Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Διευθέτηση ρεμάτων στη Σκιάθο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Μπούρτζι με θέμα «διευθέτηση και χωροθέτηση ρεμάτων» στην οποία συμμετείχαν, εκτός της δημοτικής αρχής, ιδιώτες από τις ιδιοκτησίες των οποίων περνούν ρέματα, φορείς και ο μηχανικός κ. Γιώργος Τσετσώνης ο οποίος παρουσίασε τα σχέδια κατά περιοχή και σημείωσε προτάσεις και αντιρρήσεις των ενδιαφερομένων, ώστε στο δημοτικό συμβούλιο, που θα γίνει στις 15 Απριλίου, να εγκριθούν οι προτάσεις και στη συνέχεια να σταλούν στην νομαρχία, ώστε να προχωρήσει το έργο.
Σε μια βόλτα που κάναμε μέσα και έξω από την αίθουσα είδαμε φωτογραφίες από την τελευταία πλημμύρα οι οποίες έδειχναν σπίτια να έχουν ξεφυτρώσει στη μέση λίμνης (μόνο οι πάπιες έλειπαν), ακούσαμε σχόλια για την νομαρχία του τύπου: «Ευτυχώς που δεν ήρθαν και μπορέσαμε να συνεννοηθούμε» και όταν ζητήσαμε τη γνώμη κάποιας κυρίας μας είπε: «Δεν μιλώ γιατί αν μιλήσω έχω να πώ πολλά και δεν κάνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.