Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Άρωμα Σκοπέλου...

...στην Καστοριά!
Οι συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας Ελένη Πριόβολου, Τέτη Σώλου, Έλενα Πατεράκη, Ευδοκία Σκορδαλά - Κακατσάκη, Ζωή Κανάβα, Ιωάννα Κυρίτση - Τζιώτη θα βρεθούν στις 4 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αγίων Αναργύρων στην Κορησό Καστοριάς.
Η Γλωσσώτισσα Αρετή Κάρκου είναι φιλόλογος στο Γυμνάσιο Καστοριάς και Πρόεδρος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αγίων Αναργύρων. Επειδή το βιβλίο με το οποίο ασχολούνται στη λέσχη ανάγνωσης αναφέρεται σε ρόδα, αυτό το Πάσχα πήρε από το συνεταιρισμό γυναικών Γλώσσας αμυγδαλωτά διάφορα που περιέχουν ροδόνερο και θα τα παρουσιάσει στους συγγραφείς και στο κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση.
 Άρωμα Σκοπέλου, λοιπόν, στην Καστοριά!

3 σχόλια:

  1. Οι Γλωσσώτες όπου και αν ζουν, δεν ξεχνούν το τόπο τους.
    Μια φίλη από τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινήσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας και την παράδοσή του , χρήζουν επιβράβευσης και συμπαράστασης μ΄ οποιοδήποτε τρόπο!
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια, έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.