Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ΝΙΚΗ στη Σκιάθο

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ΝΙΚΗ* στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του πραγματοποίησε πολυήμερο πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης στη Σκιάθο από 6/04/2010 έως και 11/04/2010. 
Στόχος του προγράμματος ήταν η προβολή των ικανοτήτων ατόμων με αναπηρίες και η σαφής διεκδίκηση του δικαιώματος για ισότιμη ένταξη και κοινωνική αποδοχή, κάτι που καλλιεργείται εντονότατα μέσα από τη θέσπιση τέτοιων προγραμμάτων.
Με αυτό το Δελτίο Τύπου θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του προγράμματος αλλά και τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ο Δήμος Σκιάθου, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου καθώς και η Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου υπήρξαν σημαντικοί αρωγοί στη πραγματοποίηση και ολοκλήρωση με απόλυτη επιτυχία της προσπάθειας αυτής.   
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος 
ΣΜΠΡΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
* Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant» - ΝΙΚΗ είναι ένα σωματείο νομικά αναγνωρισμένο, αρ. καταστ. 6450/1998, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, είναι μέλος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Aτόμων με Αναπηρίες και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.