Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Οι αναγνώστες blogαρουν

«Παιδιά έρχεται το καλοκαίρι... Tα διαχωριστικά ανάμεσα στα καταστήματα επί της παραλίας μοιάζουν με το τοίχος του Βερολίνου, για να μην βλέπει ο ένας τον άλλο, λες και θα του πάρει τους πελάτες με αποτέλεσμα ο κόσμος που κάθεται στην παραλία για να απολαύσει το παγωτό του, τον καφέ του να μην βλέπει θάλασσα αλλά το κάθε παραβάν που έχει τοποθετηθεί και να αισθάνεται ότι είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί.
Με ποιές άδειες έχουν τοποθετηθεί όλα αυτά; Δεν γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι δεν κατέχουν τίποτα και ότι ο χώρος είναι κοινόχρηστος. Πληρώνουν, βέβαια τα τέλη κοινοχρήστου χώρου, όσοι έχουν φιλότιμο και εάν ο Δήμος κινήσει τις διαδικασίες για την απομάκρυνση οποιασδήποτε αυθαίρετης κατασκευής, τρέχει στα δικαστήρια και πληρώνει και από πάνω δικηγόρους "μια και του περισσεύουν" για να κερδίσει και διεκδικήσει τα αυτονόητα. Γιατί τέτοια κατάντια; Πότε θα εφαρμοστεί ο Νόμος, χωρίς καμμία Δημοτική Αρχή να φοβάται το πολιτικό κόστος. Πιστεύω ότι θα χάσει λίγους, αλλά θα κερδίσει πολλούς, θα κερδίσει το σεβασμό του κόσμου. Τί είναι προτιμότερο, πολλές τετραετίες χωρίς αξιοπρέπεια ή μία και σημαδιακή;»
Για το Λούκι στη Γλώσσα
Γράφει αναγνώστης: «Οι δημοτικοί άρχοντες, σε μια συνεχή προσπάθεια καταστροφής του πολιτιστικού πλούτου του νησιού, δεν θα μπορούσαν να άφηναν απ' έξω τις τούρκικες πηγές στη Γλώσσα, τις αποκαλόυμενες και ως Λούκια - Λούκι.
Ξεκίνησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να τσιμεντοποιήσουν τον ιδιαίτερο αυτό χώρο με πρόσχημα τη μεταφορά των στύλων της ΔΕΗ...»
Για τον ηλεκτροφωτισμό
«Στον Αγνώντα, εδώ και μέρες, οι λαμπτήρες για τον δημοτικό φωτισμό είναι αναμμένοι μέρα νύχτα. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα μέρη του νησιού. Φώτα αναμμένα την ημέρα και σβησμένα το βράδυ! Παρ΄ όλα αυτά οι δημότες καλούνται να πληρώσουν τα τέλη...»
Για τον δρόμο Σκοπέλου - Γλώσσας
«Τα παιδιά μας και οι επισκέπτες που θα έρθουν να κάνουν Ανάσταση στο πανέμορφο νησί μας, θα τσουγκρίσουν τα αβγά τους στα σπίτια τους ή στις λακούβες στο δρόμο Γλώσσας - Σκοπέλου; ...Τις Άγιες μέρες ας μην τις κάνουνε ολόχρονες «μεγάλες εβδομάδες», κλείνοντας τα μάτια στα σοβαρά προβλήματα που έχει το οδικό δίκτυο...»
Σ.Σ.: Θα επανέλθουμε στα θέματα με περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις

50 σχόλια:

  1. Για την παραλία:Πιστεύω πως ο νόμος θα εφαρμοστεί όταν σταματήσουν να υπάρχουν στο δήμο άνθρωποι που έχουν κάνει λαμογιές. Έτσι θα μπορούν να κάνουν αυτό που πρέπει χωρίς να μπορεί κανείς να τους εκβιάσει. Έτσι είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ για το blog. Είναι δώρο Θεού για εμάς και αν για μια φορά, όλοι και από τα τρία νησιά, σκεφτούμε έξυπνα τότε θα σας χρησιμοποιήσουμε για να την κοινωνική μας εξέλιξη. Πρεπει να σας εκμεταλλευτούμε και μέσα από εδώ να διεκδικήσουμε πράγματα αλλά και να κατανοήσουμε πιο άμεσα αν έχουμε τα ίδια προβλήματα με τα άλλα νησιά και αν θα μπορέσουμε να τα λύσουμε όλοι μαζί, μόνοι μας χωρίς δημαρχεία, νομαρχίες. Να τα καταγράψουμε μέσα από εδώ και να διεκδικήσουμε. Δεν είμαι υπερβολικός αλλά μία νέα εποχή αρχίζει στις Σποράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ BLOG...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι μερικοι φοβούνται τους «ανώνυμους» μη τυχόν και βγούν πράγματα στη φόρα... Ο νοών νοείτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΜΠΡΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μας νοιάζει αν ανώνυμα θέλει να λέει κάποιος τη γνώμη του κι όχι τι λέει και πάνω απ' όλα τι κάνει; Δεν είναι πολύ όμορφο και γλυκό και συγκινητικό θα έλεγα αυτό που τώρα κάνουμε εδώ; Δε δείχνει ότι τελικά υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να γίνουν καλύτερα; Τι κι αν με λένε Μαρία, Άννα ή Ελένη, μπορεί να με λένε Σάσα.Είμαι όμως Σκοπελίτισσα και δεν τ' αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Ίσως όμως εγώ, ο καθένας μας, να πρέπει ν' αλλάξω λιγάκι νοοτροπία και να καταλάβω ότι μόνη μου δεν μπορώ να έιμαι καλά αν όλοι μας δεν έιμαστε καλά!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ με την ανωνυμία το να κάνεις καταγγελία στο ΙΚΑ επώνυμα και να μην σε ξαναπαίρνει κανείς για δουλειά στα νησιά πως σου φαίνεται?
    Άντε που αντί να πείτε μπράβο που ο κόσμος συμμετέχει και καταθέτει την αποψή του, ο ένας βλέπει λογοκρισία, ο άλλος έχει πρόβλημα με την ανωνυμία... Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου : είδε κανείς τα σχέδια της ΄΄τσιμεντοποίησης΄΄ και της ΄΄καταστροφής΄΄ του φυσικού μας πλούτου όπως λέτε , στην περιοχή ΄΄Λούκι΄΄? Αν υπάρχουν και κυκλοφόρησαν τόσο γρήγορα , φέρτε τα σας παρακαλώ να τα δω κι εγώ!! Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γλώσσας , Νίκος Τριανταφύλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΙ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ κα ΓΚΟΥΜΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
    κ. ΠΡΩΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕ
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ
    ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ 50 Τ.Μ.
    5Χ10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ
    ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ...
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ... ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Πρόεδρε, καλά θα ήταν να ρωτήσετε τον Κο Πρωιο Πολ. Μηχανικό που εχει αναλάβει και την μελέτη μετά από δική σας (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) εννοω εντόλη.
    Κι αν δεν γνωρίζετε οτι σήμερα 18 Μαρτιου γινόνταν μετρήσεις σχετικές με την συγκεκριμένη υπόθεση τότε θα πρεπει να ψαξετε βαθύτερα στο τι γινεται μέσα στον χωριο σας και κάτω από την μύτη σας....
    Απο το να ασχολήσθε με κάτι το οποιο δεν μπορειτε να φτιαξετε όπως οι παλαιοτεροι (τις πηγες αυτές και τα καλεντερίμια) οπως και άλλα πολιτιστικα μνημεία του τόπου καλά θα ήταν να ασχοληθείτε με την καθαριοτητα του χωριού τους καλοκαιρινους μήνες και τόσα άλλα θέματα που υπαρχουν...
    Καλοκαίρι ερχεται και εκλογές το νου σας...Κε Προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ....
    ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ
    ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΨΗΦΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ " ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν, όσα παράπονα κι αν έχουμε υπάρχουν ώρες που χάνουν τελείως τη βαρύτητά τους. Και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, που όλη η Σκόπελο έχασε ένα ανεκτίμητο Διαμάντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και μια που αναφέρθηκε το όνομά μου, μου φαίνεται παράδοξο πριν ακόμη μάθω και εγώ τίποτα για τα νέα σχέδια που προτείνω δήθεν για την τσιμεντοποίηση της πλατείας στο Λούκι, κάποιοι τα κρίνουν κιόλας.
    Φαντάζομαι ότι είναι αυτοί οι ίδιοι που αντιδρούν σε κάθε πρόταση για αναμόρφωση και εξωραισμού του χωριού προφανώς γιατί φοβούνται μην χάσουν τα προνόμιά τους.
    Μ.Πρώϊος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή σας μέρα και πάλι. Ας πάρουμε τα πράγματα απ΄ την αρχή και ας απαντήσω στους φίλους που αναρτούν τα παραπάνω σχόλια για το χωριό μας , την Γλώσσα κι επειδή πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε το καλό και την πρόοδο της περιοχής , μηδενός εξαιρουμένου! Στον πρώτο φίλο η φίλη θα απαντήσω πως ναι , είδα την Κα Γκουμα μαζί με μια άλλη κοπέλα , να κάνουν εχθές κάποιες συμπληρωματικες μετρήσεις την περιοχή ΄΄Λούκι΄΄. Μήπως την προηγούμενη φορά , πριν λίγες μέρες , με είδαν να βοηθάω εγώ την Κα Γκουμά να κάνουμε παρόμοιες μετρήσεις ? Γνωρίζω δε , πως θα γίνει η προέκταση που αναφέρεστε , με τσιμεντένιο σκέπαστρο. Μπορεί μια ΄΄πλάκα - βάση΄΄ να σταθεροποιηθεί κάπως αλλιώς?
    Απαντώντας στον δεύτερο κατα σειρά φίλο , ναι , έχουμε μιλήσει και είμαστε σε επαφή με τον Κο Πρώιο Μιχ , ο οποίος σίγουρα τις πρόσθετες εργασίες που θα κάνει για την ανάπλαση και τον εξωραισμό της περιοχής , θα τις κάνει βάσει του παραδοσιακού στοιχείου που προσπαθούμε να κρατάμε ακόμα στο χωριό μας! Το αν γίνονται πράγματα στο χωριό μου και κάτω απ΄ τη μύτη μου , αφήστε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα...Συνεχίζοντας , θα αναφέρω πως τα χωριά μας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο καθαριότητας και καταβάλλονται μεγάλες και συνεχείς προσπάθειες για να μπορούμε να τα διατηρούμε καθαρά. Τώρα όσον αφορά το καλοκαίρι και τις προσεχείς εκλογές , εάν τύχει να βρισκόμαστε σε κάποιο ψηφοδέλτιο και ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί απο την παρουσία μας και την προσφορά μας στο τόπο , όλα αυτά τα χρόνια , θα έχει όλη την ευχέρεια να μας στείλει στα σπίτια μας!
    Στον τρίτο κατά σειρά φίλο , το τι έχουμε κάνει ή όχι εμείς σαν Δημοτική Αρχή , ας είστε στις Λαικές Συνελεύσεις που κάνουμε , να ακούτε τα πεπραγμένα μας , όπως επίσης αν θέλετε να παρευρεθείτε στην Λαική μας Συνέλευση που θα γίνει αύριο Σάββατο 20.03 στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας στις 18.00 . Αν μικροεργάκια και παρεμβάσεις που γίνονται σε περιοχές που ως εχθές δεν είχαν γίνει , τα θεωρείται ρουσφέτια όπως λέτε , γνώμη σας . Όσον αφορά την αναφορά σας στους ΄΄βρώμικους κάδους΄΄ που υπάρχουν γύρω μας , σας πληροφορώ πως έχουμε προμηθευτεί εδώ κι ένα χρόνο γι΄ αυτή συγκεκριμένα την εργασία , ειδικό πιεστικό μηχάνημα , με το οποίο συγκεκριμένες φορές και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το καλοκαίρι , καθαρίζονται και τα απολυμαίνουμε. Και επειδή βρισκόμαστε καθημερινά και όλη την διάρκεια του χρόνου κοντά στον κόσμο και στους τουρίστες , σίγουρα παίρνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην καθαριότητα! Νίκος Τριανταφύλλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΕΖΟΥΣ"...
    Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ "ΛΟΥΚΙ" ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΛΟΜΟΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΤΙΚΟ....Ο ΚΟς ΒΑΦΙΝΗΣ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΣΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΥΘΥΚΑΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΒΑΦΙΝΗ : ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ...ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
    ΣΤΟ BLOG AYTO ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ....ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ....
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...
    ΚΕ ΠΡΩΙΕ ΚΑΙ ΚΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.....

    ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...Να ζητήσω συγνώμη επειδή επι τροχάδην έγραψα την προαναφερόμενη Κα και εγώ , ως Κα Γκουμά , ενώ λέγεται Κα Φιλίτσα Κλωνάρη. Ευχαριστώ. Ν. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Κε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    1η ΕΡΩΤΗΣΗ : EXETE ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΥ ΛΟΥΚΙ?
    2η ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
    3η ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ
    4η ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ...
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ

    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ....

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΙ...ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΑΡΤΕΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ " κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ
    " ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή η ιστορία που έχει ανοίξει με την εκπόνηση μελέτης για την προέκταση της πλατείας στη θέση "Λούκι" και ποιά συμφέροντα θα εξυπηρετήσει ή ποια συμφέροντα δεν εξυπηρετεί.Νομίζω ότι όλοι εθελοτυφλούμε και δεν μιλάμε καθαρά.Ποιος φοβάται ποιον.Μήπως το γειτονικό κατάστημα πανικοβάλλεται ότι το σουβλατσίδικο θα του πάρει την πελατία τοποθετόντας περισσότερα τραπέζια επί της νέας πλατείας ή ότι θα του κάνει ζημιά η κατασκευή ενός τέτοιου έργου στο γειτονικό κτίριο ιδοκτησίας του.Επίσης τι όφελος θα έχει ο Δήμος.Να πάρει χρήματα από τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου από τα τραπέζια που θα τοποθετήσει ή ψήφους "Σιγά τα λάχανα" Μιλάτε αόριστα και ανευ ουσίας.Το ερώτημα το οποίο έπρεπε να θέσετε,για να σας βοηθήσω είναι "Με ποιά απόφαση ανατέθηκε στον κ. Πρώιο η εκπόνηση της μελέτης" εάν ανατέθηκε ,γιατι απ' ότι κατάλαβα η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην διαδικασία της διερεύνησης. Ας δούμε πρώτα την μελέτη όταν θα συνταχθεί και εάν συνταχθεί,την οποία αναφέρετε ότι εκπονείται,ας εκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και ας εξευρεθούν τα χρήματα για την κατασκευή του έργου,γιατί εδώ δεν μιλάμε για ψίχουλα αλλά για πολλά ευρώ....Σε δύσκολη εποχή ΦΙΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...
    ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΙΘΕΙ ΤΟ " ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ " ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ....
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ " ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ " ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To «θεμά Λούκι» λέω να το κλείσουμε γιατί «ξέφυγε» και όταν θα έχουμε συγκεκριμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες θα το αναρτήσουμε πάλι. Αύριο στη Λαϊκή συνέλευση θα μάθουμε περισσότερα πράγματα. Παρακαλώ για σχόλια ουσιαστικά που να μας πηγαίνουν μπροστά και όχι προσωπικές αντιδικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ " ΦΙΛΕ " ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟ ΠΡΩΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ " ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ " ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ...
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ 1953
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ..ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ...
    ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ....
    ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν έχω μαζί σου τίποτα Νίκο Σταματάκη αντίθετα εκτιμώ την οικογενιά σου, γνωρίζω την επαγγελατική δραστηριότητα της οικογενειά σου και από πότε λειτουργεί η ταβέρνα σας και πως εξελίχθηκε από το 1953 όπως αναφέρεις.΄Δεν είμαι ούτε ρουφιάνος ούτε δραστηριοποιούμε επαγγελαμτικά στο νησί με περεμφερή δραστηριότητα.Οταν θα έρθεις στο νησί θα σου απακαλύψω την ταυτότητά μου.Από τα λεγόμενα στα σχόλια πίστεύω ότι έχεις εμπλακεί εσύ σε όλο αυτό το σκηνικό.Γι αυτό και ανέφερα τι σχέση έχεις μ αυτή την υπόθεση.Το παλιό "ΛΟΥΚΙ" έχει χάσει πια την παραδιακή του μορφή, για ποιες βρύσες μιλάμε γι αυτές που δεν βλέπει κανείς.Φτάνει πια η κοροιδία για το παραδοσιακό. Οσον αφορά τον "Πλατάνα" που ξέρει ποιος είμαι "πλάναται πλάνη ικτρα" και μην νομίζει ότι είμαι μορφωμένος/η γιατί το ικτρά μάλλον το έχω γράψει λάθος.ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ σωστά και όπως η Εφημερίδα που αναρτούμε τα σχόλιά μας , θα απαντήσω κι εγώ σχεδόν με τα ίδια λόγια . Μέσα απο το ιστολόγιο και πισω απο την ανωνυμία των γραπτών με ερωτήσεις - απαντήσεις - βγάλτα ση φόρα - ξεμπροστιάσου , δεν επιλύεται και δεν διευθετείται τίποτα. Δεν βγήκαμε ως Δημοτική Αρχή να εξυπηρετήσουμε τα προσωπικά συμφέροντα κανενός . Την ανάπτυξη , όσο μπορούμε βέβαια και την καλύτερη εικόνα των χωριών μας ήρθαμε να πετύχουμε και να δείξουμε προς τα έξω . Εφόσον αγαπάτε όπως λέτε όλοι το χωριό μας και την πρόοδό του , το Δημοτικό μας κατάστημα το γνωρίζετε που βρίσκεται , τα τηλέφωνά του τα ξέρετε , εμείς γνωρίζετε που βρισκόμαστε καθημερινά ( και επαγγελματικώς και επι των Δημοτικών μας καθηκόντων ). Κάλλιστα λοιπόν μπορείτε εκεί να μας θέσετε ό,τι θεωρείτε καλύτερο για τις περιοχές μας . Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα μπορεί να κάνουμε , κανείς δεν είναι τέλειος. Τα περισσότερα , αν όχι όλα , μπορούν να επιλυθούν με τον διάλογο και με συζήτηση . Κι όχι μέσα απ΄ το διαδίκτυο με δίκαιες ή άδικες επιθέσεις .
    Σας ευχαριστώ ,
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τώρα που ο λαός μιλάει πονάει γιατί τώρα θα ειπωθούν αλήθειες.
    Ζήτω το διαδίκτυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΘΕΣΗΣ....

