Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πόσο έτοιμοι είμαστε για το καλοκαίρι;

Tην πρότασή του -την οποία έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο- για μιά ημερίδα για τον τουρισμό επανέφερε ο κ. Στ. Περίσσης στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ ο κ. Κ. Σκούρας υπενθύμισε στο Δήμαρχο ότι έχει επανειλημμένα ζητήσει να γίνει μία συζήτηση για την προετοιμασία του νησιού εν όψει τουριστικής περιόδου...
Αναγνώστης του blog σε σχόλιό του γράφει:
«...Εμείς όμως, που δεν είμαστε διπλοαμοιβόμενοι δήμαρχοι - δημοτικοί σύμβουλοι - αντιπρόεδροι ΔΕΥΑΣ κλπ και ασχολούμαστε μόνο με τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, είμαστε αυτοί που περνάμε την κρίση. Τι κρίση δηλαδή, κρισάρα… Τα δωμάτια μας δεν έχουν κρατήσεις, τα μαγαζιά μας δεν δουλεύουν. Ποιος μας σκέφτηκε εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες, που αποτελούμε ένα σημαντικό τμήμα των κατοίκων του νησιού;
Που είναι η παρουσία της Σκοπέλου στις εκθέσεις που έγιναν πρόσφατα στο εξωτερικό; Αυτό θέλαμε εμείς.
Μπράβο στη Σκιάθο και στην Αλόννησο, που είχαν παρουσία. Εμείς τίποτα, αφανείς.»
Παρέμβαση στο blog έκανε και ο συνιδιοκτητής του καφέ μπαρ «ΕΝ ΠΛΩ» κ. Φάνης Καΐρης ο οποίος μας γράφει: «Για τον Τουρισμό έπρεπε να κάνουμε προετοιμασία από τον περασμένο Σεπτέμβριο και όχι τώρα με πυροτεχνήματα και λόγια του καφενείου... Τώρα καλό καλοκαίρι και ο Θεός βοηθός..!»
Πολλά είναι και τα ερωτήματα για τις λακούβες στο δρόμο Γλώσσας - Σκοπέλου. Θα κάνουμε Πάσχα με ή χωρίς λακούβες, με ρωτούν.

30 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ...
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..!!!
    ΚΑΙΡΗΣ ΦΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας κάτοικος Αμπελικής...25 Μαρτίου 2010 στις 4:42 μ.μ.

    Γιατί, μήπως είμαστε έτοιμοι για το ΠΑΣΧΑ;
    Η εικόνα της παραλιακής στην Αμπελική, μετά το Ασκληπιείο είναι απαράδεκτη.
    Σκουπίδια, σκουπίδια παντού.
    Κάντε κάτι, γινόμαστε ρεζίλι.

    ένας κάτοικος Αμπελικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ δημότης...25 Μαρτίου 2010 στις 5:42 μ.μ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ;
    * Ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος...
    * Ας μας απαντήσει κάποιος επώνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -- Είμαι Γλωσσιώτης, κάτοικος Βόλου και ψηφοφόρος Γλώσσας. Ευχαριστώ την εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" γι' αυτό το blog που δημιούργησε και που μας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για τον τόπο που αγαπάμε και βρισκόμαστε μακριά του. Περιμένω να έρθει η ώρα της συνταξιοδότησής μου για να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη.

    -- Πραγματικά, λυπάμαι για την απαράδεκτη κατάσταση που φαίνεται πως επικρατεί σε όλο το νησί. Πριν λίγες ημέρες που ήμουν εκεί, διαπίστωσα μια τεράστια λακούβα στη μέση του δρόμου προς τον Αη-Γιάννη στο Καστρί. Αν διαβάσει κάποιος υπεύθυνος στον τομέα της οδοποιίας (πραγματικά δεν γνωρίζω ποιός είναι ο υπεύθυνος) παρακαλώ ας φροντίσει να την κλείσει. Είναι κρίμα τώρα το Πάσχα, που θα έρθουν οι επισκέπτες να μας βρουν σε τέτοια κατάσταση. Ειδικά ο δρόμος προς τον Αη-Γιάννη, μετά τη δημοσιότητα που πήρε λόγω της ταινίας, θα έπρεπε να είναι άψογος όλους τους μήνες του χρόνου.

