Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο Θ. Νάκος για την Αλόννησο

«Θα συνεχίσω να ασκώ πίεση για συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την Υπουργό για τα σημαντικά αυτά έργα στην Αλόννησο και όχι για φλύαρες και ανούσιες υπηρεσιακές απαντήσεις» δήλωσε ο Θανάσης Νάκος μετά την απάντηση της κας Λούκας Κατσέλη σε ερώτησή του στη Βουλή.

Στην ερώτηση που είχε καταθέσει στις 18-2-2010 ο Βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη, με αντικείμενο την ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων στο λιμάνι Πατητήρι και στο αλιευτικό καταφύγιο στον όρμο του Βότση στην Αλόννησο, έλαβε από την κ. Υπουργό την ακόλουθη απάντηση:
Για το λιμάνι Πατητήρι ότι προωθείται η Μελέτη Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) του λιμένα, ότι έχει ανατεθεί η επικαιροποίηση της παλιάς μελέτης λιμένα Αλοννήσου και ότι αναμένεται η έγκριση της απόφασης από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.
Για το αλιευτικό καταφύγιο στον όρμο του Βότση ότι έχει υποβληθεί πρόσφατα από την Κτηματική Υπηρεσία του Νομού Μαγνησίας στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας μελέτη που αφορά στην παραχώρηση χρήσης αιγιαλού, παραλίας, θαλασσίου χώρου για το συγκεκριμένο έργο, η οποία εξετάζεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας.
Ο κ. Νάκος έκανε την εξής δήλωση: «Δυστυχώς από την απάντηση της κυρίας Υπουργού προκύπτουν μόνο καλές προθέσεις και τίποτα συγκεκριμένο. Δεν προκύπτει ούτε το χρονοδιάγραμμα εκπόνησης των μελετών, ούτε το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των απαραίτητων έργων, ούτε οι προϋπολογισμοί αυτών, ούτε η δέσμευση για την χρηματοδότησή τους. Προσωπικά θα επανέλθω και θα συνεχίσω να ασκώ πίεση για συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την Υπουργό για τα σημαντικά αυτά έργα στην Αλόννησο και όχι για φλύαρες και ανούσιες υπηρεσιακές απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.