Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Επιστολή Πλωμαρίτη στον Νομάρχη

Μετά από τις δηλώσεις του κ. Απ. Παπατόλια(κλικ) ότι «η νησιωτική Μαγνησία και νησιωτική Θεσσαλία πια, θα πρέπει να έχει διακριτή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτό γιατί ο χαρακτήρας της νησιωτικότητας θα πρέπει να διαφυλαχθεί και να ενισχυθεί στο πλαίσιο του Καλλικράτη...» ο δήμαρχος Σκιάθου του έστειλε την ακόλουθη επιστολή:
«Κύριε Νομάρχα
σε δηλώσεις την Τετάρτη 7 Ιουλίου φαίνεται ξεκάθαρα ότι είστε υπέρμαχος της προσπάθειάς μας για τη δημιουργία αυτοτελούς Περιφερειακής Ενότητας Βορείων Σποράδων. Η δημιουργία της, όπως και σεις αναφέρετε, θα δώσει το δικαίωμα στα νησιά μας να εκπροσωπηθούν επάξια στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Επειδή ο θεσμός του Νομάρχη τυγχάνει τον απόλυτο σεβασμό και την εμπιστοσύνη από μέρους μας, θα σας παρακαλούσαμε με δική σας πρωτοβουλία να προκαλέσετε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση, την ερχόμενη εβδομάδα. Στη συνάντηση αυτή θα επιθυμούσαμε να παραβρεθούν εσείς, οι τρεις δήμαρχοι και ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Φ. Ζεμπέκης.
Σίγουροι ότι θα επιτύχετε τη συνάντηση, αναμένουμε τη σύντομη ενημέρωσή σας.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου
Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης»

1 σχόλιο:

  1. Τόσες συνεδριάσεις έκανε η ΤΕΔΚ του Νομού και η ΚΕΔΚΕ πριν την ψήφιση του Νόμου.
    Τώρα εκ των υστέρων προγραμματίζουν συναντήσεις και μέσα στο Καλοκαίρι που δεν λειτουργεί τίποτα.
    Και τι έγινε αν εκπροσωπούμαστε ή δεν εκπροσωπούμαστε, δεν βλέπετε τα αποτελέσματα.
    Τα εισητήρια έχουν φτάσει στα ύψη.Οι τουρίστες ακυρώνουν συνέχεια τις κρατήσεις που έχουν κάνει από το χειμώνα για να επισκευτούν τα νησιά.
    Οι ντόπιοι παρακαλούν το Θεό να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα ακριβά εισητήρια.
    Τα Κέντρα Υγείας δεν λειτουργούν και για την πιο μικρή περίπτωση σε στέλνουν στο Βόλο.
    Ολοι αυτοί που θα είναι υποψήφιοι τι θα πουν στον κόσμο;Θα προσπαθήσουμε αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Αναρρωτιέμαι τι θα τάξουν;
    Και με τι χρήματα θα τα υλοποιήσουν;Οι οφειλές έχουν φτάσει στο ζενίθ.Και το μόνο που ξέρει να κάνει το κράτος είναι περικοπές.
    Και οι Δήμαρχοι παλιοί,τωρινοί και επόμενοι, άσκοπες δαπάνες χωρίς προγραμματισμό,αντί να πληρώνουν αυτούς που χρωστάνε,δημιουργούν νέες και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.