Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Στον επίσημο χάρτη του λιμανιού...

...δεν αναφέρεται σαν πεζοδρόμιο!
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στη Σκόπελο": 
Για τα αστυνομικά οχήματα που είναι προκλητικά παρκαρισμένα ακόμη και κατά τη τουριστική περίοδο πάνω στο πεζοδρόμιο θα ασχοληθεί κανείς? Ο τουρίστας που ερχεται, ειδικά ο αλλοδαπός,δε νοιαζεται, δε τον ενδιαφέρει και δε καταλαβαίνει οτι το πεζοδρόμιο οπου βρίσκονται παρκαρισμένα τα περιπολικά, η τοπική αστυνομία δε το θεωρεί πεζοδρόμιο γιατί στον επίσημο χάρτη του λιμανίου δεν αναφέρεται ως τετοιο !!! 

34 σχόλια:

  1. Aν εγώ σα κάφρος παρκάρω το δικό μου αυτοκίνητο εκεί θα τη φάω τη κλήση μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να το παρκάρεις το αυτοκίνητό σου εκεί. Υπάρχουν και άλλα ιδιωτικά αυτοκίνητα. Δεν τα βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σσσσσσ.... μην ενοχλείτε τα όργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση. Οι δύο τουρίστες δεξιά, κατάλαβαν τι παίζει και κατέβηκαν από το πεζοδρόμιο. Ο τρίτος τουρίστας όμως, σαν πιο τυπικός, κάνει τον κύκλο πίσω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και από τα παγκάκια. Όταν φτάσει ξανά μπροστά, τι θα γίνει; Θα πέσει πάνω στο παράνομα παρκαρισμένο ανοιχτό φορτηγάκι, άλλου ευαίσθητου οδηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραπολιτικέ, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ με τα χάλια μας, αν προσέξεις καλά στη μεγένθυση μέσα στο παρκαρισμένο ανοιχτό φορτηγάκι υπάρχει ασπρο ταμπελάκι που λέει επιστρέφω αμέσως ή δουλεύω στο δήμο, δε μπορω να το διαβάσω απο τη φωτογραφία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάει η αστυνομία να πάρει αμέσως τα οχήματά της απο εκεί. Ελεος πια. Ας τους σφυρίξει κάποιος οτι έγιναν θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, έχεις δίκιο 3:32 Μ.Μ.
    Χα, χα, δεν το πρόσεξα... πανικός γίνεται σε αυτό το blog από σχόλια.
    Λείπω για λίγες ώρες και γυρίζω και δεν προλαβαίνω να διαβάζω.
    Μας χρειάζεται και το χιούμορ που και που, γιατί η ψυχή μας έχει δυστυχώς μαυρίσει με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι, η ψυχή μας έχει μαυρίσει με όσα συμβαίνουν γύρω μας… η κατάστασή μας είναι για κλάματα… κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της λογικής… ζούμε στη Σκόπελο του παράλογου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Σκόπελος είναι μια χαρά.Μην κινδυνολογείτε.Συγγώμη ξέχασα είναι της μόδας.
    Εμάς τους Γλωσσώτες λένε κακοβούλιδες.Αλλά εσείς ξεπεράσατε τα όρια.Ισως φταίει η συνένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φταίει που είμαστε πάντα κόντρα στους Βοριάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νοτιοανατολικά κύριοι...νοτιοανατολικά!
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Σπυριδούλα λες? Λες ν΄ αρχίσω να αισθάνομαι ανακούφιση πλέον που θα αποποιηθούμε αυτόν τον τίτλο? ΄΄Κακαβούληδες΄΄? Λες να πετάμε πλέον αυτή την ταμπέλα απ΄ την καμπούρα μας? Λες?
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κα. Καρβέλη, κ. Τριανταφύλλου,
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι τα σχόλιά σας κρύβουν κάποιο ίχνος ειρωνίας, με τα περί "κακοβούληδων" και με τα "νοτιοανατολικά κύριοι".
    Εμείς οι Σκοπελίτες, ούτε κακοβούληδες είμαστε, αλλά ούτε νοτιοανατολικά βρίσκεται η πόλη μας.
    Παρακαλώ να κόψετε τις ειρωνίες και τις υποδείξεις.
    Μέχρι τώρα, σε αυτό το blog, δεν νομίζω ότι έγραψε κάποιος για τους Γλωσσιώτες, ούτε επώνυμα ούτε ανώνυμα.
    Εσείς, γιατί το κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πες τα τους "χρυσόστομε"...