    -- Σκουπίδια και λακούβες, είναι το λιγότερο που μπορεί να διαχειριστεί ένας δήμος. Ένας δήμος που ενδιαφέρεται αφενός για την καθημερινότητα του δημότη και αφετέρου για μια αξιοπρεπή εικόνα στους επισκέπτες και στους τουρίστες.

    -- Θέλω επίσης να συγχαρώ δύο πολιτικά πρόσωπα, που γράφουν στο blog σας επώνυμα και θα παρακαλούσα και τους υπόλοιπους πολιτικούς του νησιού μας να μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, εκφράζοντας ακατανόητα μίση και γιατί όχι, κάποιου είδους φασισμό. Έτσι κι αλλιώς, από τον τρόπο που γράφουν τους καταλαβαίνουμε. Εγώ, υπογράφω ως ανώνυμος γιατί δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο.

    -- Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά σε όλους για τη σημερινή ημέρα του Ευαγγελισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ τι θα γίνει;
    Αν μπείτε σήμερα στο site της Hellenic Seaways δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα δρομολόγιο από και προς Άγιο Κωνσταντίνο για τον μήνα Μάιο 2010. Πότε θα τα ανακοινώσουν; Ο τουρίστας που μπαίνει να κοιτάξει, για να προγραμματίσει τις διακοπές του, δεν ξέρει ότι τα ανακοινώνουν αργότερα και νομίζει πως δεν υπάρχει σύνδεση με τον Άγιο.
    HELLENIC SEAWAYS www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=86

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ
    Ναι, φυσικά και ο Θεός βοηθός. Δε φτάνει όμως να επικαλούμαστε βοήθεια από τα θεία ή την τύχη. Καθότι, «συν Αθηνά και χείρα κίνει» θα έπρεπε και ο δήμος ο ίδιος να κινηθεί στο θέμα αυτό. Όφειλε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να καταβάλει και απαιτούμενες προσπάθειες. Ούτε ενέργειες έκανε, ούτε προσπάθειες κατέβαλε. Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου νομίζω. Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι η κινητήρια δύναμη αυτού του νησιού είναι ο τουρισμός; Γιατί πάντοτε καταλήγουμε να μας διοικούν άνθρωποι που ο τουρισμός δεν είναι στην ατζέντα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Parking Σκοπέλου
    ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    Αν πάτε μια βόλτα στο parking δίπλα στο λιμάνι της Σκοπέλου, θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια αρκετά αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. Εγκαταλελειμμένα δηλαδή από τους ιδιοκτήτες τους, που δεν γνωρίζει κανείς ποιοι είναι, αφού δεν υπάρχουν πινακίδες. Είναι πολύ δύσκολο να τους εντοπίσετε και να τους ζητήσετε να τα μετακινήσουν; Το καλοκαίρι δεν θα έχουμε που να παρκάρουμε. Είναι κρίμα αυτές οι θέσεις να πηγαίνουν χαμένες.
    Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας, Καίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!";
    ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ;

    Έχω μονάδα με studios αρκετά χρόνια τώρα και διατηρώ ηλεκτρονική επαφή με τους αλλοδαπούς πελάτες μου, αλλά και με τους νέους υποψήφιους πελάτες. Τους στέλνω νέα της Σκοπέλου, φωτογραφίες, πως είναι ο καιρός κλπ, κλπ.
    Όλοι με ρωτάνε αν θα ξαναπαιχτεί το φιλμ "Μάμμα Μία!" και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω, γιατί κανείς στο δήμο δεν γνωρίζει να μου πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιόν ρωτήσατε στο Δήμο για να προσπαθησουμε και άλλοι δωματιούχοι να βρούμε άκρη στο θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένας ανώνυμος δημότης29 Μαρτίου 2010 στις 5:09 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ; Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΟΚΤΩ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ… ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ…
    Η "Γαλάζια Σημαία" είναι σύμβολο ποιότητας σε περίπου 40 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται. Το 2009 η Ελλάδα έχει 425 βραβευμένες ακτές και 8 μαρίνες που κέρδισαν τη “Γαλάζια Σημαία”. Συνολικά δηλαδή 433 «Γαλάζιες Σημαίες» σε όλη την Ελλάδα.
    Εκεί θα πάει ο τουρισμός… στις 433…
    Όχι στη Σκόπελο που δεν έχει καμία!
    Ποιος μίλησε για ανάπτυξη;
    Ποιος μίλησε για πράσινη ανάπτυξη;
    σσσσσσσ…. σιωπή θα μας ακούσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς οι δωματιούχοι για φέτος το καλοκαίρι θέλουμε μόνο ένα πράγμα κ. Αντιδήμαρχε.
    *Να αποκτήσουμε τουλάχιστον ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
    Ζητάμε πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΗΓΙΝΑΚΗ!!!!ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΗΓΙΝΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο Κ. ΡΗΓΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΟΝΕΡΙ..???????????????????ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε διάλεξε ή τα παγκάκια και τις καφετέριες της παραλίας ή τα παγκάκια του Αγίου Ρηγίνου και ιδιαίτερα σε συμβουλεύω το καλοκαίρι να πας να κολυμπήσεις στην παραλία κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστευω οτι στον τομεα του τουρισμου, σε γενικες γραμμες, δεν τα παμε ασχημα. Το βιοτικο επιπεδο του μεσου Σκοπελιτη αν εχει ανεβει τα τελευταια χρονια ωφειλεται κατα πολυ σε αυτο το γεγονος....

