Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ας βρουν άλλη ώρα...


Παρασκευή 2 Ιουλίου και το όχημα της ΔΕΥΑ Σκοπέλου έμεινε, για να «ξεβουλώσει», μπροστά από το «Αμβροσία», από το πρωί μέχρι τις 12.30 μ.μ. με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη κατάσταση...
«Οι λιγοστοί πελάτες, που έχουμε αυτό το καλοκαίρι, δεν ήρθαν σήμερα αντικρύζοντας αυτό το θέαμα!.. Ας βρουν άλλη ώρα γι΄αυτή τη δουλειά.» μας είπε καταστηματάρχης.

8 σχόλια:

  1. θυμούνται κάθε αρχή σεζόν να καθαρίζουν βόθρους, φρεάτια κλπ. έτσι γιατί δεν τους νοιάζει αν εσείς έχετε χάσιμο πελατείας. Τον χειμώνα όλοι κάθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai kapioi aloi plirononte kai kathonte genikos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο γενιές
    Τον 700€ και αυτή των 1200€ αλλά με τεράστια διαφορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπήρξα "γενιά" των 700 για έξι (6) χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα η πολιτεία αδυνατούσε ν' αποφασίσει εάν έχει ή όχι ανάγκη τις υπηρεσίες μου. Εν τέλει, αποφάσισε πως ναι-και έκτοτε έγινα "γενιά" των 1200-εξακολουθώντας να κάνω τη δουλειά που έκανα και πριν, συμπεριλαμβανομένων και των καθηκόντων καθαρίστριας για το χώρο μου-κι ας υπάρχει ήδη αμειβόμενη γι' αυτή τη δουλειά. Δικαιούμαι επίδομα ανθυγιεινής, όπως κι οι συνάδελφοι-αλλά αυτά είναι ψιλά. Για να μην πω για τα καύσιμα (ο νόμος κανονικά λέει ότι καταβάλλονται στον εργαζόμενο, για πάνω από 4 χλμ απόσταση-αλλά αυτά είναι ψιλά)...
    Να νιώσω τύψεις ή όχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν και κάποιοι που παίρνουν 1200€ και απλά τα παίρνουν γεμίζοντας θέσεις χωρίς αντικείμενο ..........
    Τα «επαγγελματικά δικαιώματα» πρέπει να τα διεκδικούμε για αυτό λέγονται και δικαιώματα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφορικά είναι όλα πολύ εύκολα. Μόνο που σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων βλέπει τα δικαιώματά της να καταπατούνται. Και είναι πολύ εύκολο να την προτρέπουμε να επαναστατήσει από τον καναπέ μας ή τη δερμάτινη πολυθρόνα μας, αφήνοντάς την όμως ολομόναχη να σηκώσει τις συνέπειες της "επανάστασης": να μείνει χωρίς δουλειά με τα έξοδα να τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μας έχει δείξει ότι όταν αγωνίζεσαι για τα δικαιώματα των άλλων και τα πιστεύω σου δεν υπάρχει δικαιοσύνη αντιθέτως χάνεις και την Αξιοπρέπεια σου .
    Ώμος αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς τα παρατάμε.
    Δεν τα παρατάμε γιατί είμαστε και πρέπει οι συνεχιστές της Ιστορίας του Αγώνα Αυτών των Προγόνων μας που έδωσαν τα Φώτα στον Κόσμο των άλλων.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαγαζάκι της οδού Ονείρων
    ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ κυρ ΜΕΝΤΙΟΥ (μα τι παραπαν) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.