Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Για το οικόπεδο parking στη Γλώσσα

Είχε πει ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης στη λαϊκή συνέλευση της Γλώσσας και αναρτήθηκε στο blog ότι: «πραγματοποιήσαμε την αγορά οικοπέδου για να λύσουμε το πρόβλημα του parking στη Γλώσσα. Μια αγορά που πολέμησαν πολλοί από την αντιπολίτευση. Και να πούμε και ονόματα: Και ο κ. Σκούρας, και ο κ. Καραγκιόζος, και οι άλλοι της αντιπολίτευσης ψήφισαν εναντίον της αγοράς του οικοπέδου. Δεν διερωτάστε για ποιόν λόγο; Και είναι προς τιμήν του κ. Μιχελή που δήλωσε με έγγραφό του ότι στηρίζει την αγορά του οικοπέδου...»
Για αυτή τη δήλωση του δημάρχου και την ανάρτηση το λόγο πήρε ο κ. Κ. Σκούρας στο δημοτικό συμβούλιο της 22ας Μαρτίου ο οποίος είπε:
«Θεωρώ πολιτικά ανέντιμο και ανήθικο αυτό που ειπώθηκε στη λαϊκή συνέλευση της Γλώσσας. Δεν διαφωνήσαμε με την αγορά, αλλά με τη διάθεση του δημοσίου χρήματος. Δεν συμφωνήσαμε με τον τρόπο που έγινε η αγορά και στο τίμημα. Άλλο δεν συμφωνώ για τα δύο παραπάνω θέματα και άλλο πολεμάω... Ποτέ δεν πολεμήσαμε τη συγκεκριμένη αγορά...
Διαβλέπετε ότι οι πολιτικοί σας αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές μπορεί να είναι ο Σκούρας και ο Καραγκιόζος, γι΄αυτό είπατε τα δύο αυτά ονόματα...»
Κατόπιν το λόγο ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Καραγκιόζος ο οποίος δήλωσε:
«Είμαι αναγκασμένος να δηλώσω τον αποτροπιασμό μου για την ακατάσχετη ψευδολογία του κ. Δημάρχου. Ευτυχώς υπάρχουν τα πρακτικά... Ούτε ο κ. Σκούρας, ούτε και εγώ βάλαμε εμπόδιο πολλώ δε μάλλον πολεμήσαμε την αγορά αυτού του οικοπέδου. Αντιθέτως με αίσθημα ευθύνης, σας αναλύσαμε το πόσο διάτρητη είναι η συγκεκριμένη έκθεση πραγματογνωμόνων, σε μια περιοχή που δεν έχει αντικειμενικές αξίες. Πάντοτε ορμώμενοι και σκεπτόμενοι την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου.
Σε σχέση με τις τιμές που υπάρχουν στη Γλώσσα, ακόμα και σήμερα, το τίμημα είναι υπερβολικό. Είμαστε εδώ για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου και, ευτυχώς, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τί πράττει ο καθένας...»
Διαμαρτυρόμενος βρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Κοχύλης ο οποίος είπε: «Κύριε δήμαρχε, εδώ λέτε “και οι άλλοι της αντιπολίτευσης”. Εγώ την αγορά την ψήφισα από την αρχή. Γιατί δεν το αναφέρατε; Και κάτι ακόμα. Όσοι είναι εναντίον των εισηγήσεών σας επειδή έχουν διαφορετική άποψη, δεν σημαίνει ότι πολεμούν το νησί...»
Ο κ. Στ. Περίσσης παίρνοντας το λόγο είπε ότι «το θέμα που αναρτήθηκε στο blog είναι άκρως επικίνδυνο για τον Δήμο και για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Και ξέρω τί δηλώνω. Αν γίνει μία αναφορά πολλοί θα στηθούν στον τοίχο...»

19 σχόλια:

  1. Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)24 Μαρτίου 2010 στις 1:14 π.μ.

