Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Θέμα Νο 7 της 6ης Συνεδρίασης Δ.Σ. Σκοπέλου

Στο θέμα υπ' αριθμ. 7 (της 6ης Τακτικής Συνεδρίασης του ΔΣ Σκοπέλου που θα γίνει την Τετάρτη 19.05.2010) διαβάζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εξετάσει και να λάβει απόφαση επί της αίτησης συνδημότη μας περί: «Μείωσης μισθωτικού ανταλλάγματος και αύξηση της τιμής ανά σετ ομπρελοκαθίσματος».

Ιστορικό: Στις 19 Νοεμβρίου 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, στην 21η Τακτική Συνεδρίασή του, εξέτασε, μεταξύ άλλων, το θέμα περί: «Καθορισμού μισθωτικού ανταλλάγματος του δικαιώματος απλής χρήσης του Αιγιαλού και της Παραλίας του Δήμου Σκοπέλου, στους έχοντες όμορες εγκατεστημένες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής κλπ) για το έτος 2010». Με την υπ' αριθμ. 254/2009 απόφαση κατά πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Η ετήσια τιμή του μισθώματος ανά τετραγωνικό μέτρο χρήσης Αιγιαλού - Παραλίας για το έτος 2010 καθορίστηκε σε 22 ευρώ, από 20 ευρώ που είχε καθοριστεί για το έτος 2009, πλην των τμημάτων ακτών στις οποίες υπάρχουν όμορες ξενοδοχειακές εν γένει επιχειρήσεις και το μίσθωμα καθορίζεται σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001 και την υπ ' αριθμ. 52/2005 απόφαση του Ν.Σ.Κ.
2. Η τιμή μίσθωσης ανά σετ ομπρελοκαθίσματος από τον μισθωτή της Ακτής - Παραλίας προς τους λουόμενους, τόσο στην περίπτωση της δημοπρασίας όσο και στην περίπτωση της απ' ευθείας ανάθεσης των εν λόγω τμημάτων, καθορίστηκε σε 6 ευρώ, από 7 ευρώ που είχε καθοριστεί για το έτος 2009.

Σημείωση: Το 20% των ανωτέρω εσόδων αποδίδεται από τον Δήμο Σκοπέλου στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ως δικαίωμα παραχώρησης της χρήσης στο Δήμο.

19 σχόλια:

  1. ένας Δωματιούχος14 Μαΐου 2010 στις 9:49 μ.μ.

    Ένα ζευγάρι πληρώνει στη Σκόπελο σήμερα (στο μέσον του μήνα Μαΐου του 2010) για ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο από 20 - 25 ευρώ την ημέρα. Το δωμάτιο προσφέρει δύο «αληθινά» ξύλινα κρεβάτια με στρώματα, σεντόνια & μαξιλάρια (!), μπαλκόνι με πολυθρόνες & ομπρέλα, ατομικό μπάνιο με ζεστό νερό / πετσέτες κλπ, air condition, ντουλάπα, και όλα τα συναφή έπιπλα που μας επιβάλλει ο ΕΟΤ. Εμείς οι δωματιούχοι της Σκοπέλου κρατήσαμε τις τιμές μας χαμηλές για το 2010, κάποιοι μάλιστα από εμάς τις μειώσαμε.

    Στα τοπικά μας σουβλατζίδικα ένας πλούσιος γύρος με πίτα στοιχίζει 2,50 ευρώ και πραγματικά σε χορταίνει!

    Ακούγεται τρελό και ασυμβίβαστο κάποιοι επιχειρηματίες να «απαιτούν» να χρεώσουν σε ένα ζευγάρι τουρίστες, με τις ευλογίες του δήμου μας(!), το ποσό των 7 ευρώ για ένα set, που αποτελείται από 2 πλαστικές ξαπλώστρες + 1 ομπρέλα, ένα set που θα χρησιμοποιηθεί για λίγες ώρες. Έλεος!