    μας ζάλισαν με τις υποδείξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ζητήσω συγνώμη απο τον φίλο ανώμυμο 30.04 1.47 Π.Μ επειδή ίσως δεν κατάλαβε το χιούμορ το οποίο θέλησα να κάνω , όχι εις βάρος των Σκοπελιτών , αλλά για το ΄΄ξαλάφρωμα΄΄ της πλάτης μας απο την δική μας ταμπέλα! Κι όχι το οτι έφυγε απο μας και την φορτωθήκατε εσείς. Αυτής της ταμπέλας που μας χαρακτηρίζει , χρόνια τώρα. Κι όχι άδικα τις περισσότερες φορές. Όσον αφορα το Νοτιοανατολικά κι αυτό στο ίδιο μήκος κύμματος το τοποθέτησα και γνωρίζοντας απλά την γεωγραφική θέση της χώρας μας.
    Και πάλι συγνώμη για την παρεξήγηση.
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 30/4 10.24 πμ , ΦΥΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ , ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης"
    Ανώνυμοι,1:47 π.μ.και 10:24 π.μ.,δεν γνωρίζω τα ονόματά σας για να απευθύνω το λόγο σε πρώτο πρόσωπο σε αντίθεση με σας που το γνωρίζετε,γιατί δεν το κρύβω.
    Ούτε ειρωνεύομαι,ούτε κάνω υποδείξεις,ούτε μονοπωλώ το blog,γραφώ αυτά που πιστεύω και όχι αυτά που θα θέλατε να ακούσετε ή σας ικανοποιούν.
    Οι διαχειριστές του blog ελέγχουν τα σχόλιά μας πριν τα αναρτήσουν,αν θεωρούν ότι αυτά που έχω γράψει μέχρι σήμερα είναι υβριστικά ή θίγουν κάποιους μπορούν να τα αποσύρουν,γιατί απ΄ ότι φαίνεται ενοχλούν πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά ηρεμήστε...
    και για να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα...
    Στο ίδιο μήκος ΚΥΜΑΤΟΣ, καλά.
    Στο ίδιο μήκος ΚΟΜΜΑΤΟΣ?
    (αστείο έκανα, ελπίζω να γελάσατε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνήθως, Σπυριδούλα, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, ή είναι πολύ μυγιάγκιχτος. Προφανώς δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι δεν είμαστε εμείς κι εσείς αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.- Γεννήθηκα στην πόλη της Σκοπέλου μα λατρεύω όλο το νησί, και το τελευταίο του βοτσαλάκι, και τους ανθρώπους του.-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι απ' τα τρία νησιά! Καιρός να το δούμε επιτέλους, η εφημερίδα και το blog το είδανε απ' την αρχή:ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, εμείς γιατί όχι;
    Ελπίζω να μην ενοχλεί η ανωνυμία μου.
    Αγγελάκι (ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημοκρατία είναι το καθεστώς που σέβεται και τον άλλο… τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του διπλανού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από αυτά που διαβάζω παραπάνω, το δικό μου πρόβλημα, δεν είναι ούτε η μύγα, ούτε αυτός που μυγιάζεται, ούτε αυτός που είναι πολύ μυγιάγγιχτος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λογικά, τους περισσότερους, δεν μας νοιάζουν ούτε αυτοί που μυγιάζονται, ούτε αυτοί που είναι μυγιάγγιχτοι, όμως δεν μπορεί το χιούμορ, από ανθρώπους που έχουν ευθύ λόγο και το θάρρος της γνώμης τους που επώνυμα μάλιστα την εκφράζουν, να μεταφράζεται από κάποιους σαν ειρωνία. Το ενδιαφέρον και η αγωνία για την τύχη του τόπου μας, για την τύχη μας, μπορεί να εκφραστεί, και χωρίς να κινδυνολογούμε, με πολλούς τρόπους.
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Αγγελάκι (ενίοτε διαβολικό), πες μου σε παρακαλώ, σε ποιο από τα παραπάνω σχόλια διακρίνεις κινδυνολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διλπανέ,
    ζούμε σ' έναν τόπο, όπως όλοι οι τόποι, με τα καλά και τα στραβά του. Δε μπορεί να λέμε ότι "ζούμε στη Σκόπελο του παραλόγου"-βλ. πιο πάνω σχόλιο- και να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Αυτό πώς φαίνεται; Δεν είναι κινδυνολογία; Μάλλον έχεις δίκιο, είναι μηδενισμός. Έτσι όμως δεν πάμε μπροστά...
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Αγγελάκι (ενίοτε διαβολικό), με τόσα πολλά σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση, δεν πρόσεξα τη φράση "ζούμε στη Σκόπελο του παραλόγου" και δεν κατάλαβα ότι σε αυτήν αναφερόσουνα όταν έγραφες για κινδυνολογία.