    Μαθαίνω ότι εχθές το βράδυ (δεν ήμουν παρών) ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως το οικόπεδο αυτό αγοράστηκε έναντι τιμήματος 160.000,00 ευρώ. Στη συνέχεια ο δήμος ξόδεψε κι άλλα χρήματα για να το καθαρίσει, να το ισοπεδώσει, να ρίξει χαλίκι και να κατασκευάσει ράμπα από τσιμέντο. Επίσης μαθαίνω ότι όλοι παραδέχονται πως ένα τέτοιο οικόπεδο στη Γλώσσα και στην κατάσταση που ήταν όταν αγοράστηκε, αξίζει 60.000,00 ευρώ περίπου.
    Πραγματικά είναι κρίμα για κάποιους ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που θέλουν να κάνουν τη ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ τους, να κατασπαταλούν έτσι το δημόσιο χρήμα.
    Να γιατί στο τέλος δεν υπάρχουν χρήματα.
    - Γιατί κάποιοι τα πετάνε σα να ήταν χαρτοπόλεμος.
    - Γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν τη λέξη διαχείριση.
    Πόσα άλλα μικρά έργα θα μπορούσαν να γίνουν με αυτά τα 100.000,00 ευρώ που θα περίσσευαν!
    Έπρεπε ο δήμος να κάνει γραπτή προσφορά στον πωλητή. Κι αν δεν γνώριζε την τιμή ο δήμος, ας έπαιρνε ένα μηχανικό - εκτιμητή μιας τράπεζας, που ασχολούνται με αυτά τα θέματα λόγω δανείων.
    Γιατί δεν έκαναν προσφορά σύμφωνα με τις τιμές της αγοράς; Αυτό να αναρωτηθείτε όλοι σας.
    Μήπως τελικά κάποιοι πρέπει να στηθούνε στον τοίχο, για να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι;
    Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πάρα πολύ ακριβό το τίμημα του οικοπέδου για δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων στο Τ.Δ.Γλώσσας του Δήμου Σκοπέλου"
    Ωραίος τίτλος για πρωτοσέλιδο,αλλά οι κάτοικοι της Γλώσσας,γνωρίζουν καλά το πρόβλημα του παρκαρίσματος στη περιοχή του Σχολείου και επι σειρά ετών αναζητούσαν την λύση του.Το οικόπεδο αυτό ήταν το μοναδικό και το ποιο κατάλληλο για τη χρήση που αγοράστηκε.
    Εχετε έρθει το καλοκαίρι στη Γλώσσα για να διαπιστώσετε με τα μάτια σας τι γινόταν επί του επαρχιακού δρόμου σ΄αυτή τη περιοχή και που έφτανε η ουρά από το παρκάρισμα των αυτοκινήτων με κίνδυνο ατυχήματος.Δεν νομίζω,γιατί μερικοί απ αυτούς που σας ενημέρωσαν γι αυτά που ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο,ζήτημα να έχουν πατήσει το πόδι τους μία φορά στη Γλώσσα.
    Επίσης γνωρίζουμε καλά πόσο αγοράζουν οι τράπεζες και πόσα οικόπεδα κατάσχουν από ιδιώτες για χρέη και πόσο τα πουλάνε μετά.
    Μίλησε σαν πολίτης,όχι σαν τραπεζικός υπάλληλος,αυτός ο τίτλος δεν σου δίνει γνώση.
    Εργαζόμενος είσαι απ ότι νομίζω και όχι μέτοχος.
    Οσο για την διαχείριση,δεν διαχειρίζεσε δικά σου χρήματα,απλώς κάνεις συναλλαγές ξένων χρημάτων.Την διαχείριση την κάνουν μεγάλα κεφάλια και άσε αυτούς που διαχειρίζονται τα χρήματα του Δήμου τα χρήματα του λαού να κάνουν την δουλειά τους για το καλό του τόπου.
    Μικροτολιτική!Γιατί;Οι πωλητές δεν μένουν στη Γλώσσα και ίσως δεν ψηφίζουν και στο νησί.
    Αυτή η αγορά ήταν σωτήρια για τη Γλώσσα.
    Ενα να ξέρετε ότι μας κάνατε μεγάλο καλό,άρχισαν να ασχολούνται με τη Γλώσσα και με τα προβλήματά της,επιτέλους θα γνωρίσουν οι κάτοικοι της χώρας τους φτωχούς συγγενείς,δεν λέω οι "Σκοπελίτες" γιατί Σκοπελίτες είμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)25 Μαρτίου 2010 στις 4:12 μ.μ.

    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, λέει η παροιμία.

    Υπήρχε και η λύση της ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ με απόφαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου. Ο ιδιοκτήτης θα είχε τη δυνατότητα να καταφύγει στα δικαστήρια για καθορισμό εύλογου τιμήματος, που σε κάθε περίπτωση θα ανταποκρίνοταν στην πραγματική αξία του οικοπέδου.