    Θα μπορουσαν βεβαια τα πραγματα να ηταν ακομα καλυτερα. Πως; Αν η προσβασιμοτητα στο νησι ηταν ευκολοτερη κ φθηνοτερη. Δεν μπορουμε δυστυχως να μεταφερουμε την Σκοπελο πιο κοντα στον Βολο ή στην Αθηνα:) Θα ηταν καλη ιδεα ομως να κυνηγουσαμε περισσοτερο το θεμα των υδροπλανων. Πραγματικα πιστευω πως ειναι μεγαλη ευκαιρια το συγκεκριμενο μεσο μεταφορας κ σε βαθος χρονου θα αλλαζε και την φυσιογνωμια του τουρισμου.

    Χρειαζεται και λιγο ομαδικη δουλεια. Ομως η αληθεια ειναι πως η βελτιωση του βιοτικου επιπεδου, σταθηκε αιτια να εμφανιστει μια καινουργια ασθενεια. Το ονομα αυτης: Η παρτυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν αντιλαμβάνομαι επακριβώς τι μου λέτε να κάνω κ. Καρβέλη. Γιατί να πάω στις καφετέριες της παραλίας;
    Εννοούσα με το σχόλιό μου, ότι η περιοχή στον Άγιο Ρηγινάκη "μυρίζει". Εκεί, στον Άγιο Ρηγινάκη υπάρχουν παγκάκια που κάθονται οι πιστοί, όταν τον επισκέπτονται για να ανάψουν το καντηλάκι του και να κάνουν το σταυρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε,δεν είχα την πρόθεση να σε προσβάλλω,σέβομαι την ευλάβειά σου.
    Θα σου πω μόνο αυτό, ο Δήμος μας είναι κατ' εξοχήν τουριστικός, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα σχόλια μας.... και σταματώ εδώ, δεν είναι πρέπον να συνεχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευτυχώς που αυτό το blog είναι μόνο στα Ελληνικά. Φαντάζεστε να ήταν και σε ξένη γλώσσα; Όμως μέχρι πότε θα κρύβουμε το κεφάλι στην άμμο όπως η στρουθοκάμηλοι κα. Καρβέλη; Ας τα δουν τα χάλια μας οι υπεύθυνοι της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας (όχι οι υπάλληλοι, οι αιρετοί εννοώ). Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, για αντιπολίτευση και για κατακριτέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...συγνώμη, το "η" με "οι"...
    έκανα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η τουριστική ανάπτυξη του νησιού δεν έρχεται αν δουν τα χάλια μας μόνο οι υπεύθυνοι.Η τουριστική ανάπτυξη θα έρθει στο νησί όταν δούμε τα χάλια μας όλοι μας.Και κατα αρχάς θα πρέπει να οριοθετήσουμε:Τι τουριστικό προιόν θέλουμε να πουλήσουμε;Που πρέπει να επικεντρωθούμε;Τι πρέπει να προσέξουμε;Τι τουρισμό θέλουμε;Τι παροχές παρέχουμε;
    Και για όλα αυτά απαιτείται συλλογικότητα,κοινή πορεία,ενότητα.
    Εγώ το μόνο που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια είναι συζητήσεις ανευ ουσίας και περιεχομένου.Και έχουν οδηγήσει ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται στην απαξίωση και στην αδιαφορία.Με αποτέλεσμα ο καθένας να δρα για την πάρτη του.
    Θα σου πω μόνο ένα πράγμα,πριν από πολλά χρόνια λειτουργούσαν στην Σκόπελο,πολλά υπάιθρια νυχτερινά κέντρα και ρεμπετάδικα,σήμερα έμεινε μόνο ο Ξηντάρης.Υπήρχε νυχτερινή ζωή ποιότητας.Ολα αυτά έκλεισαν από τις καταγγελίες των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων.Κάτι ανάλογο δεν έγινε ούτε στη Σκιάθο,ούτε στην Αλόννησο,ούτε στα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας.
    Ενα θα μας σώσει η κοινή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ένας κάτοικος περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου2 Απριλίου 2010 στις 12:03 π.μ.

    ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΓΛΥΦΟΝΕΡΙ;
    Έχω σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο και ενδιαφέρθηκα να πάρω πληροφορίες. Ρώτησα εχθές στο δήμο και έμαθα ότι η μελέτη για την αποκατάσταση του δρόμου δεν έχει εγκριθεί ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ (ΚΕΝΤΡΙΑΣ)ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβάζοντας τόσα πολλά αρνητικά σχόλια σε όλο το blog, από τους δυσαρεστημένους απανταχού συνδημότες μας, στην ερώτησή σας «ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;» έχω πάθει κι εγώ πανικό όπως κάποιος άλλος αναγνώστης σας που το δήλωσε σε άλλη ανάρτηση και συνειδητοποιώ ότι…

    -- Γαλάζιες Σημαίες: Ξεχάστε τις για φέτος, ούτε μια για δείγμα
    -- Θαλάσσια περιοχή Χαδούλας: Συνεχίζει να μολύνεται με τα ακατέργαστα λύματα των αποχετεύσεων
    -- Λιμνοδεξαμενή: Ατελείωτη αν και θα ήταν πολύ χρήσιμη σε περίπτωση λειψυδρίας, φέτος δεν έβρεξε αρκετά
    -- Εμφάνιση Λουτρακίου Γλώσσας: 14 κομμένα δέντρα - κούτσουρα
    -- Βιολογικός Καθαρισμός: Χαλασμένος αναδευτήρας οξυγόνωσης
    -- Ημερίδα για τον Τουρισμό: Τώρα είναι αργά πια, τον Σεπτέμβριο ίσως
    -- Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας: Ουδείς
    -- Λακκούβες στους Δρόμους: Προσπαθούμε να τις κλείσουμε…
    -- Πάρκιν Σκοπέλου: Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων
    -- Δρομολόγια Πλοίων: Περιμένουμε ακόμα να ανακοινωθούν
    -- Αποχετευτικό Πανόρμου: Δεν υπάρχουν τα λεφτά
    -- Τέλη Χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων: Απλήρωτα, άρα το ταμείο του Δήμου είναι μείον
    -- Δρόμος στο Γλυστέρι: Μόνο η μελέτη εγκρίθηκε, το έργο ΘΑ …γίνει
    -- Άγιος Ρηγινάκης: Μυρίζει όλη η περιοχή
    -- Κεντριάς: Απαγορεύεται να ρίχνετε σκουπίδια, φάτε τα
    -- Γκρέμισμα πίσω από την Παναγίτσα: Χάσκει και περιμένει να το φωτογραφίσουν οι επισκέπτες
    -- Λιμενικό Ταμείο: Ακέφαλο, χωρίς Πρόεδρο
    -- Υδροπλάνα: Πολλά ζητάτε…

