισουν οι ταβερνες και τα δωματια σας αν δν ερθει ο κοσμος..και για να ερθει ο κοσμος που σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι νεοι(στο οτι ειναι νεοι αυτο ειναι τ μονο λογικο κ σιγουρο γιατι μονο αυτοι μπορουν να κανουν λιγη οικονομια και να πανε 3-4 μερες διακοπες στην καλυτερη ,σε αντιθεση με μια οικογενεια π χρειαζεται τουλαχιστον 2 μισθους για να τ καταφερει).. πρεπει να δει κ τα clubs και τα beach bars..και ολα..μν νομιζετε οτι θα ερθουν για να θαυμασουν τν ωραια φυση και τα ποικιλομορφα δαση μας..ειμαστε στο 2010 ξεκοληστε λιγο τ μυαλα σας κ αφηστε τ νησι να παει μπροστα...Φιλικα παντα!!και χωρις παρεξηγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.