Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Βετεράνοι του ΠΣΑΠ στη Σκιάθο

Χθες, 19 Απριλίου 2010, διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ομάδας του ΠΣΑΠ με τον Αθλητικό Όμιλο Σκιάθου (το τμήμα των παλαίμαχων).
Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Πανοσιολογιότατου π. Άγγελου Λύσσαρη, Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου για την σπουδαία κοινωνική του προσφορά  προς τους κατοίκους της Σκιάθου και στον οποίο έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας.
Στον αγώνα αυτό παρευρέθηκαν ο π. Άγγελος Λύσσαρης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Φώτιος Ζεμπέκης, ο Πρόεδρος Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Μαγνησίας κ. Αν. Μπασιάκας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου και πολλοί φίλαθλοι.
Ο αγώνας έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας του ΠΣΑΠ, με χατ τρικ του Μπατίστα. Το κύπελλο το παρέλαβε ο Στέλιος Μανωλάς από τον π. Άγγελο Λύσσαρη. Οι συνθέσεις:
ΠΣΑΠ: Σαργκάνης, Καραϊσαρίδης, Βαμβακούλας, Μανωλάς, Παπαγεωργίου, Τσέροβιτς, Σαραβάκος, Καπετανόπουλος, Μπατίστα, Πετρόπουλος, Παπαϊωάννου, Παϊπέτης, Νάσης (προπονητής: Ζαχαρίας Λυκουρίνος)
Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ(Παλαίμαχοι): Κουτρουμπέλιας, Ράλλης, Μυγδαλάκης, Μελαχροινός Αν., Μουτζούρης, Παπαρίζος, Κεφαλάς, Κουμιώτης, Κανταράκιας, Σταμέλος, Μελαχροινός Κ., Τσόγκας, Καρακούδας, Λιακόπουλος, Τάσου, Τζούμας, Φερετζέλης, Κίσουρας, Μενδρινός, Παπανικολάου (προπονητής: Δημ. Καμπουρέλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.