Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Θα ζητήσουμε αξιοπρεπή εκπροσώπηση...

Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Σκοπέλου να μας πει τη γνώμη του σχετικά με τη διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή για τις εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων και των συνδυασμών στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές και στην οποία συμπεριλαμβάνεται διάταξη (άρθρο 3 παρ. 3 περίπτωση ε) που ορίζει ότι οι δήμοι Σκιάθου Σκοπέλου και Αλοννήσου  αποτελούν αυτοτελή περιφερειακή ενότητα για τις τοπικές εκλογές. Ο δήμαρχος μας είπε:
«Χθές μετά από επικοινωνία που είχα με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Καρτάλη και τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Θανάση Νάκο με διαβεβαίωσαν ότι το αίτημά μας για εκπροσώπηση των νησιών μας στο περιφερειακό συμβούλιο έχει οριστικά λυθεί. Όπως γνωρίζετε ο Δήμος μας ήταν πρωτοπόρος σε αυτό το αίτημα και είχε εκδόσει σχετικό ψήφισμα. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, με μια προσεκτικότερη μελέτη της τροπολογίας που κατετέθη, διαπιστώσαμε ότι η εκπροσώπηση δεν είναι αυτή που αρχικά ζητούσαμε, δηλαδή να υπάρχει αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων και τουλάχιστον 3 περιφερειακοί σύμβουλοι. Στην τροπολογία προβλέπεται ένας περιφερειακός σύμβουλος. Θέσαμε το θέμα εκ νέου σε όλους τους αρμόδιους και πιστεύουμε ότι θα υλοποιηθεί και αυτό. Άλλωστε αύριο Πέμπτη έχουμε κληθεί και θα παραστούμε στο νομαρχιακό συμβούλιο και θα θέσουμε και εκεί το θέμα της επαρκούς εκπροσώπησής μας στο περιφερειακό συμβούλιο.»

5 σχόλια:

  1. «Όπως γνωρίζετε ο Δήμος μας ήταν πρωτοπόρος»
    Μας σφλομώσατε στην πρωτοπορία όραμα δεν βλέπουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ´άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "....ήταν πρωτοπόρος.Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, με μια προσεκτικότερη μελέτη της τροπολογίας που κατετέθη, διαπιστώσαμε ότι η εκπροσώπηση δεν είναι αυτή που αρχικά ζητούσαμε, δηλαδή να υπάρχει αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων και τουλάχιστον 3 περιφερειακοί σύμβουλοι".Τι λες Δήμαρχε για πια πρωτοπορία? Που δεν καταλάβατε τί ψήφισαν??? Κουτόχορτο δεν τρώμε. Πες απλά πως κάνατε προσπάθειες αλλά δεν σας έδωσαν σημασία. Απλά πράγματα. έγραψαν κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝIΣH ΤΟΥ ΣΤΟ BLOG!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΟΛΟΚΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.