Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δωρεά(;) ταχύπλοου για διακομιδές

Φίλη του blog μάς έστειλε το ακόλουθο mail:
«Αγαπητό blog
πληροφορήθηκα πρόσφατα ότι η πρόεδρος του νοσοκομείου Βόλου κα Καρρά είχε καλέσει πέρυσι τους δημάρχους των 3 νησιών και τους δήλωσε ότι μπορεί να γίνει δωρεά στα νησιά ειδικό ταχύπλοο, πλήρως εξοπλισμένο για τις διακομιδές των ασθενών στον Βόλο, με την υποχρέωση των δήμων να αναλάβουν το λειτουργικό κόστος.
Το πλοίο θα είχε έδρα τη Σκόπελο και θα εξυπηρετούσε τα 3 νησιά. Καλώ τους δημάρχους να μου απαντήσουν τί θέση πήραν στην προσφορά αυτή. Φυσικά δεν θα μπορέσω να δεχθώ ότι το λειτουργικό κόστος θα επιβάρυνε τους δήμους. Αντίθετα θα ήταν απόλυτα βιώσιμη η λειτουργία του σκάφους, αν λάβουμε υπόψη ότι μια τέτοια διακομιδή από τη Σκόπελο πληρώνεται από τα ασφαλιστικά ταμεία με περίπου 3.000 ευρώ και ότι ο μέσος όρος των ετήσιων διακομιδών φθάνει περίπου τις 200.
Με αγωνία περιμένω την απάντηση γιατί ακόμη συνεχίζουν ιδιώτες να καρπώνονται τα χρήματα των ταμείων. Πιστεύω ότι με τη δωρεά του σκάφους αυτού θα μπορούσε να συμφωνηθεί με τα ταμεία μικρότερος ναύλος, ανακουφίζοντας οικονομικά αυτά...»
Αγαπητή φίλη, θα ρωτήσουμε τους δημάρχους και θα έχετε μία απάντηση. Ευχαριστούμε για την είδηση και την επικοινωνία.
4 Μαΐου/20.23: Όπως μας είπαν και οι τρεις δήμαρχοι σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, η κα Καρρά τους είχε καλέσει προεκλογικά και τους είχε ανακοινώσει την πρόθεση εφοπλιστή να κάνει αυτή τη δωρεά. Οι δήμαρχοι απεδέχθησαν την προσφορά και ανέλαβαν την υποχρέωση να αναλάβουν το λειτουργικό κόστος του πλοίου, το οποίο θα είχε έδρα το λιμάνι στο Έλιος και θα εξυπηρετούσε τα τρία νησιά.
Το θέμα «πάγωσε » από την ίδια την κα Καρρά για άγνωστο λόγο. Μάλιστα ο δήμαρχος Αλοννήσου, όπως μας είπε, τρεις φορές ενόχλησε την κα Καρρά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι έληξε το θέμα άδοξα...
Αναζητήσαμε την κα Καρρά αλλά στάθηκε αδύνατον να την βρούμε.

14 σχόλια:

  1. Τελικά στο blog σας βγαίνουν πολλά κρυφά και άπλυτα στη φόρα! Πρώτη φορά ακούμε αυτήν την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η είδηση «βγήκε» από φίλη του blog. To τί συνέβη και δεν ήρθε το ταχύπλοο και άλλες λεπτομέρειες, αύριο, όταν οι δήμαρχοι θα είναι στα γραφεία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε απάντηση της διευκρίνισής σας:
    Ευχαριστούμε!
    Καλά, δεν σας είπαμε και αστυνόμο Σαΐνη!
    Εν αναμονή λοιπόν των νέων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τώρα που είναι το ταχύπλοο? κάθεται αραγμένο και περιμένει? Η προεδρος του νοσοκομείου πως θα εκανε δωρεά, με τα χρήματα ποιανού τα δικά της? Γιατί αν ήταν με τα λεφτά άλλου τότε τη δωρεά τη κανει ο άλλος και οχι η Κα Καρρά. Μήπως μας παραμυθιάζουν? λεω μηπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η πρόεδρος του νοσοκομείου Βόλου κα Καρρά δήλωσε ότι μπορεί να κάνει δωρεά στα νησιά ειδικό ταχύπλοο, πλήρως εξοπλισμένο για τις διακομιδές των ασθενών στον Βόλο, με την υποχρέωση των δήμων να αναλάβουν το λειτουργικό κόστος, τότε εγώ μπορώ να κανω δωρεά ελικόπτερο αρκεί ομως οι δήμοι να αναλάβουν το λειτουργικό κόστος.