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ 19 ΜΑΡΤΊΟΥ 2010 10:07 Μ.Μ. ΠΟΥ "ΜΙΛΑΕΙ" ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...

    ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΛΙΚΟΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ...ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ)

    ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΡΩΙΟ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ...(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ)

    ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΧΕΡΙΩΝ....

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΟΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ...ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ...ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΛΟΓΩ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΛΥΠΑΜΑΙ


    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μιας και δεν έχουμε ραδιόφωνο, ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν βλέπω σήμερα σχόλια από τους άρχοντες στερεψαν απαντήσεων μετά την χθεσινή συνέλευση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητοί φίλοι ,
    Εαν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις τοποθετήσεις - εισηγήσεις - παρεμβάσεις που έγιναν απο το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής , ή δεν ακούσατε όλα αυτά που έγιναν κατά την διάρκεια του περασμένου χρόνου , τότε δεν μπορώ να σας πω , τίποτα περισσότερο. Εαν θέλετε κάποιες παρεταίρω απαντήσεις σε όποια ερωτήματα έχετε , την πόρτα της Κοινότητας και τα τηλέφωνά της , τα γνωρίζετε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα!
    Σας ευχαριστώ ,
    Φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου .
    Υ.Γ : το ότι στερέψαμε απαντήσεων , δεν θα το ΄λεγα...Και σταματάω εδώ! Και πάλι σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΄΄ΠΟΛΕΜΟΣ΄΄ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!! ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΄΄ΑΝΤΡΙΚΙΟ΄΄ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΚΟΥΡΤΙΝΑ΄΄ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , FACE TO FACE ? EΙΜΑΣΤΕ ΄΄ΚΟΤΕΣ΄΄? ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ? ΔΕΙΛΟΙ ? ΙΣΩΣ!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΥΛΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΚΚΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΙΕ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ! ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ! ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ Η΄ ΚΑΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ , ΚΟΝΤΡΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙθΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ , ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΣ , ΤΟΟΟΟΣΟ ΄΄ΛΙΓΟΥΣ΄΄!!
    ΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΣΤΟ ΝΑ ΄΄ΤΡΕΞΟΥΝ΄΄ , ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ? Π Ο Τ Ε !! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!
    ΚΡΙΤΙΚΟΙ? ΑΡΙΣΤΟΙ!! ΄΄ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΔΕΣ΄΄? ΄΄ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ΄΄? ΠΑΝΤΑ!! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΄΄3΄΄ ΚΑΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΄΄15΄΄ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ , ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ? ΟΛΑ? ΟΛΟΙ Η΄ ΜΟΝΟ ΄΄ΑΥΛΙΚΟΙ΄΄ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ?
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ , ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ , ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ . ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΟΧΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ !!
    ΠΡΟΕΔΡΕ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΦΙΝΗ? ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ , ΔΗΜΑΡΧΕ? ΤΡΕΞΕ!! ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!
    ΕΝΑΣ ΄΄ΔΕΙΛΟΣ΄΄ ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. (ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΦΙΛΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΥΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ..ΑΠΑΞΙΩΣΗ.....ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ...Η ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ....ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...Μάλλον είσαι πολύ ΄΄μικρός΄΄ για να μιλήσεις για μένα!! Κρίμα που κρύβεσαι πίσω απ΄ την ανωνυμία του διαδικτύου! Και δεν χρειάζεται να συνεχίσω με ύβρεις , γιατί δεν είναι του επιπέδου μου! Δεν έχω σκοπό να φτάσω τόσο χαμηλά! Τα πεπραγμένα μου μιλάν απο μόνα τους! Κι ο νοών νοείτω! Κι όποιος έχει μάτια βλέπει! Κι όποιος έχει αυτιά ακούει!
    Σας ευχαριστώ.
    Νίκος Τριανταφύλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ...ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άργησα (λόγω χαλασμένου υπολογιστή) να μπω στο blog πρόσφατα.

