Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας για τα μέλη του και τους φίλους της Γλώσσας που ζουν στην Αθήνα. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΣΠΕΡΙΑ στο κέντρο της πόλης 160 Γλωσσιώτες γλέντησαν με την ψυχή τους, χόρεψαν νησιώτικους χορούς που έπαιζε ζωντανά ένα εξαιρετικό συγκρότημα με επικεφαλής την Γλωσσώτισα Διομεία Φάντη, τραγούδησαν παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια του χωριού και βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.


Στο χορό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ.Χρήστος Βασιλούδης με τη σύζυγό του Γεωργία, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Βαφίνης, ο οποίος μάλιστα κέρασε όλους τους καλεσμένους γλωσσιώτικα χαμαλιά. Το φλουρί για τη νέα χρονιά κέρδισε η Ματούλα Σκιαθίτη, ενώ πλούσια δώρα κέρδισαν αρκετοί καλεσμένοι που είχαν τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξή τους, την δημοτική αρχή για την παρουσία της και τους χορηγούς για τις προσφορές τους στη λαχειοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.