    Επί τη ευκαιρία, λίγα σχόλια για το παράλογο:
    Με τα σημερινά γεγονότα στο λιμάνι, το κατέβασμα δηλαδή των πανό γιατί χαλάνε την εικόνα του, όταν τα σκουπίδια βρίθουν παραδίπλα, μάλλον θα συμφωνήσω με τον σχολιαστή που έγραψε παραπάνω ότι "ζούμε στη Σκόπελο του παραλόγου"...
    Εάν εμείς οι απλοί κάτοικοι καταφέρουμε και συνειδητοποιούμε κάθε φορά που βρίσκεται ο παραλογισμός αυτών που μας διοικούν, πολύ ευκολότερα θα μπορούμε και να τους αμφισβητούμε και να κατακρίνουμε ή να απορρίπτουμε τις πράξεις τους. Διαφορετικά, θα πρέπει να εκλαμβάνουμε ως «αναγκαίο κακό» την κάθε βλακεία ή την κάθε παράλογη απαίτηση και πράξη των διοικούντων.
    Τα παρκαρισμένα π.χ. αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, θα τα έκρινα κι εγώ σαν παραλογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διπλανέ, εσύ μόνος σου επικέντρωσες το πρόβλημα τονίζοντας τη φράση "κλειδί". Άλλο όμως αυτό και άλλο το να βλέπουμε παντού μαυρίλα. Συμφωνώ με το Αγγελάκι, έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Το ότι "σκούπισαν" τα πανό, όπως σωστά σχολίασε κάποιος, και αφήνουν ανέγγιχτα τα σκουπίδια είναι τραγελαφικό που, το λιγότερο, προκαλεί θλίψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μια και σ' αυτή την ανάρτηση αρκετά λέγονται για παραλογισμό, να μιλήσουμε και λιγάκι για...όργια; Παρακολουθώ αυτή την ώρα μια εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι με θέμα "ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ". Αλήθεια τι συμβαίνει μ' αυτό το θέμα; Ή μήπως κανείς κανείς δεν τ' αγγίζει επειδή είναι πολλά τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιός αρμόδιος σάς έχει υποδείξει αυτό τον χώρο για parking;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 5/5, 12:13 πμ. Θλίψη πάντως προκαλείται εκεί που υπάρχει μαυρίλα…

    @ 5/5, 12:56 πμ. Σωστά. Να μας κάνει η εφημερίδα, αν μπορεί, μια ξεχωριστή ανάρτηση να σχολιάσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 5/5, 12:47 μμ. Οι εργασίες έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς σχολιαστή 5 Μαΐου 12:47 Μ.Μ.
    Καλά θα κάνετε να είστε πιο ξεκάθαρος στα γραφόμενά σας, αφού γνωρίζετε τα πράγματα, για να μας ενημερώνετε σωστά και να μαθαίνουμε κι εμείς που δεν είμαστε μέσα στα δημοτικά:
    - ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ… από ποιους υπεδείχθη το πεζοδρόμιο για πάρκιν; Όλοι βλέπουμε καθημερινά στο σημείο του αντλιοστασίου να παρκάρουν αυτοκίνητα ιδιωτών. Υπάρχει και παραδίπλα χώρος για να «υποδειχθεί».
    - ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ… εδώ και πόσον καιρό η βιτρίνα της παραλίας της Σκοπέλου θα παραμένει «περιοδικά» εργοτάξιο, επειδή κάποιοι κωλυσιεργούν και αφήνουν τα έργα μισοτελειωμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.