    Θα ήθελα από αυτή τη θέση να δηλώσω ότι στηρίζω τον τοπικό πρόεδρο της Γλώσσας κο Νίκο Τριανταφύλλου και διαφωνώ για τον άδικο λιθοβολισμό του από το ανώνυμο πλήθος.

    Τον κο Τριανταφύλλου τον γνώρισα μέσα από τη συνεργασία που είχαμε στο δήμο Σκοπέλου, επί δύο συνεχόμενα χρόνια, 2007 και 2008.

    Μια συνεργασία χωρίς προβλήματα, μέσα από την οποία διαπίστωνα καθημερινά την αμέριστη αγάπη για το χωριό του, την ανιδιοτελή συμπεριφορά του και την προσφορά του στα κοινά -που την έκανε πραγματικότητα με τις αρμοδιότητες που είχε ως πρόεδρος τοπικού.

    Δήμητρα Ρέκκα
    ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ...Υ.Γ: Κι αν θελήσουν κάποια στιγμή να μου κάνουν άγαλμα όπως αναφέρεται ο ΄΄ανώνυμος΄΄ κι αν κάνω τοοοοόσο μεγάλα πράγματα για τα χωριά μας κι αν μπορέσω και ακολουθήσω σε λαμπρότητα μερικούς απ΄ αυτούς που τιμάμε με την ονομασία κάποιων οδών στο Τ. Δ . Γλώσσας , το άγαλμά μου δεν θα γίνει στην πλατεία μου όπως αναφέρεστε αλλά , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ! Επειδή οι πλατείες , οι δρόμοι , τα σοκάκια , ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας , ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ!!
    Φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. «΄Ηταν μεγάλος πατριώτης, σπουδαίος ανθρωπιστής,
    άξιος πολιτικός και πραγματικός φίλος,
    αν, μάλιστα είναι αλήθεια ότι πέθανε.»
    ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ
    Σπυριδούλα Καρβέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κ. ΡΕΚΚΑ
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ ΣΑΣ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ...ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ???? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ??? ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΞΑΦΝΙΚΑ...????ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.... ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ...Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?? ΜΟΛΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ????ΜΟΛΙΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ???? ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ........ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.....

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. " Ήταν μεγάλος πατριώτης,σπουδαίος ανθρωπιστής και πραγματικός φίλος,αν,μάλιστα είναι αλήθεια ότι πέθανε." Βολταίρος.
    Νίκο,μην δίνεις άλλο τροφή,αυτοί είναι έτοιμη να σε κατασπαράξουν.Θέλουν τους λίγους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά να τους κάνουν να απογοητευτούν και να σταματήσουν.
    Ο καθένας δρα κατά συνείδηση,αν έχει.
    Πράξε και εσύ το ίδιο,μην περιμένεις ευχαριστώ δεν θα πάρεις, μας έχει τελειώσει προ πολλού.
    Σπυριδούλα Καρβέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε,

    Να σου ξεκαθαρίσω ότι κάνω υγιή αντιπολίτευση, δεν έχω όμως μίσος. Αν το δέχεσαι αυτό (και περιμένω απάντησή σου για να συνεχίσω) τότε θα σου αναλύσω όλους τους λόγους που με ανάγκασαν να αποσχισθώ. Αν πάλι θέλεις, πάρε με τηλέφωνο, να συναντηθούμε και να σου τα πω όλα αναλυτικά, γιατί οι λόγοι της απόσχισής μου είναι πάρα πολλοί, όχι μόνο ένας.


    ΛΟΓΟΣ 1ος
    ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
    Τον Ιανουάριο του 2007 παραλάβαμε ένα σταθμό τεράστιας επιφάνειας για τα δεδομένα της Σκοπέλου -πλέον των 700 μ²- εντός οικοπέδου ενός (1) στρέμματος, με τρεις (3) μονίμους υπαλλήλους δημοσίου δικαίου και με ημερήσια προσέλευση τεσσάρων (4) παιδιών, τα οποία σύντομα μειώθηκαν στα τρία (3) λόγω μετακόμισης της οικογένειας ενός νηπίου σε άλλο τόπο.

    Σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, μετά από επίπονη προσωπική εργασία και με την αδιάκοπη συμπαράσταση ενός ενεργού Διοικητικού Συμβουλίου, αποδεσμευμένου από μικροπολιτικές λογικές, ανακαινίσαμε το σταθμό εκ βάθρων, μεταρρυθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας, παράλληλα με τις κτιριακές και τις λειτουργικές του υποδομές. Προσπαθήσαμε και πετύχαμε να ανακτήσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη των γονέων, όχι μόνο ως προς το θεσμό αλλά και ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μειώσαμε τα μηνιαία δίδακτρα κατά 33%, ετοιμάσαμε πλούσιο και υγιεινό διαιτολόγιο, βάλαμε νέες δραστηριότητες.

    Ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σκοπέλου, μετά από πάρα πολλά χρόνια απραξίας, απραγίας και αφάνειας, αναγεννήθηκε και ζωντάνεψε. Καταφέραμε, εκπληρώνοντας επιτέλους το σκοπό για τον οποίο συστάθηκε, να παρέχουμε ημερήσια φροντίδα, πολύπλευρη αγωγή και ψυχαγωγία σε πενήντα τρία (53) παιδάκια προσχολικής ηλικίας, σε χώρους ανακαινισμένους και πεντακάθαρους, εξυπηρετώντας συγχρόνως τις αντίστοιχες οικογένειες και τους ανάλογους εργαζόμενους γονείς. Παιδάκια που πρέπει -εξαλείφοντας τις διαφορές που τυχόν προκύπτουν- να βοηθηθούν να αναπτυχθούν ολόπλευρα, σε συνδυασμό με την ομαλή τους μετάβαση από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον.

    Μπορείς να διαβάσεις πολλές λεπτομέρειες στη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας στη διεύθυνση: www.skopelos.gov.gr

    Με τη λήξη των 2 χρόνων, όταν τα παιδιά από 3 έγιναν 53, ο δήμαρχος μου ζήτησε να παραιτηθώ από το σταθμό και να γίνει αυτός πρόεδρος.

    Εσένα πως σου φαίνεται αυτό;
    Περιμένω απάντησή σου για να συνεχίσω στους επόμενους λόγους…

    Δήμητρα Ρέκκα
    ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΤΣΙ??? ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ???? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ κ. ΡΕΚΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...Η ελευθερία του λόγου , είναι μεγάλο ΄΄αγαθό΄΄ την σήμερον ημέρα! Όμως δυστυχώς τα έχουμε ισοπεδώσει σχεδόν όλα! Παίρνουμε ΜΟΝΟ την όποια λέξη δούμε πως μας ΄΄βολεύει΄΄ απο τα κείμενα απαντήσεων όλων των φίλων και την κάνουμε ΄΄σημαία΄΄! ΄Θετικών ή αρνητικών σχολίων! Αγαπητοί μου , επειδή αυτά τα ΄΄ξεκατινιάσματα΄΄ βλέπω πως δεν πρόκειται να σταματίσουν και πίσω απο την κουρτίνα της ανωνυμίας , ( θα αφήσω στην άκρη αυτούς που σχολιάζουν επωνύμως και ορθώς) , απ΄ την μεριά μου θα πάψω να γράφω και να απαντώ , για τον λόγο που προανέφερα! Οι ΄΄θέσεις΄΄ μου , οι προτάσεις μου , οι τοποθετήσεις μου , ο καθημερινός διάλογος , η διευθέτηση των όποιων προβλημάτων απασχολούν την περιοχή μας , θα γίνεται μόνο εκεί που προβλέπεται και μέσα απο προσωπική επαφή με τον καθένα σας. Δυστυχώς , άκρη και τέλος δεν μπορούμε να βρούμε και κάποιες φορές αντί να θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα , ίσως τα κάνουμε χειρότερα!
    Φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους ανάπλασης της πλατείας στο λούκι και έτσι δε σκοπεύω να αναφερθώ καθόλου σε αυτούς. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως αιτία αυτής της αναδόμησης είναι η πολιτισμική ανανέωση ή αλλιώς ο εξωραϊσμός του τόπου και όχι κάτι άλλο.

