Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Στην τελική ευθεία!

Συνεδριάζει στην Αθήνα η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων δημάρχων και από τη Μαγνησία μετέχουν ο γραμματέας της νομαρχιακής Γ. Φώτης, η Πετρούλα Ντελεδήμου και οι βουλευτές Ροδούλα Ζήση και Κώστας Καρτάλης των οποίων η εισήγηση για τα νησιά μας αναμένεται με ενδιαφέρον.
«Μέχρι την Κυριακή θα έχει βγει καπνός...» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του κινήματος.
Ο κ. Χρ. Βασιλούδης
Πρόταση σε όλα τα πολιτικά κόμματα της Σκοπέλου, για κοινό ψηφοδέλτιο σε ισότιμη βάση, θα κάνει ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης.
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τον "Καλλικράτη" ενωμένοι και δυνατοί, προς όφελος της Σκοπέλου» μας είπε ο Δήμαρχος.

2 σχόλια:

  1. Ποιον Καλλικρατη να εκμεταλλευτει (καλο κρατος) ουτε στον Καποδιστρια δεν μας επεισε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον 5:22. O Καλλικράτης είναι η πρόφαση. Ξέρει ότι χάνει καθημερινά δύναμη πολιτική και ότι δεν μπορεί να σχηματίσει ψηφοδέλτιο μόνος του. Αλλιώς σιγά μην έκανε τέτοια πρόταση. Όλα τα χρόνια οι συν αυτοί και ο ίδιος αποφασίζουν και διατάζουν τι θα γίνει στο νησί μας και δεν έδωσε δεκάρα για μας τους υπόλοιπους ψηφοφόρους και τις ανάγκες μας ως πολίτες αυτού του τόπου. Προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια; Εντάξει δεν είμαστε και τόσο ανόητοι όσο νομίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.