Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Επίσκεψη Κ. Καρτάλη στη Σκιάθο

Τη Σκιάθο επισκέπτεται ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης με αφορμή την ανακήρυξη της πόλης της Σκιάθου ως "Πόλη-Αμφιτρύων" των Παγκόσμιων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS (αγώνες για αθλητές με διανοητική αναπηρία). Οπως δήλωσε "Η Σκιάθος κατάφερε να ενταχθεί στις πόλεις πού υποστηρίζουν αυτό το σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός στην πορεία προς τη διοργάνωση του το 2011 στην Αθήνα. Η τοπική οργανωτική επιτροπή υπό τη κ. Β. Σαντίκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και καταφέρνει με τη σημερινή εκδήλωση να παρουσιάσει την πραγματική εικόνα της Μαγνησίας αλλά και της Ελλάδος: δημιουργική, ευαίσθητη, φιλόξενη."

Με την ευκαιρία της παρουσίας στη Σκιάθο,ο Κ. Καρτάλης επισκέφθηκε με τον Πρόεδρο της ΜΚΟ "Νέα Οικολογική Πνοή" Φ. Κοφινά και τον αρμόδιο δασολόγο του Δήμου Σκιάθου, τον παράκτιο υγρότοπο στις Κουκουναριές. Οπως σημείωσε ο Κ. Καρτάλης "Στη Βουλή είχαμε ενημερωθεί από τη WWF για την κατάσταση των παράκτιων υγρότοπων στη χώρα. Μας είχε επισημανθεί η καλή κατάσταση του υγρότοπου στις Κουκουναριές. Η, εκ νέου για το 2010, επί τόπου επίσκεψη αλλά και η αναλυτική παρουσίαση των ενεργειών που δρομολογεί η Αναπτυξιακή Σκιάθου, οδηγεί σε θετικές διαπιστώσεις. Και τούτο παρά το γεγονός ότι οι πιστώσεις για την προστασία του υγροτόπου είναι περιορισμένες. Πιέσεις (κυρίως οικιστικές) υπάρχουν, όμως η γενική κατάσταση είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν χρειάζονται και νέες προσπάθειες. Το φυσικό περιβάλλον στη Σκιάθο είναι άλλωστε πολύτιμο συγκριτικό πλεονέκτημα."

1 σχόλιο:

  1. Γ. Καραστατήρας - Σκιάθος30 Ιουνίου 2010 στις 5:01 μ.μ.

    Η 'Νέα Οικολογική Πνοή' πήρε τίποτα χαμπάρι από την καταπάτηση της μιας εκ των τριών λιμνών της νήσου Σκιάθου, η οποία διαθέτει και ένα τέτοιο συγκριτικό πλεονέκτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.