    Με την ελληνική αλλά και την παγκόσμια οικονομική κρίση πάνω από το κεφάλι μας, τη μειωμένη τουριστική κίνηση και την ελάχιστη ζήτηση που παρατηρείται φέτος, πιστεύω πως 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ για το ΠΛΑΣΤΙΚΟ SET, για αυτές τις λίγες ώρες, είναι υπέρ αρκετά!

    ένας δωματιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αίτημα συνδημότη μας είναι απαράδεκτο και πολύ προκλητικό σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
    Ο Δήμος είναι ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο τιμή του σετ για το καλό του τουρισμού στο νησί.
    Αν τους μισθωτές των ακτών δεν τους συμφέρει μπορούν να σταματήσουν να τις εκμεταλλεύονται.
    Οπως πληροφορήθηκα ο Δήμος πληρώνει ναυαγοσώστες για τις ακτές και το 20% των εσόδων από τα μισθώματα το αποδίδει στην Κτηματική.
    Ας εκμεταλλευτεί τις ακτές ο ίδιος ο Δήμος για να πιάσουν τόπο τα χρήματα για το κοινό καλό και όχι για τις τσέπες μερικών που εκφράζουν και παράπονα από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ και με τους δύο παραπάνω σχολιαστές της ανάρτησης. Η απόφαση πάρθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 2009. Τότε δεν ξέραμε τίποτα για την επερχόμενη κρίση και τα υπόλοιπα… ευκαιρία είναι το δημοτικό συμβούλιο να μειώσει την τιμή του σετ για το κοινό καλό… αυτό μας έλειπε, με τις ευλογίες του δήμου να αυξηθούν οι τιμές… μόνοι μας θα πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας; Σφίξτε τα ζωνάρια παίδες, ζούμε στην εποχή των ισχνών αγελάδων και τους τουρίστες δεν πρέπει να τους διώχνουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι θα πρέπει, λόγω της σημερινής κατάστασης "του δεν πάει άλλο" να δείξουν ανάλογη συμπεριφορά, φυσικά αρχής γενομένης από τους ηγούντες. Και βέβαια τους τουρίστες δεν πρέπει να τους διώχνουμε-κι όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, η λέξη φιλοξενία είναι ελληνική-αλλά και τους ντόπιους δε πρέπει να γδέρνουμε. Στο κάτω-κάτω όλοι έχουμε "ανάγκη" όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δωρεάν ομπρελοκαθισματα σε όλες τις παραλίες με ψαθινες ομπρέλες και πίσω καλαισθητες δημοτικές καντίνες για καφέδες νερακια κτλ ( και ας παίρνει αυτά τα έσοδα ο ΔΗΜΟΣ )

    δείτε και την προσβασιμότητα στις παραλίες Σταφυλο ο δρόμος είναι χάλια , καστανη χάλια , φτιαξτε Πετρινο μονοπατακι για Χοβολο , ανοίξτε τα μονοπάτια για όλες τις παραλίες , σκαλακια για την ορισμένη , έχουν κλείσει προσβασιμότητα στις αντρινες ... Λυπηρα όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραφτηκε παραπανω οτι θα επρεπε ο Δημος να εκμεταλλεύεται τις παραλιες. Το θεωρω κακκη ιδεα. Οταν το δημοσιο(δημοτικο) γινεται επιχειρηματιας δημιουργει ελλειματα κ κακκης ποιοτητας υπηρεσιες. Επισης θα γεμισουμε ακομα περισσότερους δημοτικους υπαλληλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 12 ΜΑΙΟΥ ΚΥΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ FRANCE 3 ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ''ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ'' ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΣΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΑΛΛΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΛΓΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΕΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ
    ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΤΑΚΙ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΑΡΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.. Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ ΣΕΡΒΗΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΩΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΗΝΑ ΜΑΣ.

    Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟ ΜΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παραλία της Μηλιάς ήταν πόλος έλξης για πάρα πολλούς τουρίστες για όλη τη τουριστική σεζόν.
    Πέρα από τις άλλες παροχές υπήρχαν τα σκάφη αναψυχής.
    Η αρμόδια Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε ότι τα σκάφη έπρεπε να μεταφερθούν στα κατσάβραχα της Μηλιάς,έκτοτε κανείς δεν αποφάσισε να λειτουργήσει μια τέτοια επιχείρηση.
    Ας αναλογιστούμε ποιοι κάνουν ζημιά στο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου΄blogger, σε πληροφορώ ότι στην παραλία της Μηλιάς δε έχει καμιά αρμοδιότητα η Λιμενική Επιτροπή δηλαδή το Λιμενικό Ταμείο. Μάλλον τη συγχέετε με το Λιμεναρχείο που αυτό είναι αρμόδιο για τη Μηλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Γιάννη, για μια ακόμη φορά μας συγκίνησες. Μακάρι να νοιαζόντουσταν όλοι οι ξενητεμένοι Σκοπελίτες για την πατρίδα τους όπως εσύ. Οι καλοί σου φίλοι είμαστε υπερήφανοι για σένα. Σε περιμένουμε με πολλή αγάπη το καλοκαίρι που φτάνει. Υποθέτω ότι έχεις αρχίσει να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου. Καλή αντάμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε γιάννη αν εσύ νιώθεις υπερήφανος για το νησί μας εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που σε έχουμε φίλο.Είσαι ανεξάντλητος.Μακάρι να είχαν το δικό σου καρδιοχτύπι για το νησί μας και άλλοι πατριώτες μας.Είμαστε τυχεροί που σε γνωρίζουμε και άτυχοι που δεν σε έχουμε συνέχεια κοντά μας.Σε περιμένουμε με πάρα πολύ αγάπη.Καλή αντάμωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!ΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΝΟΝΑΡΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΤΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΛΙΜΝΟΝΑΡΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΕΖΟΝ?????ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟ - ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΙΣΣΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πρόταση για μείωση του μισθώματος και αύξηση του σετ είναι πράγματι προκλητική!!! Αλήθεια, τι αποφάσισε το Δ.Σ. για την συγκεκριμένη πρόταση? Καλό θα ήταν να αναφερθεί από την εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την απόφαση φίλε,θα την μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης 19/5/2010.Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται πριν την συνεδρίαση αλλά κατά την διάρκειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ 19 ΜΑΙΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ!! Κ.Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ κύριε
    αυτά τα κόλπα όχι σε 'μας.
    Τίποτα άξιο λόγου δεν συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μία από τα ίδια... Εκατέρωθεν αψιμαχίες... Αυτή την καραμέλα ότι κρύβουμε κάτι αφήστε την...
    Αν κάποιος νομίζει ότι ειπώθηκε κάτι σοβαρό και μας διέφυγε ας το γράψει και υπογράψει και ΄μεις θα το αναρτήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομη χρέωση υπερβολικών τιμών ενοικίασης ομπρελοκαθισμάτων (υψηλότερων από αυτές που καθορίζονται από το δημοτικό συμβούλιο), πράγμα που αφορά όλους τους εμπλεκόμενους με τα τουριστικά του νησιού μας, καλό θα είναι να ενημερώσουμε το αναγνωστικό σας κοινό τα εξής:

    Στο δημοτικό συμβούλιο της 19/05/2010, καθορίστηκε, για το έτος 2010, η ΑΝΩΤΑΤΗ τιμή του σετ ομπρελοκαθισμάτων (από τον μισθωτή της ακτής - παραλίας προς τους λουόμενους) στα 6 ευρώ. Το σετ περιλαμβάνει 2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα.

    Δήμητρα Ρέκκα
    Δημοτική Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή του μισθώματος ανα τετραγωνικό μέτρο χρήσης αιγιαλού και παραλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.