    Το Mamma Mia τουλάχιστον θα το παίξετε ή να το βάλω κι αυτό στη λίστα;
    Άντε και καλό καλοκαίρι παίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ?????? ΜΕ ΤΟ ΧΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ??? ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΡΕΙΞΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ????? ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΦΥΡΑΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον αναγνώστη της 8/4/10, 1:21 π.μ.
    Προσθέτω στη λίστα σου:
    - Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής: ο νέος σκουπιδότοπος της πόλης
    - Τοπικό Συμβούλιο Ν. Κλήματος: Απαξίωση
    - Οικία Νιρβάνα: Κλειστή, ρημάζει μαζί με τα 269.000 ευρώ
    - Κτίριο της Ντροπής: Παραμένει ο παράνομος όροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Δήμαρχε Σκοπέλου
    για τον καταιγισμό των όσων σας καταμαρτυρούν δεν έχετε να απαντήσετε τίποτα; Nα το εκλάβω ως αδιαφορία ή ως αδυναμία ; Ξεκαθαρίστε επί τέλους τη θέση σας. Προσωπικά σας εκτιμώ και με θλίβει πολύ η απαράδεκτη σιωπή σας. Αν βρισκόμουνα στο νησί θα σας επισκεπτόμουνα για να σας πιέσω να πάρετε θέση. Δυστυχώς όμως είμαι μακριά ....Αλλη εικόνα περιμένω να δω το καλοκαιράκι που θάρθω. Μπορείτε να το κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα τι λέτε ρε παιδιά?άλλοι για τα σκουπίδια, άλλοι για τα δρομολόγια κ.ο.κ. Εδώ ειναι εμφανές οτί οι άνθρωποι αδιαφορούν με το ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του νησιού μας.Προσπαθούν και μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει πολύ καλά μάλιστα να πηγαίνουν τη Σκόπελο κάθε χρόνο όλο και πιο πίσω. ΕΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ όπως λέει και ο Πόποτας από το "Καφέ της Χαράς". Αλλά αυτή η αδιαφορία πηγάζει από τον ίδιο το σκοπελίτικο λαό, και αυτό γιατί όταν προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του διπλανού του και το βλέπουν αυτό οι πιο ανώτεροι σιγά μην ασχολειθούν με την ανάπτυξη του νησιού μας...όλο τη γίδα και τη γίδα..κάθε χρόνο για γίδες μιλάνε και υπερηφανεύονται!!!ΕΛΕΟΣ...Υπάρχουν χιλιάδες άλλα πράγματα για να διαφημίσεις το νησί σου κύριε!!!βρώμισε πια αυτή η γίδα...δωσε λιγα λεφτά έστω και για ραδιοφωνική διαφήμιση και αστην να παίζει όλο το χειμώνα. Η Σκιάθος καθε Μάιο παρουσιάζεται σε κανάλια σαν τη Μύκονο του βόρειου Αιγαίου και μεις ακομα δεν εχουμε μπλε σημαίες!!!Καληνύχτα σας...και σας εύχομαι καλά μυαλά (αν σας έχει μείνει τίποτα ακόμα εκεί μέσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα «κλέψω» δύο φράσεις από τους/τις προλαλήσαντες/σες.
    1.) Γιατί πάντοτε καταλήγουμε να μας διοικούν άνθρωποι που ο τουρισμός δεν είναι στην ατζέντα τους;
    2.) Γιατί οδηγούν ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα κοινά, στην απαξίωση και στην αδιαφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ως προς απάντηση του φίλου στις 2 έρωτήσεις του:
    1)Γιατί διοικούμαστε από ανθρώπους που ο τουρισμός δεν είναι στην ατζέντα τους: γιατί αυτοί που προφανώς διοικούν, έχουν άλλα έσοδα και ενδιαφέροντα, άρα ο τουρισμός είναι κάτι απόμακρο και δευτερεύον.
    2) Γιατί οδηγούν ανθρώπους που ενδιαφέρονται στην αδιαφορία και απαξίωση? Γιατί αυτοί οι έλάχιστοι που ίσως προσπάθησαν να ενδιαφερθούν στο παρελθόν, τους περασαν για "ψώνια" που προσπαθούσαν να δείξουν ότι ξέρουν απο τουρισμό και τους κατηγόρησαν ότι ασχολούνται για δικά τους και μόνο συμφέροντα...
    Πάρτε το χαμπάρι αγαπητοί συμπολίτες: η Σκόπελος δεν πρόκειται να πάει μπροστά αν δεν βγάλουν μερικοί-μερικοί τις παρωπίδε, το προσωπικό τους συμφέρον και δεν σταματήσουν να κοιτάν το βότσαλο ενώ υπάρχει ολόκληρη παραλία....
    Αυτά τα ολίγα είχα να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.