Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

H ΕΛΜΕ Μαγνησίας για τον Διαμαντή

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του Συνάδελφου Διαμαντή Παλαιολόγου, στη Σχολική κοινότητα του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Γλώσσας, στην κοινότητα της Γλώσσας.
Ο συνάδελφος Διαμαντής Παλαιολόγος έχασε την πιο μεγάλη μάχη απ’όλες. Ωστόσο έδωσε τον αγώνα του με αξιοπρέπεια και γενναιότητα.
Υπήρξε ένας έντιμος ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ένας άξιος ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση σαν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ! Εκεί, στην Περιφέρεια όπου τα προβλήματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και μεγάλα. Αγωνίστηκε για την προκοπή των μαθητών του, στήριξε τους συναδέλφους του. Ήταν αθόρυβος και ανιδιοτελής συνεργάτης της Ε.Λ.Μ.Ε. όταν και όποτε του ζητήθηκε.
Ο  Διαμαντής Παλαιολόγος δεν ήταν μόνο ένας μαχόμενος εκπαιδευτικός.Υπήρξε και ένας ενεργός πολίτης. Με πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση. Με τη στάση του απέδειξε έμπρακτα την άρρηκτη σύνδεση και σχέση της παιδείας με τον πολιτισμό και την κοινωνία. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έκπτωση αξιών η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.
Πρέπει όμως να γίνει και παράδειγμα για μας τους υπόλοιπους.
Ο Διαμαντής Παλαιολόγος αγαπούσε τη ΖΩΗ! Την ομορφιά της ΖΩΗΣ! Την ομορφιά της που όλο και περισσότερο τη χάνουμε εγκλωβισμένοι στη μιζέρια που μας επιβάλλουν και μοιρολατρικά δεχόμαστε.
«Όταν θα φύγουμε, έλεγε, το μόνο που θα μας μείνει θα είναι οι χοροί και τα τραγούδια μας».
Καλό ταξίδι συνάδελφε!
Το  Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.