Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το 2ο Δημοτικό σας εύχεται καλό καλοκαίρι

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Με συγκίνηση, όμορφες εκδηλώσεις και μπόλικη χαρά, αποχαιρετήσαμε και φέτος το Σχολειό μας και υποδεχόμαστε και επισήμως το καλοκαιράκι. 
Τη Δευτέρα 14/6/2010 έγινε  μια δίωρη  παρουσίαση του προγράμματος: «Η διατροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα  μέχρι σήμερα, τα κεραμικά σκεύη και τρόποι μαγειρέματος άλλοτε και τώρα», από τους μαθητές  των τάξεων Β΄και ΣΤ και τους δασκάλους τους: Δένδη  Ιωάννα, Πασχώνη Αστέριο και Τριανταφύλλου Βασιλική, που περιλάμβανε και έκθεση  των κεραμικών τους  στην αίθουσα εκδηλώσεων, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις σχετικές τους δραστηριότητες όλη τη σχολική χρονιά. Επίσης, υπήρχε  παράλληλη έκθεση μουσικών οργάνων,που κατασκεύασαν οι μαθητές όλων των τάξεων, στο μάθημα της μουσικής, με τη βοήθεια της  μουσικού κ. Γιώτας Δημητροπούλου.
Την  ίδια μέρα έγινε και η Τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης και δόθηκαν αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (εκπροσώπησαν οι κυρίες: Άννη Δέσποινα, πρόεδρος και Τσότσου Άρτεμις)  στους  μαθητές της ΣΤ΄και  της Α΄τάξης.
Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο  σχολικό  πρωτάθλημα. Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν στα παιδιά απο τη γυμνάστρια του Σχολείου (κ. Αργυριάδου Φωτεινή  και το Διευθυντή κ. Τελλίδη Παρασκευά).
Το «πρόγραμμα» των τελευταίων ημερών πριν τη λήξη κι αυτής της σχολικής χρονιάς, προσπαθήσαμε  να είναι πιο χαλαρό και να αφιερωθεί χρόνος στον τομέα εκείνον, που για την ψυχή και τη φαντασία των παιδιών είναι ό,τι η τροφή για τον οργανισμό: Το ευλογημένο  ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Καλό καλοκαίρι απ’ τη Σκιάθο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.