Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Φιλαρμονική συνάντηση στη Σκιάθο

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου τιμώντας την ενόργανη μουσική διοργανώνει την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι συναυλία με τη σύμπραξη δύο φιλαρμονικών ορχηστρών, τη Φιλαρμονική του Δήμου Άμφισσας και την οικοδέσποινα Φιλαρμονική του ΠΟΔΣ.
Το ωριαίο μουσικό πρόγραμμα θα εκτελέσουν από κοινού οι δύο φιλαρμονικές ορχήστρες και θα διευθύνουν οι αρχιμουσικοί τους: ο Στάθης Αρβανίτης, Καλλιτεχνικός Δ/ντης του ΠΟΔΣ και Πρόεδρος του ΠΑΣΚΔΑΥΦΟ και ο Παναγιώτης Βασιλείου, Μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Άμφισσας.
Την 15χρονη γνωριμία και εποικοδομητική συνεργασία, που έχει προκύψει ανάμεσα στα δύο αυτά καλλιτεχνικά σχήματα όλα αυτά τα χρόνια θα επισφραγίσουν με την υπογραφή πρωτοκόλλου ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και θα χαράξουν τον κοινό στόχο: να συνεχίζουν να εργάζονται για την καλλιέργεια και προαγωγή της μουσικής παιδείας στους νέους, να συνάπτουν και να διοργανώνουν από κοινού συναυλίες, να ανταλλάσσουν μουσικές γνώσεις και εμπειρίες, να καλλιεργούν τη σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στα μέλη τους, να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του στοιχείου που τους ενώνει, δηλ. μουσική και ιδιαίτερα  ενόργανη μουσική.
Καλούν λοιπόν όλους τους φίλους της μουσικής να συμμετέχουν στη μέθεξη και την ομορφιά, που θα χαρίσουν με τις νότες τους, οι φιλαρμονικές ορχήστρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.