    Ανώνυμε φίλε, εγώ, "θα αφήσω αυτούς που διαχειρίζονται τα χρήματα του Δήμου, τα χρήματα του λαού, να κάνουν την δουλειά τους για το καλό του τόπου..." όπως μου το ζητάς. Ένας τραπεζικός υπάλληλος είμαι εξάλλου, πολιτικάντης πάντως δεν είμαι. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά σε στήσουνε στον τοίχο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος... και τότε δεν θα μπορέσεις ΠΟΤΕ να είσαι ξανά υποψήφιος στο χωριό σου...

    Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα αγαπητέ Τραπεζικέ Υπάλληλε ,
    Γράφω επωνύμως για να ξεκαθαρίσω και να μην αιωρείται καμία υπόνοια πως εγώ ήμουν αυτός που έγραψα το παραπάνω κείμενο , ως ανώνυμος και λιθοβοληθώ για μια ακόμη φορά αδίκως. Κατά τα λεγόμενα πολλών και τα δικά σας επίσης , μπορεί να πήραμε όπως λέτε το οικόπεδο για πάρκινγκ στη Γλώσσα , ακριβό. Η διαπραγμάτευση έγινε , μέχρι το σημείο το οποίο μπορέσαμε ( μέσα στην επιτροπή , καλώς ή κακώς ήμουν και εγώ )δίχως να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Οικόπεδο ή χώρος άλλος , δεν υπήρχε τόσο κεντρικά στην περιοχή μας έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει την συγκεκριμένη κατάσταση . Οικόπεδα πιο μακριά ( στο Αθέατο όπως ανέφερε ο Κος Σκούρας , ή ΄΄Πασού΄΄ όπως απο κάποιον άλλο συνάδερφο ακούστηκε ) μπορεί να υπήρχαν , ήταν όμως μακριά και ακατάλληλα. Τώρα , όσον αφορά το ποσό , για πολλούς είναι ΄΄τσουχτερό΄΄ , για άλλους ίσως λόγω της κατάστασης που βιώναμε , όχι. Στο χωριό μας λέμε πως δεν τα ΄χουμε ΄΄λιμπερτά΄΄. Με αυτό εννοούμε πως δεν τα ΄χουμε περισευούμενα αν ίσως δεν καταλάβατε την φράση ( για τα χρήματα). Η διαδικασία που ακολουθήθηκε πιστεύω πως ήταν σωστή και βάσει πιστεύω , της νόμιμης οδού. Στην χρόνια επαγγελματική μου σταδιοδρομία δεν έχει υπάρξει ποτέ στιγμή ΄΄σύννεφου ή ομίχλης΄΄ περι διαχείρισης χρήματος! Και είμαι περήφανος γι΄ αυτό όπως και για πολλά άλλα. ΄΄Τσιμπάω΄΄ εύκολα στα λεγόμενα όλων των φίλων που αναρτούν τα σχόλιά τους σε αυτό το blog. Μα θέλω να ξεκαθαρίζω το οποιοδήποτε υπονοούμενο μπορεί να με βλάπτει προσωπικά . Τα χρήματα που αναφέρετε πως δαπανήθηκαν , είναι ΚΑΙ δικά μου! Ούτε εγώ θα ήθελα να κατασπαταλιούνται , όπως και στο παρελθόν ακούγεται πως έγινε για κάποιες αγορές ή έργα (εκτός δικής μας Δημοτικής θητείας). Καλό είναι που μας κάνετε υποδείξεις ορισμένες φορές ( καλοπροαίρετα) για να αποφεύγουμε τις όποιες ΄΄λακούβες΄΄ μπορεί να βρίσκουμε μπροστά μας και να μην πέφτουμε μέσα!
    Σας ευχαριστώ.
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)26 Μαρτίου 2010 στις 3:25 μ.μ.

    Αν κάποιος διαβάσει τα σχόλια αυτού του blog προσεκτικά, θα καταλάβει αμέσως ότι το παραπάνω σχόλιο, που γράφτηκε στις 24/3/2010 στις 11:16 μ.μ. από τον ανώνυμο φίλο, δεν είναι δικό σου Νίκο Τριανταφύλλου.

    Εσύ δεν θα έγραφες ποτέ με τέτοιο εγωιστικό ύφος: «…τραπεζικός υπάλληλος, αυτός ο τίτλος δεν σου δίνει γνώση», ούτε θα έκανες αυταρχικές υποδείξεις του στυλ: «Την διαχείριση την κάνουν μεγάλα κεφάλια και άσε αυτούς που διαχειρίζονται τα χρήματα του Δήμου, τα χρήματα του λαού να κάνουν την δουλειά τους».

