Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Άγιος Ιωάννης στο Καστρί | Μνημείο της φύσης

Ο μπάρμπα Τζίμης με τα αλογάκια του
επιστρέφει, τραγουδώντας,
απ΄τον Άγιο Ιωάννη στο Καστρί...

Απερρίφθη (σωστά κατά την άποψη του blog), κατά πλειοψηφία, από το Δ.Σ. Σκοπέλου, αίτημα κατοίκων και επαγγελματιών οι οποίοι με έγγραφό τους ζητούσαν από τον Δήμο Σκοπέλου, το Λιμενικό Ταμείο, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Κτηματική Υπηρεσία και υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού την κατασκευή πλωτής εξέδρας στον Άγ. Γιάννη στο Καστρί.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης ανέφερε ότι ο Άι Γιάννης στο Καστρί είναι ένα μνημείο της φύσης και δεν πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση. Την ίδια άποψη είχε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Μιχελής ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Άι Γιάννης στο Καστρί αρέσει γιατί είναι ακριβώς έτσι. Αν γίνει κάποια επέμβαση το τοπίο δεν θα είναι αυτό που προκαλεί σήμερα τον θαυμασμό των επισκεπτών...»

3 σχόλια:

  1. to panigiri kato apo tin eklisia to simbolo toy nisiou .
    a ksexasa eki einai kai oi kadoi me ta skoupidia
    edese h komposta.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και μαρίνα ρε παιδιά! Μην το ξεφτυλίσουμε!
    Μετά το Μάμα Μία, πόσο άλλο κάτω θα πέσει το μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή από το Μάμα Μία ζημιώθηκε η Σκόπελος και ο Αγιος Ιωάννης που τον επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες επισκέπτες.Δεν έχει όφελος από αυτό το νησί, δηλαδή τι πρέπει να γίνει να φύγουν οι ντόπιοι από τον τόπο τους.Για να έρχεστε εσείς ή δήθεν λάτρεις της φύσης και του περιβάλλοντος και να περνάτε καλά τις διακοπές σας σε ένα ερημονήσι.Δεν ντρέπεστε λίγο....Ολοι εσείς δεν βγαίνετε ούτε για καφέ, ούτε ταξί χρησιμοποιείται, ούτε λεωφορείο.
    Φράγκο δεν βγάζετε από την τσέπη σας ακόμη και τα τρόφιμα τα κουβαλάτε από εκεί που έρχεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.