Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Σύλληψη για χασίς

42χρονος, κάτοικος Λάρισας, συνελήφθη στο λιμάνι του Βόλου, λίγο πριν επιβιβασθεί στο «Εξπρές Σκιάθος» με προορισμό τη Σκόπελο. Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα χασίς, δενδρύλια και ζυγαριά ακριβείας.
Από το λιμεναρχείο Βόλου σημειώνεται ότι οι έλεγχοι σε επιβάτες, αποσκευές και οχήματα θα είναι αυξημένοι εν όψει καλοκαιρινής περιόδου.

3 σχόλια:

  1. το όνομά του γιατί δεν αναφέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το όνομά του το γνωρίζει το λιμεναρχείο Βόλου. Όταν δικαστεί και καταδικαστεί και αν υπάρχει λόγος προστασίας του κοινωνικού συνόλου από αυτό το άτομο, τότε και μόνο τότε γνωστοποιείται το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως ο κινδυνος που απειλει τους νεους μας ολο και συνεχιζεται ωστε η νεολαια να ειναι στο ελεος του Θεου για να γλυτωσει.Διαφορετικα αλλοιμονο στα σπιτια που κλεινουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.