    Είναι κάποιος άλλος, που θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο κεφάλι… αλλά που όμως δεν τολμάει να γράψει επώνυμα.

    Β. (Τραπεζικός Υπάλληλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Μα δεν είπαμε? Πίσω απ΄ την κουρτίνα της ανωνυμίας , πολλά λέγονται! ΄΄Βγαίνει΄΄ ο άλλος εαυτός του καθενός! Σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε τον τόνο των λεγομένων και των γραπτών μου. Ο ΄΄τίτλος΄΄ που φορτωνόμαστε στην πλάτη μας κατά καιρούς , δεν μας κάνει ανθρώπους , μα το αντίθετο!
    Φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο,praktor,κατάλαβες τι μομφή έριξε ο τραπεζικός υπάλληλος στη Δημοτική Αρχή, δεν νομίζω γι αυτό και αντιγράφω τις παρακάτω φράσεις του, για να τις εμπεδώσεις και αυτό δεν το λέω ειρωνικά, είσαι σαν άνθρωπος πάντα καλοπροαίρετος, σε αντίθεση με μένα που έχω σηκώσει ψηλά τον αμανέ.
    "Πραγματικά είναι κρίμα για κάποιους ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που θέλουν να κάνουν τη ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ τους, να κατασπαταλούν έτσι το δημόσιο χρήμα".
    "Μήπως τελικά κάποιοι πρέπει να στηθούνε στον τοίχο, για να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι;"
    Και από πάνω του λές και ευχαριστώ για τις συμβουλές που σου δίνει,γιατί αν προχωρούσε ο Δήμος σε απαλλοτρίωση θα περνούσαν δέκα χρόνια για να δεις αυτοκίνητο να παρκάρει στο συγκεκριμμένο οικόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κάποιος άλλος, που θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο κεφάλι… αλλά που όμως δεν τολμάει να γράψει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να προσλάβετε ντέντεκτιβ για να με βρείτε,αλλά επειδή σας λυπάμε για να σας βοηθήσω θα σας δώσω ένα στοιχείο. Δεν έχω καμία σχέση με το δήμο,για να μην υποψιάζεστε άδικα ανθρώπους και νοιώθω τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν το γράψαμε για σένα φίλε, αλλά για τον γνωστό/άγνωστο "ανώνυμο σωτήρα" του 2ου σχόλιου... 24 Μαρτίου 2010 στις 11:16 μ.μ. με τις αυταρχικές τάσεις... που γράφει για μεγάλα κεφάλια και για τη σωτηρία της Γλώσσας...
    Συγνώμη για την παρεξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αναφέρθηκα στα μεγάλα κεφάλια του Δήμου,αλλά στα μεγάλα κεφάλια των τραπεζών πουυ εκμεταλλεύονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
    Δεν θεωρώ τον ευατό μου σωτήρα,αλλά θυμώνω και μιλάω αυταρχικά όπως λέτε, γιατί γνωρίζω καλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Γλώσσα στο θέμα του παρκαρίσματος και τι προσπάθειες είχαν γίνει από σειρά ετών για να λυθεί και τώρα που λύθηκε πάλι έχουμε πρόβλημα.Δεν είμαι αιρετός και δεν έχω καμία σχέση με τα δημοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τότε άσε αυτούς που διαχειρίζονται τα χρήματα του Δήμου, τα χρήματα του λαού, να κάνουν την δουλειά τους... εσύ ο ίδιος το έγραψες παραπάνω...
    Αλλά να τους αφήσεις όλους να κάνουν τη δουλειά τους, και τους μεν και τους δε, όπως ο καθένας από τη θέση στην οποία βρίσκεται, κρίνει και πράττει, ή καλύτερα θα έλεγα κρίνει και ψηφίζει.
    Ο κάθε αιρετός, επειδή ακριβώς είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ έχει πολλές ευθύνες και επιπλέον έχει να απολογηθεί για τους χειρισμούς του. Δεν είναι οι σωτήρες μας αυτοί που το ψήφισαν, μην τρελαθούμε. Αυτό έκριναν, αυτό ψήφισαν.
    Κανείς όμως δεν μετατρέπεται σε εχθρό του τόπου, αν ψηφίσει ναι ή όχι σε μια πρόταση.
