Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Yποψήφιος Δήμαρχος

Ο δικηγόρος και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σκοπέλου κ. Γιάννης Καραγκιόζος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος - υπερκομματικός Δήμαρχος Σκοπέλου.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

  1. Δεν καθοταν να δημιουργησει καριερα μιας και ειναι ακομη ενας καινουργιος δικηγορος στο επαγγελμα παρα πηγε να μπλεχτει μ' αυτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφερομενος στο παραπανω σχολιο μου προς αρσιν καθε παρεξηγησεως και για να εχω καθαρη την συνειδηση μου θελω να τονισω οτι εγινε καλοπροαιρετα και με συμβουλευτικο χαρακτηρα.Γιατι κατα τη γνωμη μου η Δημαρχια εχει βασανα και ειναι απατα νερα.Γιαννη να ξερεις οτι ειμαι φιλος σου και σε εκτιμω.Επισης αφου το αποφασισες θα σε ψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Καραγκιόζος10 Απριλίου 2010 στις 12:54 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ θερμα για την ειλικρινή σου συμβουλή και την τιμή που μου κάνεις να με εμπιστεύεσαι. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και πρέπει να τις λαμβάνουμε υπ' όψιν, ιδιαιτέρως δε όταν εκφράζονται με καλή προαίρεση. Η μεγάλη κατάκτηση και επιτυχία αυτού του ιστότοπου (blog), που μας φιλοξενεί, είναι η ανάδειξη των προβληματισμών και εν τέλει της αγάπης μας για τη Σκόπελό μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι με τις ιδέες μας και τη διάθεση για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, να βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ονομαστής φιλοξενίας μας προς τους επισκέπτες του νησιού μας.
    Γιάννης Καραγκιόζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.