    Έχει αναφερθεί πολλάκις η λέξη «ανάπλαση», κάτι που, έπειτα από μια δεύτερη σκέψη, δε με χαροποιεί αλλά με προβληματίζει. Όταν αναφερόμαστε σε μια τέτοια έννοια εύλογο είναι να έρχεται στο μυαλό μας αυτό που ονομάζουμε «βελτιωτική τροποποίηση». Το πρόβλημα βέβαια απορρέει από το γεγονός ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται αυτό το «βελτιωτική τροποποίηση» διαφορετικά (δεν χρειάζεται να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι εμφανές πως το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουμε μας εφοδιάζει με τα ανάλογα ερεθίσματα). Ως εκ τούτου, αυτό που στα μάτια μου είναι όμορφο και καλαίσθητο στα μάτια κάποιου άλλου ίσως είναι άσχημο και κακόγουστο. Ποιός έχει δίκαιο λοιπόν…;

    Εδώ απευθυνόμαστε στον ειδικό ή πιο συγκεκριμένα στον αρχιτέκτονα ή τεχνίτη. Με αυτή τη λογική βέβαια κάθε τεχνίτης ή αρχιτέκτονας μπορεί να δώσει την αρχιτεκτονικά ορθολογιστική λύση, πράγμα που είναι δύσκολο. Έχουμε δει τέρατα και τέρατα από αρχιτέκτονες. Για παράδειγμα, κτίσματα σε παραδοσιακούς οικισμούς που δεν σχετίζονται ούτε στο ελάχιστο με την αρχιτεκτονική του τόπου. Λόγος… είτε ο εργοδότης που αναθέτει ένα τέτοιο έργο δεν γνωρίζει από αρχιτεκτονική, είτε ο ίδιος ο αρχιτέκτονας θέλει να πρωτοτυπήσει δημιουργώντας κάτι διαφορετικό• όπως και να χει το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο και στο τέλος την πληρώνει ο τόπος.

    Παράλληλα, είμαι σίγουρος πως όσον αφορά στην αισθητική υπάρχουν άτομα στη γλώσσα που σίγουρα δεν είναι ειδικοί μα θα έπρεπε να έχουν ένα λόγο παραπάνω. Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ (γιατί στις αποδείξεις βασιζόμαστε) πως αγαπούν το παραδοσιακό στοιχείο και ΟΧΙ το κιτς, όσοι δηλαδή το κατά δύναμιν χρησιμοποιούν ξύλινα κουφώματα αντί για αλουμινίου, βάφουν τα σπίτια τους χρώματα ντόπια, σκοπελίτικα παραδοσιακά, σέβονται το περιβάλλον τους κτλ……

    Κλείνοντας, σίγουρα όλοι μας αγαπάμε αυτό το χωριό και σίγουρα όλοι μας επιδιώκουμε τον εξωραϊσμό του, μα δεν είμαστε όλοι γνώστες! Άρα, ακούμε τις απόψεις των άλλων και αφήνουμε τους εγωισμούς μας στην άκρη…

    Αν πρέπει να γίνει αυτό το έργο δεν το γνωρίζω…

    Με αγάπη και σεβασμό προς τον τόπο
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΄΄ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ΄΄! ΤΑ ΄΄ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ΄΄ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΄΄ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ΄΄! ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ , ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΕΔΩ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ( ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ) ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ , ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ( ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ) , ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΄΄ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ΄΄? ΈΤΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ....

    ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΩ ΕΝΑ link ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ .... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...ΔΕΣ ΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

    ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

    http://www.e-prices.gr/el/_layouts/ypan/PriceObserver.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το τοπικό συμβούλιο κάνει ότι μπορεί, το είπαν είπαν και οι προηγούμενοι πριν από μένα...
    Κάποιοι άλλοι πονηρούληδες τους "κλέβουν" τις αρμοδιότητες...
    Μην τα ξαναλέμε...
    Δεν είστε όλοι ίδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κάποια σχόλια σ’ αυτό το blog είναι πραγματικά αξιόλογα και πιστεύω πως αξίζουν δικής τους ανάρτησης. Ξεχωρίζω το σχόλιο του αναγνώστη σας Δημήτρη (28 Μαρτίου 2010, 1:47 μ.μ.) και θα σας παρακαλούσα να το αναρτήσετε μόνο του, αν φυσικά το κρίνετε κι εσείς απαραίτητο και έχετε τον απαιτούμενο χώρο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ...

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ" ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ?

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ " ΜΥΑΛΑ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ..

    ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ...

    ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...
    ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...

    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή