Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Δήλωση Παπατόλια για τις Βόρειες Σποράδες

«Ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, υιοθετεί και στηρίζει πλήρως την άποψη ότι στο νέο σχήμα της αιρετής Περιφέρειας η νησιωτική Μαγνησία και νησιωτική Θεσσαλία πια, θα πρέπει να έχει διακριτή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτό γιατί ο χαρακτήρας της νησιωτικότητας θα πρέπει να διαφυλαχθεί και να ενισχυθεί στο πλαίσιο του Καλλικράτη. Στις σχετικές δε συζητήσεις στην ΕΝΑΕ, είχε προτείνει να υπάρξει ξεχωριστεί αντιπροσώπευση ειδικά για τις νησιωτικές περιοχές, αλλά αυτό δεν είχε ενταχθεί στις τελικές αποφάσεις του Συνεδρίου. Ο Νομάρχης Μαγνησίας, είναι αλληλέγγυος στις προσπάθειες των Δημοτικών Αρχών των τριών νησιών μας, για τη θεσμοθέτηση της ποσόστωσης των νησιωτικών περιοχών στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Μάλιστα, προτίθεται να συναντηθεί εάν του ζητηθεί με τους Δημάρχους προκειμένου να συζητηθεί το θέμα αυτό και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για νομοθετικές παρεμβάσεις μέχρι και τις εκλογές του Νοεμβρίου. Μέσα δε στις προθέσεις του είναι να επισκεφτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα νησιά των Βορείων Σποράδων για το θέμα που έχει προκύψει.
Τέλος, να σημειωθεί, πως στην τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, όπου είχε για το θέμα αυτό μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής,ο Νομάρχης δεν θα ήταν σε θέση να επηρεάσει την άποψη του Προέδρου του Ν.Σ και να ζητήσει να ανατραπούν οι προβλέψεις του κανονισμού, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί στην κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.