Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Για τις εξέδρες στον Αγνώντα και το Μπλο

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στη Σκόπελο και κατά την διάρκεια εξέτασης αιτήματος για πλωτή εξέδρα στον Άγιο Γιάννη στο Καστρί, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Σκούρας ζήτησε να κάνει ο Δήμος τις απαραίτητες ενέργειες να νομιμοποιηθούν και να επισκευαστούν οι παλαιές εξέδρες που βρίσκονται στον Αγνώντα, στον Πάνορμο, στο Μπλο και όπου αλλού.
«Οι εξέδρες αυτές υπάρχουν πάνω από 40 χρόνια, που σημαίνει ότι κάποιοι τις συντηρούν και εξυπηρετούν πάρα πολλούς, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Καλό θα είναι να μπορέσουμε να τις επισκευάσουμε ώστε να μην κινδυνεύουν όσοι τις χρησιμοποιούν. Φυσικά είμαι αντίθετος να γίνονται εξέδρες όπου να 'ναι και να εξυπηρετούν ένα ή δύο άτομα» μας είπε ο κ. Κ. Σκούρας.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Σκούρα μην αναφέρεστε δημοσίως για τις εξέδρες μέσα στη θάλασσα, αν ενημερωθεί η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου γι αυτό μην τον είδατε το Παναή.Ο κόσμος δεν έρχετε στα συμβούλια αλλά του αρέσει να τα μαθαίνει παραποιημένα από τους καλοθελητές.Εχουν και οι τοίχοι αυτιά.
    Τελικά το μόνο νόμιμο νησί είναι η Σκόπελος.
    Στην Χαλκιδική υπάρχουν άλλοι νόμοι;Αυτό με προβληματίζει χρόνια.Εχει κανείς απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανώνυμε,

    Εγώ δεν αναφέρθηκα μόνο σε επισκευή. Πρώτα και κυρίως είπα να ενεργήσει ο Δήμος για τη νομιμοποίηση των εξεδρών -όλων των υπαρχουσών εξεδρών στο νησί- διότι εφόσον υπάρχουν κάτι εξυπηρετούν και είναι πολλές και από πολλά χρόνια. και μίλησα για νομιμοποίηση αυτών ακριβώς επειδή ξέρω ότι η Κτηματική Υπηρεσία είναι ενήμερη και κυνηγάει κατά κύριο λόγο μη υπαίτιους αλλά και ανυποψίαστους συμπολίτες.
    Τον Αγνώντα και το Μπλό τους ανέφερα ως παράδειγμα διότι είναι γνωστες σε όλους οι εξέδρες - σκάλες σε αυτά τα δύο μέρη. Υπάρχουν πολλές άλλες σεόλο το νησί.
    Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς για τον κόσμο που δεν έρχεται στα Συμβούλια και του αρέσει να τα μαθαίνει παραποιημένα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έγραψα αυτές τισ αράδες για να διευκρινήσω τι είπα και γιατί το είπα.
    Δεν ξέρω τι γίνεται στη Χαλκιδική αυτό που ξέρω έιναι ότι υπό προϋποθέσεις -όπως η απόλυτη ανάγκη χρήσης και η μακροχρόνια χρήση- οι εξέδρες αυτές νομιμοποιούνται. ΄Για αυτό μίλησα στο Συμβούλιο και μετά για επισκευές.

    Με Εκτίμηση

    Κώστας Σκούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.