Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Θεσσαλονίκη: Επανεξετάζεται αίτημα δρομολόγησης πλοίου για Σποράδες

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανεξεταστεί, από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, η πρόταση της Nel Lines για τη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Αλκυόνη» στη γραμμή Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Βόλο, δύο φορές την εβδομάδα και για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Το πλοίο, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της εταιρείας Λύσανδρος Τσιλίδης, έχει 1.100 θέσεις επιβατών και 1.150 ΙΧ αυτοκινήτων. Πρόθεση της επιχείρησης - πρόσθεσε - είναι η διατήρηση της γραμμής και τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε οι Βορειοελλαδίτες να έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν χωρίς να ταλαιπωρηθούν, ούτε να προβούν σε «μεγάλα έξοδα».
Η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Σκιάθος με το συγκεκριμένο πλοίο υπολογίζεται σε 4 ώρες και 25 λεπτά. Χρειάζονται, επίσης άλλα 45 λεπτά της ώρας για τη μετάβαση στη Σκόπελο και από εκεί 25 λεπτά για την Αλόννησο. Στη συνέχεια απαιτείται μία ώρα και 45 λεπτά για Βόλο.
ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr

4 σχόλια:

  1. Η Εταιρεία ΝΕΛ θέλει να δρομολογήσει 3 πλοια Σποράδες απο Βολο , Αγιο Κωνσταντίνο, Θεσσαλονίκη και το Συμβούλιο ακτοπλοιάς το αναβάλλει.
    Έχει κανείς αντιληφθεί τι γίνεται;

    Από τα κυριότερα αποτελέσματα του ΣΑΣ.

    Mycat 2 για Σποράδες - ΙΧ + ΕΠΙΒΑΤΕΣ 37 ΚΟΜΒΟΙ (αναβολή)

    Παναγία Πάρου για Αγιος Κωνσταντινος Σποράδες - υπερταχυπλοο ΙΧ + επιβάτες (αναβολή)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το Αλκυόνη Θεσ/νίκη - Σποράδες (αναβολή)

    τι θα γινει στα επομενα Σ.Α.Σ.; Πιέζει κανείς αρμόδιος για έγκριση των δρομολογίων ή θα εχουμε μονοπώλια;

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Mycat 2 για να δρομολογηθεί το βλέπω λίγο χλωμό μιας και βρίσκεται ακόμη στην αραπιά.
    Τώρα τα 1150 Ι.Χ. που λέει το δημοσίευμα μου φαίνεται αστρονομικό νούμερο για ταχύπλοο. Μάλλον έβαλαν έναν άσο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάσαμε πάλι το δημοσίευμα της «Ναυτεμπορικής» και λέει 1.150 ΙΧ! Μάλλον ο δαίμων του τυπογραφείου έβαλε την ουρίτσα του.
    Ευχαριστούμε για την επισήμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα ξέρουμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.