Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

25η Μαρτίου στη Σκιάθο

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Με μεγάλη λαμπρότητα  γιορτάστηκε στη Σκιάθο η Εθνική Επέτειος της «25ης Μαρτίου του 1821». 
Την παραμονή στην  Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  και  περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου, pαράθεση νηστίσιμου δείπνου, Όρθρος και Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία, και Παράθεση εορταστικού γεύματος, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη, Δημοτικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Αρχών και Υπηρεσιών και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης απήνεμε τιμητική πλακέτα στο Σεβαστό Πανοσιολογιότατο π. Άγγελο Λύσσαρη, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου ως αντίδωρο τιμής και ευγνωμοσύνης για την έως τώρα μοναχική διακονία του, ιδιαιτέρως για την ανακαίνιση της Ιεράς Μονής και την εν γένει προσφορά του στην κοινωνία της Σκιάθου.
Ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης  Μαρτίου του 1821» έγινε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας  εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κ. Αστέριος Πασχώνης, έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων, κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, το Νομαρχιακό Σύμβουλο Μαγνησίας κ. Φώτιο Ζεμπέκη, τον Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Εμμανουήλ Παντελάκη, την Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου κ. Μάρθα Σεβαστιάδου, τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, την Ένωση Γονέων  Σκιάθου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου Παιδιού Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, την Τοπική ομάδα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Σύλλογο Μικρασιατών Σκιάθου και το Σύλλογο «ΑΛΚΗ». Τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου και ακολούθησε η σχολική παρέλαση στον παραλιακό χώρο προ των επισήμων, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου.
Στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι το χορευτικό συγκρότημα  του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου  παρουσίασε ελληνικούς χορούς.
Σε εορταστική εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο Ιερών Ναών Σκιάθου,  μίλησε ο π. Γ. Σταματάς και το βράδυ πραγματοποιήθηκε λαμπαδηφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.