Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Tα παιδιά καθήλωσαν τους θεατές!

Την Κυριακή στις 13 Ιουνίου 2010 στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου με πολύ μεγάλη επιτυχία, παράσταση Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Μοντέρνου Χορού.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τμήμα Ενόργανης, όπου υπεύθυνος των τμημάτων ήταν ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννης Ζήκος, ο οποίος παρουσίασε πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους και ασκήσεων στον ίππο. 
Συμμετείχαν 50 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών. Η ενόργανη τελείωσε με την απονομή διπλωμάτων και φωτογραφιών σ’ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, οι οποίοι ευχαρίστησαν από καρδιάς το δάσκαλό τους κ. Ζήκο.
Το τμήμα της Ρυθμικής λειτουργεί 12 χρόνια με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Κουτσίκου Πόλυ και συμμετέχουν κορίτσια από 4 έως 9 ετών. Το τμήμα Μοντέρνου Χορού λειτουργεί τα τρία τελευταία χρόνια με υπεύθυνη την κα Βαρσάκη Τζίτζη και συμμετέχουν κορίτσια 10 έως 12 ετών.
Η παράσταση και φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και από πλευράς συμμετοχής (128 παιδιά), αλλά και από πλευράς προσέλευσης του κοινού. 
Σ’ ένα κατάμεστο θέατρο παρουσιάστηκαν χορογραφίες, βασισμένες σε κλασική και μοντέρνα μουσική, συνδυασμένες σ’ ένα παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα, όπου πραγματικά καθήλωσαν τους θεατές. Όλα τα κορίτσια της Ρυθμικής και του Μοντέρνου Χορού πήραν κι αυτά τα διπλώματά τους και τις φωτογραφίες τους μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού και όλα ευχαρίστησαν τις δασκάλες τους και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου για το σπουδαίο τους έργο. Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Πόλυ Κουτσίκου ευχαρίστησε  τα παιδιά, τους γονείς, αλλά και όλους όσους αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια καθιστώντας τη συγκεκριμένη ετήσια εκδήλωση θεσμό για το νησί μας.

1 σχόλιο:

  1. Φέτος,για πρώτη φορά μετά από πολλές χρονιές,δε μπόρεσα να παρευρεθώ.
    Την πρώτη φορά είχα έρθει από απλή περιέργεια. Όλες τις άλλες ερχόμουν πάντα με τη βεβαιότητα ότι θα δω κάτι μαγευτικό. Και πάντα έτσι γινόταν.
    Είμαι σίγουρη ότι φέτος έχασα μια μαγική βραδιά. Δε χρειαζόταν να μου το πει κανείς, το ήξερα.
    Γι'αυτό και δίνω μέσα από την καρδιά μου θερμά συγχαρητήρια και στις καθηγήτριες και τους καθηγητές, αλλά και στα υπέροχα παιδιά της Σκιάθου.
    Παρασκευή Κουτούμπα
    Σκιάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.