Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

2ος Ποδηλατικός Γύρος στη Σκιάθο

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σκιάθου διοργάνωσαν την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 το 2ο Ποδηλατικό Γύρο στη Σκιάθο. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 140. 
Οι διαδρομές ήταν δύο για να μπορέσουν να λάβουν μέρος όλες οι ηλικίες. Η πρώτη διαδρομή ήταν: Μπούρτζι- Γύρος της Λίμνης Αγίου Γεωργίου – επιστροφή μέσω παραλιακής οδού στο Μπούρτζι και συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών μαζί με τους συνοδούς τους. 

Ήταν συγκινητικό το θέαμα μικρών παιδιών ακόμη και με βοηθητικές ρόδες ν’ απολαμβάνουν τη διαδρομή και στο τέλος να καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους  η χαρά και η ικανοποίηση καθώς τερμάτιζαν.
Η δεύτερη διαδρομή ήταν: Μπούρτζι – Γύρος της Λίμνης Αγίου Γεωργίου – Ξάνεμος – Γύρος Αεροδρομίου- Περιφερειακός – Μπούρτζι και συμμετείχαν ηλικίες από 11 ετών και άνω.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σ’ όλους όσους πήραν μέρος ποδηλατικά γάντια και μετάλλια και κληρώθηκαν τέσσερα ποδήλατα και ποδηλατικά κράνη. 
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου κ. Ιωάννης Μπούρτζικας και ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών κ. Νικόλαος Φεργάδης τόνισαν την αναγκαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων, γιατί αποτελούν κίνητρο ιδίως για τα παιδιά στο να μάθουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως βασικό μεταφορικό μέσο.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η μεγάλη προθυμία με την οποία ο Διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου κ. Μαρίνος Δημητρόπουλος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου – Πλωτάρχης κ. Εμμανουήλ Παντελάκης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» Σκιάθου κ. Παρασκευάς Τελλίδης παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για να διεξαχθεί ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος στη Σκιάθο με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια.

2 σχόλια:

  1. Συνχαριτηρια τετοιες εκδηλωσει θα επρεπε να γινονται πιο συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον μάγκα με το μπλε ποδήλατο και σε όλα τα παιδιά! Συγχαρητήρια και μακάρι να γίνονται όλο και περισσότερες τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.