Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Το ΚΚΕ για τον «Καλλικράτη»

Εκδήλωση για τις αλλαγές στη διοικητική δομή της χώρας μέσω του σχεδίου «Καλλικράτης» διοργάνωσε η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν το στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, πρώην δήμαρχος Καρδίτσας Χρ. Τέγος.
Ο Χρ. Τέγος, έκανε λόγο για «περίοδο καταιγισμού αντιλαϊκών μέτρων στην χώρα» και στο πλαίσιο αυτό κατέταξε και τον «Καλλικράτη», λέγοντας «γίνεται με σκοπό να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες πολιτικές που έχουν δρομολογηθεί όπως το Πρόγραμμα Σταθερότητας» και πρόσθεσε «διαφωνούμε ριζικά με πολιτικές που μειώνουν μισθούς και συντάξεις, παγώνουν προσλήψεις, περικόπτουν κοινωνικές δαπάνες και επιβαρύνουν μικρά και μεσαία εισοδήματα».
Ο κ. Τέγος είπε ότι επιδίωξη της Κυβέρνησης μέσω του «Καλλικράτη», είναι η κατάργηση της Αυτοδιοίκησης και η αντικατάσταση της με «τοπική διοίκηση», με τους νέους ΟΤΑ οργανωμένους πάνω σε επιχειρηματική δραστηριότητα όπου όλες οι υπηρεσίες θα πληρώνονται από τους δημότες.
Αναφορά έγινε και στις χιλιάδες απολύσεις που θα φέρει για συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ ο «Καλλικράτης» και εκτιμήθηκε πως η νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, θα αμβλύνει τις ενδοπεριφερειακές ανισότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.