Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Νεκρή θαλάσσια χελώνα με βαρίδι τσιμέντου στο πτερύγιο

"ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ
«Η σκέψη και η εκτέλεση μιας τέτοιας πράξης, δε μπορεί παρά να απορρέει από ένα διεστραμμένο ον, που πιθανόν να θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο. "Άνθρωποι" με τέτοια δράση είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για κάθε ανυπεράσπιστο πλάσμα και όχι μόνο για κάποια χελώνα που βρέθηκε στη πορεία τους...»
Η πρωτοφανής μέθοδος θανάτωσης του ζώου άφησε άναυδους τους ανθρώπους που βρήκαν
και είδαν το πτώμα της καρέτα – καρέτα | «Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου»
Στην παραλία της Λαγκούνας απέναντι από το αεροδρόμιου της Νάξου το πτώμα μιας θαλάσσιας χελώνας ξεβράστηκε στην ακτή και έτσι διαπιστώθηκε ότι κάποιος την είχε βασανίσει μέχρι θανάτου αφού σκόπιμα είχε δέσει στο πίσω πτερύγιο της ένα πλαστικό μπουκάλι, που είχε γεμίσει με τσιμέντο.

Η πρωτοφανής μέθοδος θανάτωσης του ζώου άφησε άναυδους τους ανθρώπους που βρήκαν και είδαν το πτώμα της καρέτα – καρέτα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο «Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου» είναι αδιάψευστος μάρτυρας του «μαφιόζικου» εγκλήματος και του τι υφίστανται και αυτά τα πλάσματα.

«Η σκέψη και η εκτέλεση μιας τέτοιας πράξης, δε μπορεί παρά να απορρέει από ένα διεστραμμένο ον, που πιθανόν να θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο. "Άνθρωποι" με τέτοια δράση είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για κάθε ανυπεράσπιστο πλάσμα και όχι μόνο για κάποια χελώνα που βρέθηκε στη πορεία τους...» καταλήγει η ανακοίνωση του φιλοζωικού φορέα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.