Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Οριστικά χωρίς πλοίο από Θεσσαλονίκη

«Βούλιαξαν» οι προσπάθειες για τη δρομολόγηση πλοίου (συμβατικού ή ταχύπλοου) από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις Βόρειες Σποράδες.
Όπως δήλωσαν οι πλοιοκτήτες, στους τρεις δημάρχους που τους επισκέφθηκαν, «η γραμμή πέρυσι δεν πήγε καλά» και έτσι φέτος δεν εχούν στα πλάνα τους τη δρομολόγηση πλοίου.
Έτσι τη φετινή τουριστική σεζόν οι φίλοι βορειοελλαδίτες, που τόσο υποστηρίζουν τις Βόρειες Σποράδες θα πρέπει να φθάσουν στα νησιά μέσω Βόλου με όλες τις συνέπειες σε χρόνο και έξοδα.
Κατά τα άλλα ο «Αχιλλέας» θα κάνει όπως πέρυσι το δρομολόγιο Κύμη - Αλόννησος  - Σκόπελος και το «Eξπρες Πήγασος» από 18 Ιουνίου μέχρι Σεπτέμβριο το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος - Βόρειες Σποράδες.

7 σχόλια:

  1. Μήπως σαμποταρίστηκε η γραμμή και από τους Βολιώτες γιατί θα θιγούν τα συμφέροντά τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντού βλέπετε εχθρούς.Και όχι τα συμφέροντα των Εφοπλιστών που πιέζουν για να εισπράξουν τις επιδοτήσεις των άγονων γραμμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπυριδούλα και οι Βολιώτες έβαλαν το χεράκι τους. Αλλωστε οι εφοπλιστές θέλουν τέτοια παρέμβαση για τους λόγους που λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν φέτος πέσει αρκετά ο τουρισμός...μην γκρινιάζετε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καημένοι Θεσσαλονικείς. Κρίμα γιατί στηρίζετε πολύ τις Σποράδες. Αλλά δεν έχουν οι αρχές τους οργανόγραμμα, πυγμή και φωνή να εξασφαλίσουν δρομολόγια για σας. Ας μείνουν στο έλεος των Βολιωτών οι οποίοι κατά κόρον επισκέπτονται τη Σκιάθο και άλλοι δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ποτέ στη Σκόπελο και στην Αλόννησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλον κανένας εως τώρα δεν έχει καταλάβει την νεα εποχή πραγμάτων στην Ελληνική Ακτοπλοία! Οι πολυμετοχικές εταιρείες έπαψαν να είναι ΄΄Νομικός΄΄ , ΄΄Γούτος΄΄ , ΄΄Αγαπητός΄΄ ή όπως αλλιώς μπορεί να λεγόταν. Σ΄ αυτούς , οι πράκτορες , οι επιβάτες , το υπουργείο , οι οποιοιδήποτε φορείς , είχαν την ευχέρεια του διαλόγου , της συζήτησης , της πρότασης , έστω και της συναισθηματικής πίεσης. Τώρα? Ας τα ξεχάσουμε αυτά. Δεν υπάρχει τίποτα που να τους ταρακουνεί. Τίποτα απ΄ τα παραπάνω. Βάζουν το χαρτί και το μολύβι , κάνουν τους υπολογισμούς τους και προχωρούν. ΄΄Βγαίνω΄΄? Κάθομαι... Δεν ΄΄βγαίνω΄΄? Γειά σας!! Έτσι είναι κύριοι. Κι ας μην το κατανοούμε κι ας μην θέλουμε να το πιστέψουμε κι ας μην θέλουμε να το δούμε πραγματικά. Δεν έφταιξε καμία προηγούμενη Δημοτική αρχή , ούτε αυτή , ούτε και η επόμενη για την σύνδεση των νησιών μας. Ναι χρειάζεται η φωνή , ναι χρειάζεται η πίεση , ναι χρειάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις . Αλλά δυστυχως , μόνο μέχρι εκεί. Και το εκεί πιστεύω πως έχουμε καταλάβει όλοι ποιό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.