Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τουριστικό Πανόραμα 2010

Η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Σκοπέλου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τουρισμού «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2010» που θα διεξχθεί από 29/04/10 έως 02/05/2010 στην Αθήνα στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.
Προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες του νησιού όπως προσκομίσουν έντυπο υλικό της επιχείρησής τους, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Σκοπέλου έως 27/04/10 και ώρα 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 24240 23220 κατά της εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ
ΕΠΙΧEIΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΣΗΣ

3 σχόλια:

  1. πολυ νωρις το σκεφτηκατε! Τι εγινε με τις εκθεσεις του εξωτερικου?λονδινο,βερολινο,μιλανο...μαλλον δεν τις χρειαζομαστε οπως και τις γαλαζιες σημαιες! τελος χρονου κυριοι δημαρχοι( φανερος και κρυμμενοι) αντιδημαρχοι προεδροι κτλ κτλ. δε μας πειθετε!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έστειλα ένα δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ σχετικά με το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου Σκιάθου,το οποίο δεν το αναρτήσατε,αν συνεβαινε κάτι παρόμοιο στο Δήμο Σκοπέλου θα το δημοσιεύατε;Αν θέλετε απαντήστε μου με ένα ναι ή με ένα όχι.Δεν θέλω να δημιουργείσω πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητή κυρία
    κάναμε μία ανάρτηση, την οποία μας έστειλε η Αναπτυξιακή Σκοπέλου, για να πληροφορήσουμε τους επαγγελματίες Σκόπελου σχετικά με την έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα». Σε αυτή την ανάρτηση μας στέλνετε, ανώνυμα, δημοσίευμα του «Ταχυδρόμου» του περασμένου Φεβρουαρίου για το ταμειακό έλλειμμα του δήμου Σκιάθου, μία υπόθεση που ξεκινάει χρόνια πριν και για την οποία υπάλληλος του Δήμου έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Με το θέμα ασχολείται η δικαιοσύνη...
    Ένα πράγμα δεν καταλάβαμε και απορρίψαμε το σχόλιο: Με το «Τουριστικό Πανόραμα» τί σχέση έχει;

    Σ.Σ.: Στην έντυπη εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», όταν το θέμα ήταν επίκαιρο, πριν ένα και πλέον χρόνο, είχαμε αναφερθεί για το ταμειακό έλλειμμα.

    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.