Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Πάμε και τέτοια ώρα!

Κυριακή 4.46 π.μ. και  ενώ επιτέλους έχω παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, μετά από μια βραδιά τύψεων για την ανάρτηση «Ας βρουν άλλη ώρα!...» να μια οπτασία, εκεί απέναντι, στο παράθυρο με τη λεμονιά. Θα σηκώθηκε η κυρά Λένη να κόψει λεμόνια. Πάλι αυγολέμονο αυτή η γυναίκα, σκέφθηκα και άλλαξα πλευρό. Η οπτασία επιμένει:
«Πάμε και τέτοια ώρα!» μου λέει... 
Πετάγομαι έντρομος και ανοίγω το macbook να βρω στο google ονειροκρίτη να εξηγήσω το όνειρο... Καμμιά εξήγηση. Με τα πολλά βρίσκω στα mail μου τις παρακάτω φωτογραφίες...
Υπάλληλοι και ο προϊστάμενος της ΔΕΥΑ Σκοπέλου στην παραλία, Κυριακή πέντε παρά τέταρτο το πρωί, προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί μέρες...

6 σχόλια:

  1. Να που, κι αν ο ονειροκρίτης δεν το λέει, η λεμονιά της κυρα-Λένης σημαίνει κάτι γρήγορο και καλό!.. Να το βλέπετε συχνά τέτοιο όνειρο να βλέπουμε κι εμείς την άλλη μέρα καλύτερα πράγματα!..
    Και πού να βλέπατε τη σοδειά από τις τοματιές του μπάρμπα-Κωσταντή-το κόκκινο κι αν φανερώνει γρήγορο και καλό!..
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό πολύ καλό!!!
    'Οταν το κακό βγαίνει στο φανερό το επόμενο βήμα είναι να μετατραπεί σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.? ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΠΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΣΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενημερωθηκα οτι το πρόβλημα είναι στον παληο συλλεκτήρα της παραλίας που καταλήγει στο αντλιοστάσιο του βράχου και απο εκεί αντλούνται προς τη μονάδα επεξεργασιας του βιολογικού. Αυτός ο συλλεκτήρας είναι πολυ παληός και δεν ήταν μεσα στο έργο του βιολογικού. Πρέπει κάποτε να αντικατασταθεί αυτός με καινούργιο που να μην οδεύει μεσα από τις πλατείες των μαγαζιών αλλα απο τον παραλιακό δρόμο. Οι υποψηφιοι Δήμαρχοι ας το λάβουν υποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.