Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε η Τζένη Ανδρουκάκη

Την παραίτησή της υπέβαλλε η μόλις
ενός μηνός πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης
του ΕΘΠΑΒΣ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απ. Πατατόλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για το σύντομο διάστημα της παρουσίας της κας Τζένης Ανδρουκάκη, στην προεδρία του Φορέα Διαχείρισης του Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου-Βόρειων Σποράδων, εκφράζουμε την εκτίμησή μας για το καλό επίπεδο συνεργασίας που είχαμε, τα προσόντα και τις γνώσεις της, στο θέμα της διαχείρισης του Πάρκου.
Η παρουσία της συνδέθηκε με μία νέα ελπιδοφόρα αρχή για την πορεία του Φορέα Διαχείρισης, με στόχο την ανάδειξή του σε μοχλό για την αειφόρο ανάπτυξη της Αλοννήσου, με τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.
Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσει να προσφέρει, με την εμπειρία και τις γνώσεις της, στην καλή λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης και από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.