Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Οι Σκοπελίτες έχουν χιούμορ!

Ενώ στην Αλόννησο ο Γραμματέας της τοπικής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Αναγνώστου δεν πειθάρχησε στη «γραμμή» της Νομαρχιακής και αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος δήμαρχος, στη Σκόπελο -σύμφωνα με δημοσίευμα της «Θεσσαλίας»- ορισμένοι(;) πρότειναν «τον κ. Καραγκιόζο, που δεν πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ ή σε άλλες αριστερές δυνάμεις. Στη Νομαρχιακή εκτιμούν ότι η τελευταία υποψηφιότητα αποτελεί και πρόταση χιουμοριστική...»

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
    Θέλω να είμαι δήμαρχος!


    Ανώνυμος είπε...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    09 Ιουνίου 2010 2:18 μ.μ.


    Ανώνυμος είπε...
    «Τί έχεις Γιάννη; ό,τι είχα πάντα» έλεγε ο σχωρεμένος ο πατέρας μου όταν κάτι συνεχώς επαναλαμβανόταν. Μιά απ΄τα ίδια λοιπόν...
    09 Ιουνίου 2010 2:48 μ.μ



    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,
    .....ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.....
    09 Ιουνίου 2010 10:24 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η τοπική του ΠΑΣΟΚ Σκοπέλου δεν έχει να κατεβάσει καμιά αξιόλογη υποψηφιότητα που να συσπειρώσει όλους τους Σκοπελίτες και όχι μόνο αυτούς που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, ας μας αφήσει να ψηφίσουμε όποιον θέλουμε. Και ο Γιάννης Κ. σας πληροφορώ, είναι η πιο καλή υποψηφιότητα. Απέχει πολύ (σε κάθε επίπεδο) από άλλα ονόματα που ακούγονται και συγκεντρώνει κόσμο από όλες τις παρατάξεις. Θεωρώ πως είναι η καλλίτερη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...το χιούμορ συνεχίζεται! Να΄στε καλά. Γελάσαμε παλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κοροϊδεύεις τις απόψεις μας 5:18.Εμείς θα ψηφίσουμε τον καλύτερο και όχι αυτόν που με το ζόρυ θα μας υποδείξετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν μου επιτρέπετε θα ήθελα να πω την άποψη μου για την κατάρτηση ψηφοδελτίων. Δεν έχουμε τόσους ικανούς για τα κοινά ώστε να έχουμε 3 ή 4 ψηφοδέλτια στη Σκόπελο. Όσοι διαθέσιμοι ικανοί ας συνασπιστούν σε ένα. Ας πούμε όχι σε δημοτικούς συμβούλους που το μόνο που κάνουν στα Δ.Σ. είναι να σηκώνουν το χέρι για να πουν «ναι» στην εισήγηση του εκάστετε αρχηγό τους.
    Ας πούμε όχι σε πολυάσχολους και κοπανατζήδες, που έρχονται αραιά και που στιν συνεδριάσεις...
    Καλή προεκλογική περίοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.