Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Συγχαρητήρια στη Νίνα

Τα συγχαρητήρια μας και ένα μεγάλο μπράβο θέλουμε να στείλουμε στην Νίνα Διονυσίου, κόρη του Γλωσσώτη Σωτήρη Διονυσίου, που έκανε υπερήφανο το νησί.
Στις 12 Μαρτίου 2010, η Γλωσσώτισσα Νίνα–Ουρανία Σωτ. Διονυσίου, αναγορεύθηκε διδάκτορας της φιλοσοφίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, ενώπιον των πρυτανικών αρχών, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστήμιου.
Η Νίνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 1976. Τελείωσε το 20ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και το 20ο Λύκειο Βόλου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ' όπου πήρε το πτυχίο της το 2000.
Στη συνέχεια απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Γεωπονική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην εφαρμοσμένη εδαφολογία και διαχείριση εδαφικών και υδάτινων πόρων. Η Νίνα δεν σταμάτησε εδώ, αλλά συνέχισε με επιτυχία τις σπουδές της στο ίδιο πανεπιστήμιο, εκπονώντας τη διδακτορική της διατριβή την οποία και ολοκλήρωσε, ενώ εργαζόταν και εργάζεται σε ερευνητικά έργα του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»
--------------------------------
Στην αγαπημένη μας εξαδέλφη, γεωπόνο Νίνα – Ουρανία Σωτ. Διονυσίου, που αναγορεύτηκε διδάκτορας της Φιλοσοφίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στις 12 Μαρτίου 2010, με βαθμό Άριστα, της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία για ένα λαμπρό μέλλον.
Τα ξαδέλφια της
Μαρίνη και Σπύρος Λιάλιος

3 σχόλια:

  1. Νινούλα,θερμά συγχατηρήρια και ότι καλύτερο επιθυμείς στη ζωή σου.
    Οικογένεια
    Γεωργίου Μπάλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νινούλα τα θερμά συγχαρητήρια κι απο μένα! Όσα όνειρα και βλέψεις έχεις απο ΄δω και στο εξής στη ζωή σου και συναρτήσει με την πολύ μεγάλη επιτυχία σου που μας κάνει όλους να αισθανόμαστε όμορφα , εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα!
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλά σας λόγια με συγκινούν ιδιαίτερα και μου δίνουν μεγάλη χαρά! Εύχομαι, μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια να μπορέσω κι εγώ στο αντικείμενό μου αλλά και γενικότερα να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ τον τόπο καταγωγής μου και τα νησιά μας!Ευχαριστώ πολύ!
    Διονυσίου Νίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.