Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Xωρίς φώτα μέρος του λιμανιού

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Xωρίς φώτα εδώ και τρεις ημέρες παραμένει μέρος του λιμανιού στη Σκόπελο. Η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή επείδη υπήρχε περίπτωση ατυχήματος από τους παλιούς μετρητές κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου. Για να αλλαχθούν και να μεταφερθούν σε ασφαλέστερο μέρος οι μετρητές, χρειάζεται το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου να πληρώσει περίπου 3.500 ευρώ.
Μέχρι να παρθεί απόφαση από το ακέφαλο Λιμενικό Ταμείο και να πληρωθεί η ΔΕΗ, αυτό το κομμάτι θα παραμένει στο σκοτάδι.

15 σχόλια:

  1. Εφημερίδα, το «κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση» ξεχάσατε να το βάλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι γίνεται εδώ; Προς Θεού, δημοτική αρχή, κάντε κάτι επιτέλους. Γιατί δεν τακτοποιείτε αυτήν την ακαταστασία; Γιατί αυτές οι πλαστικές κλούβες, οι ριγμένες πέτρες και το άσχημο μπετόν είναι στο καλύτερο σημείο της βόλτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ένας φτωχός συγγενής! και μάλιστα κάτω από την Παναγίτσα μας, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας. Τι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ εντύπωση για τους τουρίστες που ήδη είναι στο νησί. Άντε ξεκουκουνηθείτε από τις καρεκλάρες σας και κάντε κάτι γι’ αυτή την αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα σαν επαγγελματία, δεν με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται -το λιμενικό ταμείο, ο δήμος, ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο εργολάβος, ο τάδε υπεύθυνος ή ο δείνα ανεύθυνος. Αυτά είναι για τους πολιτικούς και τους πολιτικούς τους λόγους. Ούτε με ενδιαφέρει αν χρωστάνε 3.500 ευρώ ή 350 ευρώ ή 35 ευρώ. Εμένα με ενδιαφέρει που μετά το Πάσχα μπήκαμε πλέον στην τουριστική σαιζόν και πάλι δεν είμαστε έτοιμοι. Σήμερα είναι 16 Απριλίου -μια όμορφη και ηλιόλουστη μέρα- και στη Σκόπελο υπάρχουν τουρίστες, τους βλέπουμε να κυκλοφορούν. Αυτοί οι άνθρωποι ταξίδεψαν από μακριά, για να απολαύσουν την ομορφιά ενός ελληνικού νησιού. Να ξεκουράσουν το μάτι τους κοιτώντας το μπλε του Αιγαίου. Τι να τους πούμε; Μην περπατάτε από κείνη την πλευρά, δεν είναι έτοιμη ακόμα. Πάτε από την άλλη. Αυτά εγώ τα λέω ρεζιλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι ο κ. ΑΝΗΣΥΧΟΣ σήμερα;
    Το αμίλητο νερό ήπιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (προς τον επαγγελματία στις 3:45 μ.μ.)
    Μα κι από την άλλη πλευρά αν πάνε, θα αντικρύσουν τα ακατέργαστα λύματα, που τώρα πια μπήκαν για τα καλά μέσα στο λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jenny eise poli kali me to na les tetia logakia..... stin dimotiki arxi tha eprepe na ise ligo poli pio afstiri sxetika me afto to paradisenio meros pou einai i plaka (etsi tin legame den ksero an tin allaxan....tora)giati afto to meros exi ginei to xirotero sta teleftea 15 xronia xeirotero kai apo plateia tis afrikis alla ekei den exoun mpeton eno edo exoume komatia apo mpeton...
    pantos kai kati allo gia peste mou kanenas den exi strampoulixei ta podia tou se afto to meros...... eimai sigouros to kentro ygeias tha kseri...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κύριε Τζώρτζη, ευχαριστώ που με προσέξατε. Για την ηλικία μου αυτά τα λίγα έχω να πω. Έτσι μου έρχεται να φύγω από το νησί. Σαν να μην υπάρχει μέλλον εδώ πέρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο κ.Τζώρτζης,έφυγε ζει στην Ελβετία,αλλά για τη Σκόπελο ενδιαφέρεται, γι αυτή γράφει,όπου και αν πας παιδί μου,η πόλη θα σε ακολουθεί.Μείνε και πάλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόσπασμα από το ποίημα «Με τον τρόπο του Γ. Σ.», από το «Τετράδιο Γυμνασμάτων»

    Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει.

    Στο Πήλιο μέσα στις καστανιές το πουκάμισο του Κενταύρου
    γλιστρούσε μέσα στα φύλλα για να τυλιχτεί στο κορμί μου
    καθώς ανέβαινα την ανηφόρα κι η θάλασσα μ’ ακολουθούσε
    ανεβαίνοντας κι αυτή σαν τον υδράργυρο θερμομέτρου
    ώσπου να βρούμε τα νερά του βουνού.
    Στη Σαντορίνη αγγίζοντας νησιά που βουλιάζαν
    ακούγοντας να παίζει ένα σουραύλι κάπου στις αλαφρόπετρες
    μου κάρφωσε το χέρι στην κουπαστή
    μια σαΐτα τιναγμένη ξαφνικά
    από τα πέρατα μιας νιότης βασιλεμένης.
    Στις Μυκήνες σήκωσα τις μεγάλες πέτρες και τους θησαυρούς των Ατρειδών
    και πλάγιασα μαζί τους στο ξενοδοχείο της «Ωραίας Ελένης του Μενελάου»
    χάθηκαν μόνο την αυγή που λάλησε η Κασσάντρα
    μ’ έναν κόκορα κρεμασμένο στο μαύρο λαιμό της.
    Στις Σπέτσες στον Πόρο και στη Μύκονο
    με χτίκιασαν οι βαρκαρόλες.
    (…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H PLAKA TON PAIDIKON MAS XRONON POY MEGALOSAN GENIES KAI GENIES BASILIKOS PAKSIMADAKIA GAIDARA XADOYLA ATELIOTES BOYTIES PEXNIDI ME TIS ORES , TO PROTO MAS YPOBRIXIO PSAREMA TO PROTO MAS FLERT. ANAMNISEIS.......... ANAMNISEIS....... ANAMNISEIS ........... POY XATHIKAN STO MPETON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως οι υπεύθυνοι του BLOG έχουν νεώτερα για το πότε θα γίνει η σύνδεση με το ηλεκτρικό, ώστε να έχει πάλι φως το λιμάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως μας είπε η προεδρεύουσα του Λιμενικού Ταμείου κα Λιμενάρχης, σύντομα θα πληρωθούν τα 3.500 ευρώ στη ΔΕΗ και θα αρχίσουν οι εργασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ PILLARS ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!...
    Ας πάει κάποιος να πληρώσει στη ΔΕΗ αύριο Δευτέρα τα χρήματα. Το μισό λιμάνι είναι ακόμα στο σκοτάδι από τις 13 Απριλίου. Κοντεύουμε ένα μήνα! Το νησί έχει τουρισμό!
    Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει σκοτάδι. Αυτό ίσως είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι πως αν έρθει κάποιο σκάφος δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί με ηλεκτρικό ή με νερό, γιατί δεν δουλεύουν τα pillars. Είναι ντροπή και κατάντια να διώχνουν τα σκάφη με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.