Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Θέλω να είμαι δήμαρχος!

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, σε συνεδρίασή του υπό την προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου αποφάσισε το πολιτικό πλαίσιο για τις επερχόμενες εκλογές του πρώτου και δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Το Πολιτικό Συμβούλιο όρισε την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων, η οποία συγκροτείται από τους: 
Πρόεδρο: Θανάση Τσούρα
Μέλη: Χρυσάνθη Κισκήρα, Συλβάνα Ράπτη, Λάμπρο Μίχο, Χρήστο Σπίρτζη, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Ρεγγίνα Βάρτζελη. 
Τα πρώτα βήματα της διαδικασίας Ανάδειξης Υποψηφίων δημάρχων είναι τα εξής: 
Από την Τρίτη 8/6/2010 κατατίθενται προτάσεις ή αυτοπροτάσεις, μέσω διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pasok.gr. 
Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος αλλά και κάθε πολίτης που θέλουν να είναι υποψήφιοι, μπορούν να καταθέσουν έως Κυριακή 13/06/2010, την αίτηση υποψηφιότητάς τους μέσω διαδικτύου. 

14 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για τη χρήσιμη πληροφορία. Στη σελίδα που υποβάλλεται η Κατάθεση Υποψηφιότητας, των μελών και των φίλων του Κινήματος αλλά και του κάθε πολίτη που θέλουν να είναι υποψήφιοι, εντύπωση μου έκανε η πρόταση σε εισαγωγικά:
    «Δηλώνω επίσης ότι σε περίπτωση που δεν επιλεγώ, θα συμμετέχω ενωτικά στο ψηφοδέλτιο το οποίο θα υποστηρίξει το Κίνημα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήλωση υποψηφιότητας με πλήρη υποταγή, σε περίπτωση μη επιλογής αυτού που επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος,στο άτομο που θα υποστηρίξει το κίνημα.
    Ας αφήσουν ελεύθερες τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν στο τόπο τους.Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τον τραγέλαφο στις τηλεοράσεις πάνω στον χάρτη της Ελλάδας, με εναλλαγή των χρωμάτων του πράσινου,
    του μπλε ή του κόκκινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί,συντάκτες του Blog,το 2ο σχόλιο το οποίο κατεβάσατε από το Blog.Δεν ήταν υβριστικό προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού,ήταν σατυρικό.
    Πρέπει απ ότι κατάλαβα να δεχτήκατε έντονες διαμαρτυρίες από οπαδούς του κινήματος.
    Δεν έχουν καταλάβει όμως, ότι δεν υπάρχουν πια πολιτικά κινήματα που να εμπέουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.
    Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μας.Θα καθόμαστε στις τηλεοράσεις και θα μετράμε τα ακίνητα των ολίγων, που τα απόκτησαν με τα δικά μας χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α) H φράση «τα έχασε ο Γιωργάκης» έχουμε την εντύπωση ότι δεν είναι πολιτικό σχόλιο γι' αυτό και «κατέβηκε». Όποια άλλη κριτική τυχόν κάνετε για την σημερινή κατάσταση, την προσυπογράφουμε.

    β) Δεν δεχθήκαμε διαμαρτυρίες από οπαδούς του κινήματος. Μάλλον δεν έχουν το κουράγιο ούτε για διαμαρτυρία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
    Το σχόλιο μου, το οποίο κατεβάσατε, ίσως ήταν παρορμητικό.'Εμεινα με ανοιχτό στόμα όταν διάβασα την ανάρτησή σας.
    Είναι δυνατόν με όλα αυτά που διαδραματίζονται στον τόπο,να φαντασιώνονται ότι εργάζονται για τη πλήρη διαφάνεια και το το καλό του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΟΛΗΨΊΑ ΜΕΤΑΞΎ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΏΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΨΆΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ - ΈΝΑ ΣΧΉΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΆΞΟΥΝ ΌΤΙ ΣΥΝΉΘΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΆΖΟΥΝ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘYΝΗΣ (ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ GOLDEN BOYS)ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΟΝΙΆ. ΣΧΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΣΚΟΠΌ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΝΑ «ΦΤΙΆΞΟΥΝΕ» ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , .
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΠΏΝ Ο «ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ» . ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ; ΚΩΣΤΑ Ή ΓΙΩΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Τί έχεις Γιάννη; ό,τι είχα πάντα» έλεγε ο σχωρεμένος ο πατέρας μου όταν κάτι συνεχώς επαναλαμβανόταν. Μιά απ΄τα ίδια λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει να απαντήσει: Είδα το ενημερωτικό video του ΠΑΣΟΚ στο YouTube. Όσοι είναι ηλεκτρονικά «αναλφάβητοι», δεν έχουν email, δεν γνωρίζουν από αρχεία .jpeg, .tiff, τύπου word ή .pdf, και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει choose file, με τι τρόπο μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητα ή ετεροπρόταση για υποψήφιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,
    .....ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΙΘΥΡΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απάντηση στην JENΝY: αυτοί που εννοείς, απλά δεν θα καταθέσουν ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Ούτε ηλεκτρονικά, αλλά ούτε και ταχυδρομικά.
    Παρότι έχουν μεσάνυχτα με το τι συμβαίνει στο διαδίκτυο και κοιμούνται τον ύπνο του μακαρίου, ξέρουν καλά πως το χάσανε το πλοίο της γραμμής.
    Μπορεί οι αυλικοί & οι παρατρεχάμενοί τους να ρίχνουν τη λάσπη τους ελπίζοντας πως θα ανατραπούν τα δεδομένα… αλλά δεν έχουν κι άλλη λύση, εκτός της λάσπης. Τι ψάχνεις λοιπόν να βρεις, τους ψύλλους στα άχυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.