Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Χορός απανταχού Γλωσσωτών

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΛΩΣΣΩΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 ο Σύλλογος των Απανταχού Γλωσσωτών που έχει έδρα στο Βόλο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός στο κοσμικό κέντρο ¨Θεόφιλος¨ που βρίσκεται στο Βόλο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ επιτυχία και η συμμετοχή των Γλωσσωτών που διαμένουν στο Βόλο αλλά και φίλων του Συλλόγου ξεπέρασε τις προσδοκίες του Δ.Σ..
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντινομάρχης Μαγνησίας κα Οικονόμου Νατάσσα,ο πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΛ. Μαγνησίας κ. Ζαχαρόπουλος Ευάγγελος καθώς και ο Νομαρχιακός σύμβουλος των νησιών μας ο σκιαθίτης κ. Ζεμπέκης Φώτης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιάλιος Σπύρος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ειρήνη.Ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρεβρισκομένους που εμπιστευονται το Σύλλογο και πάντα τον στηρίζουν.
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γεμάτο από μια πλούσια λαχειοφόρο και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
Σωτήρης Διονυσίου
e-mail : sglossoton@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.