Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

10ο τουρνουά ποδοσφαίρου

Το καθιερωμένο εδώ και χρόνια τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Σκόπελο το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 5.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο «Επ. Πετραλιάς» μεταξύ παλαιμάχων της ΑΕΚ, των Τρικάλων, των Σοφάδων και φυσικά της Σκοπέλου.
Δόξες από τα παλιά, όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Χρ. Αρδίζογλου,ο Λάκης Νικολάου, ο Ντανιέλ Μπατίστα και άλλοι πολλοί θα είναι στο γήπεδο για να τους χειροκροτήσουμε.
Το σημαντικό αυτής της αθλητικής συνάντησης και ένας παραπάνω λόγος για να πάμε στο γήπεδο είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φάρος» Σκοπέλου. Μία πρωτοβουλία των παλαιμάχων παικτών της Σκοπέλου και αυτή αξίζει ιδιαίτερο χειροκρότημα.

1 σχόλιο:

  1. Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου ‘Φάρος Σκοπέλου’ Θέλω να ευχαριστισώ πολυ θερμά τον Α.Ο Σκοπέλου για την γενναιοψυχία τους, και για την αποφαση να δωθουν τα έσοδα απο το τουρνουά στο 'Φάρος Σκοπέλου'
    Η οικονομική συμβολή αυτή θα μας βοηθησει να υλοποιησουμε τους στόχους μας .
    Ο σύλλογος Φάρος Σκοπέλου στοχευει:
    (1)να συμβάλλει στην ενημέρωση και στην ευαίσθητοποίηση των κατοίκών των Σποραδών για θέματα που αφορούν τις σοβαρες ασθένειες (π.χ. τη πρόληψη, τη θεραπεια, και τη φροντιδα ατομών με βαριές ασθένειες). Ο σκοπός είναι να αναληψουμε τις πρόκαταλήψεις και να εκρίζωσουμε το στιγμά που σχετίζεται με τον καρκίνο και σοβαρες ασθένειες ώστε να αλλαζει η φοβικη νοοτροπια της κοινωνίας.
    (2) να παρέχει υποστήριξη ενημέρωσης, ψυχολογικής, συναισθηματικής, ή πρακτικής φύσης στους ασθενείς και στις οικογενειές τους.
    (3)να δημιουργει συνεργασιες με άλλες εθνικές και διεθνείς οργανώσεις στον χώρο του καρκίνου και της ανακουφιστικης φροντίδας. Ο σκοπός είναι να βελτιώσουμε την πρόσβαση των ασθενών και οικογενειών τους σε ειδικευμένες υπηρεσίες και πληροφορίες.
    (4) να διευκολύνει την πρόσβαση των λειτουργών υγείας της τοπικής κοινωνίας στην επιμόρφωση και εκπαίδευση στα θέματα που αφορούν την φροντίδα των ατομών με βαριές αρρώστειες. Σκοπός είναι να καλλιεργήσουμε την παροχή της ευαίσθητης και ολιστικής φροντίδας.
    Ευχαριστούμε πολύ και εύχομαστε καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες, Ανυπομονόυμε να σας δούμε το Σάββατο!
    Με εκτίμηση,
    Λίζα Μάνλι
    Φάρος Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.