    Το νησί είναι ένα, το έγραψαν και άλλοι πριν από μένα σε άλλα σχόλια και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Η σωστή ανάπτυξη του νησιού από άκρη καλό θα κάνει σε όλους όσους το κατοικούν.
    Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να ψηφίζουν για όλα τα θέματα όλου του νησιού. Είναι όμως και υποχρεωμένοι πρώτα από όλα να προασπίζονται τα συμφέροντα του Δήμου. Και είναι πράγματι απαράδεκτο να τους ρίχνει τέτοια λάσπη ο δήμαρχος, επειδή δεν χειρίστηκε αυτός ο ίδιος από την αρχή σωστά το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, σε ότι αφορά το οικονομικό τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά όλους τους αφήνω δεν κρατάω κανέναν,δεν έχω όμως το δικαίωμα να εκφράζω την γνώμη μου,να κάνω κριτική θετική ή αρνητική. Και αυτοί που ψήφισαν υπέρ ή κατά για οποιοδήποτε λόγο θα το κρίνει η ιστορία.
    Ναι για μένα είναι σωτήρες της Γλώσσας αυτοί που το ψήφισαν,είτε σας ασέσει είτε όχι και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Γλωσσώτες,το πρόβλημα ήταν μέσα στην αυλή τους, εσάς απ΄έξω.
    Τώρα για το τι λέει ο Δήμαρχος,αυτά να τα βρείτε μεταξύ σας.Δεν μπορεί χτες για μερικούς από σας να ήταν τέλειος και συνεργάτης και σήμερα έγινε ανάξιος,ηλεκτρονικά αναλφάβητος,ψεύτης και συκοφάντης.
    Χωρίς φωτιά δεν βγαίνει καπνός,μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δύο φράσεις «ηλεκτρονικά αναλφάβητος» και «περιβαλλοντικά αναλφάβητος» (διάβασε το άρθρο για το περιβάλλον σε αυτό το blog) έχουν μπει πλέον στο λεξιλόγιο του σύγχρονου πολίτη του 21ου αιώνα.
    Στον 21ο αιώνα ζούμε φίλε μου, όχι στον Μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι δύο φράσεις «ηλεκτρονικά αναλφάβητος» και «περιβαλλοντικά αναλφάβητος» (διάβασε το άρθρο για το περιβάλλον σε αυτό το blog) έχουν μπει πλέον στο λεξιλόγιο του σύγχρονου πολίτη του 21ου αιώνα.
    Στον 21ο αιώνα ζούμε φίλε μου, όχι στον Μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φυσικά φίλε,ζούμε στον 21ο αιώνα,αλλά όταν η μία εκ των δύο φράσεων "ηλεκτρονικά αναλφάβητος"χρησιμοποιείται για έναν άνθρωπο πάνω από 65 ετών,για μένα δεν είναι σωστό για λόγους ηθικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχεις δίκιο φίλε μου, ομολογώ πως αυτό δεν το σκέφτηκα και πραγματικά σέβομαι τα άσπρα του μαλλιά... από την άλλη όμως αν κάποιος είναι πάνω από 65 ετών (όπως εσύ το γράφεις γιατί εγώ δεν το γνωρίζω) μήπως θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα και να αφήσει τόπο στους νεώτερους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πράγματι, ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους, με όρεξη για αλλαγές, με όραμα, μακριά από συμβατικές απόψεις και πεπαλαιωμένες τάσεις που κρατούν το νησί στάσιμο. Η ενασχόληση με τα κοινά σήμερα απαιτεί όχι μόνον «ηλεκτρονικές» αλλά και «περιβαλλοντικές» γνώσεις. Επίσης, το εφόδιο μιας «ξένης γλώσσας» κρίνεται απαραίτητο σε ένα τουριστικό δήμο, σαν τη Σκόπελο. Τι να κάνουμε; Είναι επιταγή των καιρών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. (προς τον Γλωσσιώτη φίλο, που έγραψε στις 24 Μαρτίου 2010, στις 11:16 μ.μ.)
    Αγαπητέ μου φίλε και συμπατριώτη, στο νησάκι μας της Σκοπέλου, αυτή η δημοτική αρχή όλους μας κατάντησε ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. Δες ένα ελάχιστο δείγμα και από τα δικά μας χάλια.
    1. Εικόνα λιμανιού τουριστικού δήμου
    2. Ο νέος ΧΑΔΑ στην πόλη της Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.