Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Απορρίφθηκε αίτηση άρσης απαλλοτριώσεως

Απορρίφθηκε η αίτηση του Σταματίου Χήρα κλπ. κατά του υπουργού Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην οποία ο Δήμος Σκοπέλου άσκησε πρόσθετη παρέμβαση. Στην αίτηση ο κ. Στ. Χήρας κλπ. ζητούσαν την άρση των απαλλοτριώσεων στο Έλιος και την επιστροφή της δημόσιας γης σ΄αυτούς.
Η απόφαση που δημοσιεύθηκε είναι η με αριθμό 977/2010 απόφαση του Στ' τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας και είναι θετική για το Δήμο Σκοπέλου.
Η παρέμβαση του Δήμου Σκοπέλου έγινε δεκτη και η αίτηση ακυρώσεως των αντιδίκων του Δήμου απορρίφθηκε.
«Σας παραθέτω το διατακτικό -μας γράφει ο δικηγόρος κ. Κων. Κοσμάς- της, κατ΄ αντιγραφή εκ του προχείρου, για να γνωρίζετε τί ακριβώς αποφάσισε το Δικαστήριο.
"Δια ταύτα
Απορρίπτει την υπό κρίση αίτηση.
Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου.
Δέχεται την ασκηθείσα παρέμβαση.
Επιβάλλει στους αιτούντες συμμέτρως τη δικαστική δαπάνη του Δημοσίου, η οποία ανέρχεται σε 460 ευρώ και τη δικαστική δαπάνη του παρεμβάντος Δήμου Σκοπέλου, η οποία ανέρχεται σε 640 ευρώ."»

6 σχόλια:

  1. αυτό δεν είναι απάντηση. Καλό θα ήταν να γράψετε για ποιους λόγους την απέρριψε το ΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα στοιχεία είχαμε από τον Δήμαρχο Σκοπέλου δια μέσου του Δημοτικού Συμβούλου και δικηγόρου κ. Κων. Κοσμά και αυτά γράψαμε. Αν το γραφείο Τύπου του Δήμου Σκοπέλου θέλει να προσθέσει κάτι, το blog στη διάθεσή του.
    Για το θέμα είχαμε γράψει εδώ!
    http://efimerida-sporades.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html
    και στην έντυπη εφημερίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του Δήμου;
    What is this?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην άλλαζε η κυβέρνηση και θα βλέπαμε αν θα είχε απορριφθεί η αίτηση άρσης της απαλλοτρίωσης. Μπροστά στο σκάνδαλο με Βατοπέδι τι ήταν λίγα στρέμματα στο Έλιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον ανώνυμο 29-04-2010 2:58 μ.μ.
    Απ΄ έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλές και σοφές οι παροιμίες του λαού μας.
    Εμπεριέχουν ολόκληρη τη λαϊκή σοφία για την ανθρώπινη φύση. Περνούν από γενιά σε γενιά με μια διαχρονικότητα που εκπλήσσει, καθώς το πνεύμα τους, σκωπτικό πολλές φορές, ταιριάζει ακόμη και σήμερα στη ζωή μας. Έχουν τόση αλήθεια ώστε τις χρησιμοποιούμε στο λόγο μας καθημερινά και αβίαστα χωρίς διόλου να περνά από το μυαλό μας ότι τη χρήση τους την οφείλουμε στη σοφία των προγόνων μας.

    Να προσθέσω κι εγώ μια παροιμία:
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

    Και μια ερώτηση:
    Ο δήμος Σκιάθου γιατί έχει ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ και η Σκόπελος δεν μπορεί ούτε αυτό? Ο δήμος Σκιάθου είναι μέσα ή έξω από τον χορό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.