Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Κόντρα Παπατόλια - Πλωμαρίτη;

Την οργή του Νομάρχη Μαγνησίας, Απόστολου Παπατόλια, προκάλεσε ένα … sms που έστειλε από το κινητό του τηλέφωνο ο Δημάρχος Σκιάθου κ. Νίκος Πλωμαρίτης σε δημότες της Σκιάθου (πληροφορίες λένε ότι εστάλη και στην κα Αδαμάκη), αναφορικά με τις αλλαγές που φέρνει ο «Καλλικράτης» στις Σποράδες και τη νέα Περιφέρεια Θεσσαλίας. «Αυτές τις μέρες μπαίνει η ταφόπλακα των Σποράδων από το Νομάρχη. Από έναν άνθρωπο που πιστέψαμε και αγωνιστήκαμε να τον εκλέξουμε. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι. Σώστε την κατάσταση. Το αίμα από το έγκλημα που γίνεται κατά των νησιών θα πνίξει όλη την περιοχή. Στα χέρια σας είναι να σταματήσει αυτή η αιμορραγία που προκλήθηκε από τον αρχηγό της ΝΑΜ», αναφέρει το μήνυμα που προκάλεσε την οργή του κ. Παπατόλια.

3 σχόλια:

  1. Στη Σκιάθο ο Απ. Παπατόλιας
    Στη Σκιάθο μετέβη χθες 24/7/2010 ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικά στελέχη, ώστε να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα άθλιου λαϊκισμού, με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο του νησιού Ν. Πλωμαρίτη, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.
    Σχετικά με το μήνυμα που έλαβε και ο ίδιος στο κινητό του, τα οποία ομαδικά απέστειλε, όπως άλλωστε παραδέχθηκε, ο κ. Πλωμαρίτης, ο νομάρχης σχολίαζε χθες ότι δεν τον εξέπληξε η παραδοχή του δημάρχου για την ομαδική αποστολή του μηνύματος, καθώς κατάλαβε άμεσα τον αποστολέα από τη στιγμή που η λέξη «άνθρωπος» ήταν γραμμένη με «ο».
    Ο κ. Παπατόλιας επανέλαβε πως ο δήμαρχος Σκιάθου είχε συμφωνήσει με τις απόψεις και τις προτάσεις της Νομαρχίας και των τοπικών βουλευτών για την εκπροσώπηση των Σποράδων, «αλλά φαίνεται ότι τότε δεν είχε καταλάβει με τι συμφωνούσε...».
    Πηγή ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
    Τόσο καιρό ο Δήμαρχος ήταν καλός,τώρα έχει πρόβλημα με την ορθογραφία. Λέξεις μορφωμένων ανθρώπων και μάλιστα αιρετών.Μην χαλάτε τα σχέδια του Νομάρχη,κύριε Δήμαρχε.
    Οι Σποράδες βοούν και θα δώσουν το μήνυμα που τους αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε το χαμπάρι υπηρέστες του λαού είστε και όχι των δικών σας ιδιοτελών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ορθογραφικο λαθος του κυριου Πλωμαριτη, αν εγινε, δεν νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρο ωστε να το χρησιμοποιησει και στην επιχειρηματολογια του ο κυριος Παπατολιας και επισης δεν τον τιμά να θυγει με αυτον τον τρόπο ενα συναδελφο πολιτικό. Τα λάθη του ιδίου θα επρεπε να τον απασχολούν περισσοτερο και προς ενημερωση του, εμεις παντα θα τα θυμομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.