Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Φωτογραφίζοντας...

...την Donna και την παρέα της
σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Σκοπέλου

14 σχόλια:

  1. 3 Ιουλίου αρχίζουν οι παραστάσεις.... 2010 φτάσαμε ας βάλουν ενα καινούργιο πανώ αν το θέλουν τόσο πολύ μπροστά στο Δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η εγκατάλειψη θα μπορούσε να ονομαστεί ΠΑΡΑΚΜΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρκάρω όπου γουστάρω !!!
    (Για το μηχανάκι εννοώ... αχ βρε παιδί μου, μας χαλάς τη φωτογραφία... δεν βρήκες αλλού να αφήσεις το όχημά σου Σάββατο πρωί?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά, δεν μας πληροφόρησε κανείς αρμόδιος αν το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! θα προβληθεί στον δημοτικό κινηματογράφο «Ορφέα» φέτος το καλοκαίρι. Ας μας πουν ναι ή όχι, για να ξέρουμε κι εμείς τι θα απαντάμε στους πελάτες μας, που ρωτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eννοείται οτι δε θα υπάρξει προβολή απλά 2 χρόνια τώρα παραμένει η ιδια αφίσα. Ας την κοντύνουν τουλάχιστο μεριόύς πόντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληρης αδιαφορια. Σαν Κληματιανη ειλικρινα ντρεπομαι πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σα κληματιανή μαλλον θα εχετε ψηφίσει Γεώργιο Πατσή, ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι και σε πολωνικό κανάλι στην Πολωνία είδα το mamma mia! Τις ομορφιές του νησιού. Αισθάνθηκα περηφάνια εκείνη τη στιγμή.Μόνο στη Σκόπελο πέρασε και δεν ακούμπησε αυτό το γεγονός. Καμία προβολή, καμία διαφήμιση του νησιού. Και φυσικά φαντάζεστε ποιοι είναι οι αρμόδιοι γι' αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή το bolg δέχεται ανώνυμα σχόλια, πρέπει ο κάθε ανώνυμος (βλακώνυμος στις 3:43 ΜΜ) να μιλάει έτσι στην κυρία από το Κλήμα; Τι έγραψε δηλαδή η γυναίκα και της μιλάτε με τέτοιο τρόπο; Είναι αυτός εποικοδομητικός διάλογος, για να παραμείνουν οι ανανγνώστες στο blog; Τι θέλατε κύριε, να ψηφίσει εσάς; Με τέτοιο τρόπο που μιλάτε; Ακριβώς γι' αυτό ΔΕΝ σας ψήφισε και μείνατε έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τα λέτε μόνο για να τα λέτε? Δεν σας καταλαβαίνω τελικά! Κάνουμε ενέργειες , προβάλουμε το νησί , δεν το κάνατε σωστά , υπήρχε και καλύτερος τρόπος , δεν έγινε και με την καλύτερη μέθοδο ! Το κάνατε και χρωστάτε σ΄ όλο τον κόσμο , σας κυνηγάνε ΄΄θεοί και δαίμονες΄΄! Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε, είσαστε άχρηστοι! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε , να μου προτείνετε , να μας υποδείξετε κάποιους μέσους τρόπους για να πάμε ακόμη καλύτερα?? Όσον αφορά την προβολή του νησιού , να θυμήσω λίγο τα εξής? ΄΄Ράλλυ Αντίκα΄΄ , ΄΄Ε.Τ3 Κυριακή στο Χωριό΄΄ , ΄΄Ε.Τ1 Μένουμε Ελλάδα΄΄ , ΄΄MEGA Μπουκιά και Συγχώριο΄΄ , ΄΄Σκάι Γυρίσματα΄΄!! Σίγουρα δεν πρέπει να σταματάμε στο παρελθόν. Όμως ούτε αυτά δεν είναι προβολή?? Δυστυχώς καμία επιείκεια και παραδοχή στην Δημοτική Αρχή...
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ κ. ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝΕ ΕΡΓΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ? Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΜΙΑ: ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς κ. Νίκο τι αφίσα έχετε κρεμάσει έξω από το κοινοτικό κατάστημα, για να τη φωτογραφίζουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Γλώσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...αγαπητέ φίλε , μάλλον ορμόμενος απο αντιπάθειες ή προστριβές που ίσως έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε συμβούλους της περιοχής της Σκοπέλου και σε συμπολίτες , δεν θέλετε να δείτε με ΄΄καθαρά μάτια΄΄ αυτά που γράφω και είναι και η αλήθεια!
    Και το λεω για πολλοστή φορά και κρίνοντας την δική μας συνεργασία όλο αυτό τον καιρό , ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΝΕΝΟΣ!!
    Να μην γράψω δηλαδή ό,τι ισχύει? Εγώ δεν προσπάθησα να σας αλλάξω γνώμη ( που είναι φανερό πως δεν αλλάζει) μα να κάνω αναφορά σε αληθινά γεγονότα. Κι αυτό σας πειράζει? Δεν καταλαβαίνω...
    Κι αν πάτε στο θέμα της Εφημερίδας ΄΄Σκουπίδια στο λιμάνι΄΄ ( απλά σας το λεω για να μην τα ξαναγράφω) θα δείτε το τι έχω γράψει και το τι ισχύει για την δική μας περιοχή.
    Αυτά τα λίγα ,
    Σας ευχαριστώ
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.