Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Απερρίφθη πρόταση χορηγίας

Απερρίφθη κατά πλειοψηφία η πρόταση χορηγίας για την REGATTA 2010 προς το Δήμο Σκοπέλου που είχε καταθέσει ο Ναυτικός, Ιστιοπλοϊκός, Κολυμβητικός Όμιλος.
Ο Δήμαρχος κ. Χρ. Βασιλούδης στην εισήγησή του προς το Δ.Σ. πρότεινε ο ΝΙΚΟΣ να λαμβάνει την ετήσια χορηγία του που ανέρχεται στο ποσόν των 2.500 ευρώ ετησίως. Ο κ. Κ. Κοσμάς πρότεινε η φετινή χορηγία να αυξηθεί λόγω regatta και να γίνει 4.000 ευρώ, το ίδιο πρότεινε και ο κ. Μελαχροινάκης ενώ ο κ. Γ. Μιχελής έκανε πρόταση να δοθούν στον όμιλο εκτός από τα 2.500 ευρώ και 5.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στη regatta.
O αντιδήμαρχος κ. Ν. Βαφίνης αιτιολόγησε την αντίθεση του στη χορηγία λέγοντας ότι στο δήμο δεν περισσεύουν χρήματα και αν υπάρχουν θα πρέπει να εξοφληθούν πρώτα οι οφειλές του δήμου προς τους επαγγελματίες που τα έχουν ανάγκη.
Τελικά ψηφίσθηκε η πρόταση του Δημάρχου κατά πλειοψηφία...

12 σχόλια:

  1. Ο Ιουνης περασε. ολοι οι επαγγελματιες κλαινε στη Σκοπελο. και καποιοι σφυριζουν αδιαφορα και κυνηγουν ψηφους. Αλλα προβολη μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Συγχαρητήρια) στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ για τον προγραμματισμό της Τουριστικής ανάπτυξης και της Τουριστικής προβολής του Νησιού μας και μάλιστα σε επίπεδο τετραετίας…
    Mηδέν από μηδέν = 0 (Μόνο εσείς δεν μπορείτε).
    Και θέλετε και στήριξη για τον Νέο Καλλικράτη ε;
    Ε δεν τρόμε κουτόχορτο Κύριοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Σκόπελος εκπροσωπείτε στη Regatta (άρα δεν υπάρχει λόγος χορηγίας).
    Νομίζω ότι τα Tall ships (αγώνας ιδιωτών) δεν έχουν καμία σχέση με την πρόταση για χορηγία του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. στη REGATTA ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (αγώνας διεθνής και αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία).
    Κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας ξέρετε τι σημαίνει τρικυμία εν κρανίο ?
    Μάλλον έχετε μπερδευτεί, ούτε τι διοργανώθηκε στο Νησί μας τον Αύγουστο του 2007 δεν είστε σε θέση να θυμάστε ή να ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα και από ότι ξέρω ο Πρόεδρος του ομίλου έχει κάνει επαφές και ολοκληρωμένη πρόταση για να έρθει στο Νησί μας η regatta του 2012 .
    Αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας κάνουν την Aegean gida 2012 χορηγία ! Αφού δεν μπορεί ο Δημος ας γίνει απο ιδιώτες κάτι όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αυτός ο όμιλος και αυτοί οι άνθρωποι ήταν στο διπλανό νησί θα τους είχαν (εκμεταλλευτεί) οι γείτονες 1000% για την προβολή του νησιού τους (βλέπε μαμά μια) .
    Εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου .
    «Μονό εμείς μπορούμε» , ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ έλεγε το πρόγραμμα .
    Αφού δεν μπορείτε τι θέλετε και επιμένετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα μόνο έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός γιατί απ'οτι φαινεται απο το άρθρο ψηφίστηκε η πρόταση του Δημάρχου για χορηγία 2500 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tα 2.500 ευρώ είναι η ετήσια χορηγία την οποία παίρνει ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. από τον Δήμο καθέ χρόνο. Το θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν επιπλέον χορηγία 10.000 ευρώ για την ενοικίαση σκάφους από τον Όμιλο, με το οποίο θα έπαιρνε μέρος στη regatta. Aυτή η πρόταση απορρίφθηκε. Διαβάστε τον σχετικό σύνδεσμο της ανάρτησης για περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγάπητές Βόρειες Σποράδες, το "ετήσια χορηγία" το λέτε σα να ήταν πάγια υποχρέωση του Δήμου να δίνει αυτό το ποσό. Σε εποχές ΔΝΤ και οι 2500 καλές είναι.Νομίζω οτι ταιριάζει το "Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ (11:45)
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ,
    Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκοπελίτες είστε άξιοι της μοίρας σας... Θα ξυπνήσετε ποτέ και να κοιτάξετε το μέλλον αυτού του πανέμορφου νησιού σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.