    Μας δουλεύουν μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευπρόσδεκτο και το ...ελικόπτερο... Σταματήστε επί τέλους ανεδαφικά σχόλια. Η πληροφορία είναι έγκυρη και απαιτεί σοβαρότερη αντιμετώπιση. Ας μη τα παίρνουμε όλα σαν αστεία. Με τέτοια διάθεση και τέτοια νοοτροπία δεν πάμε μπροστά. Δηλαδή μας έπεφτε λίγη αυτή η δωρεά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 3 Μαΐου, 7:54 Μ.Μ. – ή είσαι άσχετος, ή εσκεμμένα θέλεις να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.

    Όταν ένας πρόεδρος κάποιου φορέα προτείνει μια δωρεά με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος, εννοείται ότι την κάνει με τα χρήματα του φορέα, αφού εγκριθεί από το ΔΣ του φορέα. Άσε λοιπόν τις «εξυπνάδες» κατά μέρος για το ποιανού είναι τα λεφτά.

    Προφανώς έχεις πρόβλημα με την πράξη αυτή καθ’ εαυτή. Δεν θέλεις δηλαδή ταχύπλοο στους δήμους για διακομιδές ασθενών, με σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών σου συμφερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάτε σοβαρά η πρόεδρος του Νοσοκομείου είχε κάνει τέτοια πρόταση και ο καλός καπετάνειος του Δήμου Σκιάθου δεν την έκανε δεκτή;
    Γυαλιά καρφιά τα έκαναν πριν από μια βδομάδα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου,συγγενείς νεαρού που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε τροχαίο,γιατί δεν υπήρχε σε εφημερία ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο κέντρο υγείας.
    Τα ταχύπλοα με πλήρη εξοπλισμό μας μαραναν, ας εξοπλίσουν τα Κέντρα Υγείας με εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό.
    Και ας επισκευάσουν το δρόμο από το Πλατανιά προς Βόλο, γιατί και καλά να είσαι μέχρι να πας στο Βόλο απ αυτό το δρόμο από το ταρακούνημα πέθανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΑΝΝΙΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ4 Μαΐου 2010 στις 3:49 μ.μ.

    ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ Β.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..... ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ...., ΗΔΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1550 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΡΙΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 4 Μαΐου, 3:45 Μ.Μ. – είσαι εκτός θέματος, ή εσκεμμένα θέλεις να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένας Δήμαρχος δεν είχε τη καλωσύνη να μας ενημερώσει; Το θέμα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μήπως θα πρέπει το blog να απευθυνθεί στην κα Καρρά μια και οι Δήμαρχοι δεν απαντούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμη/ε στις 4 Μαΐου 2010, 3:45 μ.μ.
    Μάλλον βιάστηκες να κατακρίνεις τον καλό τον Καπετάνιο του Δήμου μας. Του Δήμου Σκιάθου. Πρόσεχε, γιατί όποιος βιάζεται… σκοντάφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 4/5/2010,11:45 μ.μ.
    Δεν κατέκρινα τον Δήμαρχό,ερώτηση έκανα.Την απάντηση την έδωσαν οι "Βόρειες Σποράδες",
    επομένως κανένας μας δεν πρέπει να βγάζει εύκολα συμπεράσματα.
    Για όλα υπάρχει λόγος και αντίλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμη/ε στις 4 Μαΐου 2010, 3:45 μ.μ.
    Γράφεις ειρωνικά: «Μιλάτε σοβαρά η πρόεδρος του Νοσοκομείου είχε κάνει τέτοια πρόταση και ο καλός καπετάνιος του Δήμου Σκιάθου δεν την έκανε δεκτή;»
    Και πήρες την απάντησή σου: «Ο καλός καπετάνιος του Δήμου Σκιάθου ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.